Şimdi Ara

Nerf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tam lee sin alcagim gun nerf geldi ya. riot uvey evlat gibi biraktin beni ortada :@

• nerften sonra da gayet viable olacak sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adaniellium

nerften sonra da gayet viable olacak sorun yok

Westte 3 aydir agirlikli olarak lee oynayan arkadasim alma dedi napcagimi sasirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Champ iadesi sadece 1 kez mi yapiliyor. daha once trundle iade etmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu psikolojiyi anlamıyorum ha. Bir karaktere nerf gelince herkes almaktan vazgeçer, iade etmeye çalışır falan. Bu oyundaki bütün karakterler daha önce bir çok kere nerf yedi. Lee Sin hala oynanabilir, güzel bir champ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wight94

Champ iadesi sadece 1 kez mi yapiliyor. daha once trundle iade etmistim

ben verdim geri almıyorlar artık yinede dene şansını sen
  • quote:

Champ iadesi sadece 1 kez mi yapiliyor. daha once trundle iade etmistim

ben 4 yada 5 kere 3 erli gruplar halinde hero verdim ama bazen sorun yaşatıyolar yok bir kere ztn verdik falan diyolar ama 1 ay sonra at unutuyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobby Zzz -- 1 Şubat 2012; 10:40:40 >
  • Buyutulecek bisey degil
    Benim de mainin Graves ti nerf geldiginde mahvetmisler oynanmaz vs diyordum , Oyunda tekrar alisinca hic farkettirmiyor bile
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Adaniellium

nerften sonra da gayet viable olacak sorun yok

Westte 3 aydir agirlikli olarak lee oynayan arkadasim alma dedi napcagimi sasirdim

giden şeyler ;

pasiften 10% attackspeed (ruhunuz duymayacak)

Q dan 2% rakibin eksik hpsine göre dmg (yine ruhunuz duymayacak)

tipini, mekaniğini vs. seviyorsan hala alabilirsin

ayrıca nerflere rağmen muhtemelen hala en güçlü jungler olarak kalacak
  • almamak için bahaneler türetiyorsunuz çünkü aklınızda başka champlar var git o zaman lee alma bize ne soruyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

almamak için bahaneler türetiyorsunuz çünkü aklınızda başka champlar var git o zaman lee alma bize ne soruyorsun

sadece sacmalamissin. ben nerften sonra da iyi bi hero olup olamayacagini ogrenmek icin konuyu actim. yoksa kimse bana zorla lee aldirmaya calismiyor veya ben "abi bosver israr etme almayim nerfte geldi zaten" gibi bi tavir takinmadim. yardim etmeyeceksen post kasmak icin boyle sacma sapan mesajlar da yazma
  • %10 %8 e düştü %50 atack speed %40 a düştü lee sin oynamayı bilen biri tenezzül bile etmez
  • post kasmanın bi faydasını ya da zararını görmüyorum %1 %2 ile hissetmezsin bile asıl sen saçmalıyorsun ne kadar gereksiz konu aslında normal herkes açıyor nerflendi alayım mı almayacağım falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

post kasmanın bi faydasını ya da zararını görmüyorum %1 %2 ile hissetmezsin bile asıl sen saçmalıyorsun ne kadar gereksiz konu aslında normal herkes açıyor nerflendi alayım mı almayacağım falan

Kurallar cercevesinde herkes istedigi konuyu acabilir. okumak okumamak cevap atmak sana kalmis. benim actigim konu sana sacma gelmis olabilir ama bu dusunceni kendine saklayabilirdin bosuna tartisma nedeni cikariyosun
  • Önemli bir nörf değil.Lee Sin'in en önemli özelliği hala aynı : Hareket yeteneği.
    2 tane flashı var diyebiliriz bence.Q'su düşmanlara atılan flash, W ise müttefiklere,mantarlara veya wardlara atılan flash.
    Lee'ye yapılacak asıl nerf bu ikisinin alanının küçültülmesi olur bence :)
    Düşmana Q ile vurup hiç hasar almadan W ile geri dönmek...İşte bu Lee
  • valla benim arkadaş deli leesin ci ama artık oynamam diyo şimdi totayı yorick e çevirdi bendede 8200 küsür para oldu ne alsam yaw =)
  • Lee Sin hala OP olur insallah benim favori herom gibi bisey Lee :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.