Şimdi Ara

Nerde o eski günler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne güzeldi o günler. Her gün buraya bi heyecanla girerdim. Yeni bi rom çıkmış mı çıkmamış mı. Çıktıysa geri bildirimler her ne kadar kötü olsa bile yinede denerdim romu. Bağımlılık olmuştu benim için rom değiştirmek.

Ama şimdi sessiz sedasız buralar. Eski ustaları özlüyor insan. Terramino, legolash, ... çok iyi işler yaptılar.

Forumberi coldblue yu unutmamak gerek onlarda güzel şeyler yapıyor hala daha. Ama yinede eskisi gibi değil buralar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

MOBO: ASRock B550M Steel Legend + WiFi 6E AX210 | CPU: AMD Ryzen 7 5700x3D | GPU: Powercolor Hellhound RX 6600 | RAM: Corsair V. RGB RT 3.8 GHz CL16 2x16 | SSD: Kingston SNV2S1000G 1TB | PSU: XPG Kyber 750W 80+ Gold
  • Valla yaw nerdesin terramino legoash ahh eski gunler ahh

Orijinalden alıntı: qazrfv

Ne güzeldi o günler. Her gün buraya bi heyecanla girerdim. Yeni bi rom çıkmış mı çıkmamış mı. Çıktıysa geri bildirimler her ne kadar kötü olsa bile yinede denerdim romu. Bağımlılık olmuştu benim için rom değiştirmek.

Ama şimdi sessiz sedasız buralar. Eski ustaları özlüyor insan. Terramino, legolash, ... çok iyi işler yaptılar.

Forumberi coldblue yu unutmamak gerek onlarda güzel şeyler yapıyor hala daha. Ama yinede eskisi gibi değil buralar.

Aynen ozledim be eski gunleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umidigo

Bu telefonun omru gecti.gelistirici arkadaslar olmasaydi burasi 1 sene once biterdi

sen öyle san, hala gideri var, tamam 2 ghzlik telefonlar çıkıyor artıkın ama teknoloji bu, ben daha 2 sene kullanırım diyorum bu telefonu
    hız dışında eksik bir yanı yok
  • ya belki saçma olacak ama benim ideos x5 geçen elimden düştü ekran örümcek ağı gibi oldu ama sadece çatlaklar var. işlemlerimi yapabiliyorum fakat bazen dokunmatikte sapıtıyor kendiliğinden tuşlara basıyor. yeni telefon alma durumumda yok. tamir ettircem mecburen sadece dokunmatik paneli değiştirsem yeterlimidir yoksa lcd de değiştirmek gerek mi ? çünkü dokunmatikte kendiliğinden basıyor bazen ekrana vurunca düzeliyor..
  • çok emek verdirdi bu alet millete.. kullanıcılar kullanırken fıtık oldu, geliştiriciler geliştirmekten bıktı. doğrulmadı gitti cihaz. telefonu elimden çıkarırken en son çıkan aurora special miydi neydi, light sürüm. onu kurdum. en stabil oydu. sonra elveda.
    ama halen canavar gibi çalışıyor ayrı mesele
    iPhone 5 kullanmaktayım, X5 bize ne yaşatmış diyorum kullandıkça

evet, eski günler yok artık... eski kullanıcılar da yok, tek forumber kaldı
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.