Şimdi Ara

O Ne Yaaaaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2 gundur dk kasıyorum suan 64 lvl ım takı 30 dakıka once sp ıle kapısana kadar arkadaslar pvp lerıme bayılır ancak zangar da sp resmen agzıma ... hemde 2 kere ben sp lerı cok ezık bulmusumdur hep 4 senedır oyunu oynuyorm nerdeyse butun classların 70 lerı vr bır hunter bırde lock 80 var atabılecek butun skıllerı tahmın edebılıyorum bunları soylememın amacı sakın kendını ovuyor dıye anlamayın ama cok sınır oldum ve sızlere danısmak ıstedım sımdı pvp soyle gerceklestı baktım sp kasıyor sunu bı gang lıyayım dedım ama nerde adamı yanıma cekınce her zamankı gıbı fear attı ben trnket kullandım ve dk nın 4 sn sılence skıllını attım daha yenı oldugum ıcın dk nın skıll ısımlerı daha oturmadı kafama neyse sonra adama ms yavaslatıcı atıp yanına gıdıp dps verdım 3 defa tabıkıde 2 tane dis yerlestırdım ancak adamın kalkanı kırılmıyor kırılıncada hemen yensını acıyor sonra adam bır fear daha atıp mc yaptı tabı shadow p ve 1 curse daha attı ama onu secemedım neyse syle 20sn combat sonucu yattım

sımdı benım sormak ıstedıgım sorular benım curse ve dısaseler sılebılecegım bır skıll gelıcekmı
    sp lerde bazı skıllerın effectlerı degıstımı
    dk lar nerf lendımı

bu arada ben blood um 2 karakterı 80 yapıp oyundan uzaklastım maglum vızeler fınaller bazı seylerı kacırdıgıma ınanıyorum sımdıden cevapladıgınız ıcın tesekkur ederım

• demekki 4 senedir oyunu oynamıyorsun..
    belki de oynuyorsundur kesin bi yargı koymak istemem ama eger oynasaydın vanilla wow zamanlarında (pre-tbc) bir cümle vardı pvp forumlarında 1.5 sene kadar kalmış bir topic in başlıgıydı
    "shadow priests melt faces in pvp"

100lerce sayfalık bir konuydu herkesin ortak görüşüydü bu zaten pve de kendine hiç yer edinemeyen shadowpriestlerin pvpde ortalıgı kasıp kavurdugu yönünde..

tbc öncesi oynayan arkadaşlar hatırlar belki shadowpriest in o zalim zamanlarını
  • arkadasım sp nın pvp de ben kotulemedım farkındaysan zaten ancak tbc de ben lockla ganglıyordum dusun artık kı dk nın mega dps ı ıcınde yok olucagını dusunmustum ancak buble lar bana asırı abartı geldı onu soruyorum skıllerde effect degısımı oldumu dıyorum yukarıda bu kadar acıklama yapıp demekkı oynamıyorsun demen benı uzdu arkadasım ben av savaslarında madalyası olanlara taptıkları gunlerıde bılıyorum

ama dk in mega dps ine dayanmak çok zor.. shadow un balonu zaten zayıf olur.. çok fazla damage ememez. disc olsa patlamak bilmez bide yansıtır :)

"target önünde olmalı" mesajı cast ingi bitiren olay.. benimle kapışan adam işi biliyosa eğer , habire içimden geçerek cast i engelliyor öyle olunca indirebiliyor. trik burda :)

fear içinse glyph falan kullanınca yada trinket , fear süresi kısalıyor, öyle olunca prinin tokatlaması daha zor oluyor. ha yoksa bi fear koruman o süre içinde pri yavaş yavaş da olsa tokatlar :))
  • Unholy/frost pve talentinde rahat shadowpri alıyordum.Sen nasıl alamıyorsun şaşırdım.Ama lvlindende kaynaklanıyor olabilir.Dknın pvpsi 70+da başlar çünkü
    BU NE ŞİMDİ GENE YAA?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 65 levelde yapılan bir kapışmanın seni bu kadar dehşete düşürmemesi lazım bence.. Sakin ol ve 80 lvl i bekle. Hem o zaman tüm skillerin açılmış olur hem de DK yı tam anlamıyla öğrenmiş olursun

Orjinalden alıntı: tosunpasa

unholy frost karısık bir talentin olsa kesemezdi.. lichborne, stun ve fearı azaltan talentler PVP'yi epey etkiliyor..

ki birde frostlarda armor daha fazla.. adamda var en az 20k armor inner fire yaptığımda bende oluyo 5.4k armor.

ogrimmar önünde bi dk le duel atcam, armorun kaç dedim 25k dedi.. ((bu arada ben lvl 79 pri, adam 80 dk))
    durdum bi düşündüm , lan dedim elimdeki staff iyi onlamı dalsam ama 25k vur vur işlemez buna :) bide bu yetmiyo ya, yanına ghoul vermişler yazık önüne gelen tokatlamasın herhalde diye...
    neyse daldık dk le birbirimize, o çekti ben fear, bilimum shadow dotları dizdim, tabi onları dizdikten sona istemesede geberecek, birde mind slayin ardından balonum patlayınca amca crit ledi indirdi beni.. onunda hp si az kalmıştı ..

lvl 66 dk im var aynı zamanda, 2-3 tane ally in arasına dellenip dalıp kesebiliyodum..lvl 64 warrior, lvl 66 mage i aynı anda kesmiştim..

yine söylüyorum, dk oyundaki en gereksiz class...

(kafa dumanlı bugün yazamıyom aklımdakini)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afreete -- 28 Ocak 2009; 11:14:12 >

• Ghoul bişeymi arenada yanına bir sürü agac cıkaran druidlere, ve tüm akrabalarıyla gelen magelere inat paso ghoul army cagırıyorum

Dk ile kesilemeyecek yada zor kesilecek sadece retri paladin, imba feral druid ve mage görüyorum.. diğer classların yapabilecegi cok bisey yok..
    gecen gün üstüm full yesil mavi olmasına ragmen, endgame gearlı balance druidi 20 dk sonunda aldım
    herif OP DK, OP DK diye yell ata ata gitti

Orjinalden alıntı: injection

Ya harbiden şu anda Shadow Priest PvP'si çok mu kötü yoksa oyuncuya mı bakıyor ?

orta halli.. oyuncuya bağlı daha çok...
    ama pri allahın adamı,gönül insanı tarzı bişe işte :)))
  • bende 80 priestim daha önce ne Sp nede disc olarak kasmadım 1 lvl dan 80 kadar holy dim gecen arkadaş gel arena team kuralım dedı kurduk girdik arkadaş hunter arenada adamlar direk bana dalıyo en fazla 9-10 sn sonra pat yerdeyım 1-2-3 derken dellendım disc oluyum dedım disc oldum full talet i disc e verdım şimdi arenada adamlar benı kovalıyo kendi ölüyo cok ciddiyim 1 tane warrior u öyle öldürdüm shield in reflek i baya işe yarıyo şu anda duel de en zorlandıgım class rogue diyebilirim

• Son gelen patcle beraber Shadow priestlar cure disease ve abolish disease spellerini shadow formda kullanmaya başladılar. Eğer adam senin diseaselerini sürekli cureladıysa o levelda senin shadow priestın balonunu patlatamaman gayet normal. Bazı arkadaşlar değinmiş zaten pre tbc de öle bi god mode durumu vardı shadow priestta 2-3 rogue aynı anda alabiliyordun çünkü balon patlamıyordu. İlerleyen lvllerde daha çok disease ve dmg out put kazanacağından çok problem yaşamassın, Shadow priestın pvpsini öldürdü blizz pvp yapan shadow priestların sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Bende uzun süre shadow priest oynadım Tbcde soğumuştum baya ve wotlkda tamamen bıraktım warrior oynuyorum.
  • Bence suan da shadow pri cok yaticak claslardan rogueler rahat kesiyorlar kimse karsi cikamsin adamlar kesiyor .Ama rogue disindaki hemen hemen her class i alt edebiliyor .Enc shaman artik caster katili oldu cikti .Magler deseniz imageleri warken sorun olmuyor turkiye baglantisi yuzunden orjinali hemen belli oluyor .Pri kral diorum baska bisi demiyorum.Her zamanda oleydi.
    sp iken hiç bir rog alamazken
    disce geçtiğimde -470 ress lvl70-
    alamadığım rog olmamaıştı
    etrafta holy tribinde geziodum bi rog bana dalsın die
    bi rog vardı searingde bana dalmıştı 4 defa yok oldu saldırdı cart curt o da beni be nde onu öldürememiştim
    burdan ona slm sölüorum
    bi o canlı kalabilmişti çünkü vazgeçmiştiı
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.