Bildirim
nemlendirici tavsiye eder misiniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kışın odanın havası kuruyor. Nem cam gibi soğuk yüzeylerde birikiyor. Nem oranının azlığı boğaz kuruluğu, öksürük gibi rahatsızlıklara yol açıyor.
45 ytlliklerde iş görür. -
ucuz da aynı işi görüyor deyip yanılmayın. firstline almıştım bir tane sürekli su sızdırıyordu. leğen içinde kullanıyorduk :)) . en son çalışmamaya başladı. baktım kablolar pas tutmuş. Allah korusun elektrik falan çarpacakmış nerdeyse bizi. 2 tane elektrod koyup suyu ısıtıp buharlaştırmak yetmiyor. güvenli ve kullanımı pratik olmalı. kullanım kolaylıkları arttıkça para da artıyor ister istemez. öyle ucuz dandik birşey alacağına 2 tane ıslak havlu at kalaorifere öyle yap. o da aynı işi görür o zaman.. ama öyle değil tabi. ben de bu aralar araştırıyorum. BIONAIRE cihazlar kaliteli gibi geldi.sıcak buhar soğuk buhar olayı var bir de. bu siteden inceleybilirsiniz.. soğuk buhar yapanı biraz tuzlu.. sıcak buhar yapanını almayı düşünüyorum ben de..ama hala araştırıyorum. daha detaylı bilgi isterseniz paylaşabilirim.
-
bir de nem ölçer cihazı kullanmak gerek..fazla nem sağlık değil hastalık getirir. zaman ayarlı olana rastlamadım ben ama olsa güzel olurdu. yani 1 satte bir 10 dk. çalış falan gibi. su bitince otomatik kapanacak. vs vs.. çok gereksiz özellikler de değil bunlar. ama su sızdırmaması çoook önemli. -
quote:
Orjinalden alıntı: kanoute
sinbo marka ürün görüyorum bir çok yer 40 ytl ye
bunun dışında tefal ,philips markalar ise 120 ytl civarında satıyor aynı işi yapan ürünleri
bu nemlendirme makinalarının ne gibi faydaları vardır
ve hangi marka tavsiye edersiniz?
http://resim.donanimhaber.com/m_19203119/tm.htm Burayı okumanı tavsiye ederim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- nofrost buzdolabı içine üstten su akıtıyor
- karbon filtreli davlumbaz kullanıcı yorumları
- çift su girişli çamaşır makinesi tek girişle çalışırmı
- bulaşık makinesi tuz ayarı
- elektrikli testere yağı kaç numara
- ekmek yapma makinesi
- cam silme robotu kullananlar yorumları
- en iyi çay makinesi
- en iyi dikey süpürge
- en iyi waffle makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X