Şimdi Ara

Neler Yapıyorsunuz? (Totem İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Beşiktaşlı arkadaşlar maç günleri hangi totemleri yapıyorsunuz ilginç paylaşımlar gelebilir

Beşiktaş JK 1 Fabricio Agosto Ramirez 3 Adriano Correira 6 Duško Tošić 7 Ricardo Quaresma 8 Veli Kavlak 10 Olcay Şahan 13 Atiba Hutchinson 15 Oğuzhan Özyakup 17 Ömer Şişmanoğlu 18 Tolgay Arslan 20 Necip Uysal 21 Kerim Frei 22 Aras Özbiliz 23 Cenk Tosun 29 Tolga Zengin(c) 30 Marcelo Antonio Guedes Filho 32 Andreas Beck 44 Luiz Rhodolfo 71 Dennys Boyko 77 Gökhan Gönül 96 Veysel Sapan 97 Utku Yuvakuran
    Şenol Güneş
    Şerefinle oyna, hakkınla kazan!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcakil34

Evet Beşiktaşlı arkadaşlar maç günleri hangi totemleri yapıyorsunuz ilginç paylaşımlar gelebilir

pardon hangi maçlarda totem yapıyorsunuz diye okudum. pardon totem falan yapmıyoruz :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • Totem motem tutmaz buralarda.
    * 87 Modifiye Kartal * Alçak Amortisör * 5+1 Subwoofer * İmitasyon Altın Zincir * Düşük Bel Diesel 501 * 162 Adet Turkish Undergraund Rap Mp3 * Freebag * Köpek Öldüren Redboys Parfum * Egos Jöle *
  • o gün kimle maçımız varsa önceden oynadığımız kazandığımız maçların özetlerine bakarım ben de mesela 2. hafta kayseri erciyesi yendiğimiz kupa finaline bakıcam
    Beşiktaş JK 1 Fabricio Agosto Ramirez 3 Adriano Correira 6 Duško Tošić 7 Ricardo Quaresma 8 Veli Kavlak 10 Olcay Şahan 13 Atiba Hutchinson 15 Oğuzhan Özyakup 17 Ömer Şişmanoğlu 18 Tolgay Arslan 20 Necip Uysal 21 Kerim Frei 22 Aras Özbiliz 23 Cenk Tosun 29 Tolga Zengin(c) 30 Marcelo Antonio Guedes Filho 32 Andreas Beck 44 Luiz Rhodolfo 71 Dennys Boyko 77 Gökhan Gönül 96 Veysel Sapan 97 Utku Yuvakuran
    Şenol Güneş
    Şerefinle oyna, hakkınla kazan!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
  • Duruma göre izlememe totemi yapıyorum .

Orijinalden alıntı: ugurcakil34

o gün kimle maçımız varsa önceden oynadığımız kazandığımız maçların özetlerine bakarım ben de mesela 2. hafta kayseri erciyesi yendiğimiz kupa finaline bakıcam

benle aynı totemi yapan varmış demek

harbi çok güzel oluyo gaza geliyorum

Herkes Haddini Bilecek !
  • Evde süs için duran cam toplar var küçük. Eğer gol atamadıysak hemen alırım elime oynarım. Ts maçında 60. Dk'dan sonra yine aldım daha sonra 2 gol attık

Orijinalden alıntı: pinwheel

Evde süs için duran cam toplar var küçük. Eğer gol atamadıysak hemen alırım elime oynarım. Ts maçında 60. Dk'dan sonra yine aldım daha sonra 2 gol attık

Gecen sezon neredeydin mubarek

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • mac konusuna totem na arar la bazarda? diye yazayim diyorum, vazgeciyorum...

Orijinalden alıntı: Hicks

quote:

Orijinalden alıntı: pinwheel

Evde süs için duran cam toplar var küçük. Eğer gol atamadıysak hemen alırım elime oynarım. Ts maçında 60. Dk'dan sonra yine aldım daha sonra 2 gol attık

Gecen sezon neredeydin mubarek

Gecen sezonda yaptim hocam. Bir tek Arenadaki Gs macinda tutmadi totem. Cogu macta tuttu

• Totem yapmamak.
  • Totemi çocukluk yıllarımda bıraktım. İlkokul dönemlerinde bir ara maçları radyodan dinlemeye başlamıştım. Başlangıçla birlikte galibiyetlerde gelince, yöntem öyle hoşuma gitti ki, artık maçları sadece radyodan takip ediyordum fakat sonra kaybetmeye bir başladık, evde sağlam radyo bırakmadım. Mesela rakip, spikerin heyecanlı anlatımıyla atağa kalkardı büyük umutla radyoyu kapatır, bir kaç saniye sonra açardım ki gol olmuş... Sonrası radyolara ağır işkence.. :)) Baktım olacak gibi değil totem kariyerimi sonlandırdım.

Şuan yaptığım şeylere totem deneceğini sanmıyorum. Mesela geçen sezon bir ara şampiyon olacağımızı düşündüm, inandım ve şampiyonluk sakalı uzatmaya başladım ama Trabzon deplasmanı sonrası söylene söylene kestim sakalı.

Bu senede şampiyonluk saçı uzatmaya başladım. Yaşında etkisiyle saçlar döküldü ve uzatmak hiç yakışmasa da inandık bi kere. :)))

• 3 takımla Avrupa Liginde olsak başka bir şey ıstemıyorum.

Fener Bjk Trabzon 3'ünden en az ikisinin üst tur göreceği cok yüksek ıhtımal.

Galatasarayda Şlde üst tur görürse harıka olur.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.