Şimdi Ara

Mükemmel Bir Şampiyon Tasarladım!! Yorumlar Lütfen..==>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bir şampiyon tasarladım adına daha karar veremedim yetenekleri kısa hikayesi ve bazı açıklamalarını yazıyorum olumlu yorumlarınızı bekliyorum :p

SÖMÜR(PASİF): Kitle kontrol etkisinde olan rakibe yetenek ile hasar vermek rakipten can çalar.

SÜRGÜN PRANGASI(Q):
    Zincir atarak rakibini kavrar ve rakip 3 saniye boyunca azalacak şekilde yavaşlar (%90-%60) Zincirlenmiş rakip ilave hasar alır.

KARANLIK LÜTUF(W):
    pasif; zırh ve büyü direncini arttırır.
    aktif; kılıcını etrafında bir kez döndürerek hasar verir hasar verilen rakiplerin zırh ve büyü direnci azalır.

ŞEYTANIN KILICI(E):
    Kılıcını bir hat boyunca fırlatarak hasar verir ve kanamaya yol açar.

KARANLIĞIN HÜKMÜ(R): Havalanır, seçilen yere atlayarak hasar verir ve alandaki rakipler kendisine doğru çekilir . Havada en fazla 2 saniye durur ve bu süre boyunca %30 daha az hasar alır.

Karakter erkek bir melek zırhlı kanatlı vs.Bir elinde kılıç var diğer elinde ise zincir var. Karakter melek ama iyi biri olduğu söylenemez biraz karanlık ve şeytani bir yapısı var. Rakibi zincirlerken, o cüsseli kılıcını saplarken veya üstüne atılırken korku ve dehşeti hissettirecek bir yapıda.

Karakter insan üstü güçlerini kendi yararı ve zalimce zevkleri için kullandığından güçleri elinden alınıyor ve dünyaya sürgün ediliyor.

Kılıcını E yeteneğinde olduğu gibi rakibe fırlatırken kılıcın tutulan yerindeki zincir yardımıyla geri çekiliyor yani atınca geri geliyor.
    Q'daki zinciri ortalama bir hız ile atıyor animasyonu rakibi sarmalayacak bir şekilde.
    W yeteneği bu şampiyonu offtank oynayarak maksimum verim alacağımızı gösteriyor.
    R yeteneği biraz farklı bir mekanik yerden yükselerek atılacağı yeri belirliyor ve bu sırada daha az hasar alıyor ki yer belirlerken ölmesin :).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• thresh darius pantheon karışımı bişey olmuş daha yaratıcı olmanız lazım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

thresh darius pantheon karışımı bişey olmuş daha yaratıcı olmanız lazım hocam

Aslında bu skillerin dedigin herolarla cokta bi benzerligi yok.
    Cunku ne thresh gibi cekiyor ne panth gibi atliyor tamamiyle farkli seyler. Yani senin yorumun morgananın q su stun atiyor bu yuzden baska hicbi heroda stun ozelligi olmasin demek gibi bisey.

• quote:

Orijinalden alıntı: dogac-gs

quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

thresh darius pantheon karışımı bişey olmuş daha yaratıcı olmanız lazım hocam

Aslında bu skillerin dedigin herolarla cokta bi benzerligi yok.
    Cunku ne thresh gibi cekiyor ne panth gibi atliyor tamamiyle farkli seyler. Yani senin yorumun morgananın q su stun atiyor bu yuzden baska hicbi heroda stun ozelligi olmasin demek gibi bisey.

Buralar karışacak bkz stun

• Morgana stun mu atıyormuş q ile?

Niye mi aldım 5 doları?

Ayakta mı duramıyorum?

• dogac-gs kullanıcısına yanıt
    tutabilir de tutmayabilir de
  • Oooo DHLOL herzamanki formunda :DD

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dogac-gs kullanıcısına yanıt
    Morgana q su stun atıyor demek bi yaşıma daha girdim.. Stun nedir snare nedir bi araştır öyle şampiyon tasarla bence :D

• Kafanda iyi tasarlamissin da ifade edememişsin

• Q su kled q

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipi kayle q'su thres,w'su darius, e'si olaf, R'si pantheon

• quote:

Orijinalden alıntı: Pankreasına Talibim

Tipi kayle q'su thres,w'su darius, e'si olaf, R'si pantheon

Iste aslinda o dediklerinin hic birine benzemiyor. Anlayamadığünız nokta burası

• O zaman anlayacağımız gibi yaz çünkü arkadaşların dediği gibi diğer heroların skillerine benziyor ve çok basit olmuş belki sezon 1 de olsak tutabilirdi

• 4 yeteneğide hasar veren pasifi can çalan hero
    eşya dolabı da olmaz
  • snaredir o. anlamını bilmiyorum ama 😀

• Sadece q sunda kitle kontrol var o da yavaşlatma ama pasifi kitle kontrol üzerine kurulu? Takım kitle kontrol gereksinimini karşılar deme,ne yapacak bu şampiyon koridorda?

• Tek bişey söylücem burda ve lolün forumlarında bu şekilde şampiyon tasarlayanların çoğunu çıkardılar adamlarında işine geliyor bedava fikir
  • sen buna orjinal mi diyorsun??!!
    bu bildiğin Smite oyunundaki ARES
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.