Şimdi Ara

NELER OLUYOR? ONLARCA UÇAK BİRYERLERE DOĞRU GİDİYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

20 dakika önce falan Marmara Denizi körfez üstünden ( Gölcük donanması ve TÜPRAŞ'a yakın) 30'a yakın uçak geçti çok yüksekten uçuyolardı ve yavaş gidiyorlardı! 3 uçak yan yana uçanlar vardı. Savaş uçaklarının uçuşu bu şekilde oluyor diye biliyorum.2 farklı helikopterde farklı yönlere doğru alçaktan uçuyordu.Filo İstanbul tarafına doğru gidiyordu. Bilgisi olan var mı? Tatbikat falan olsa o kadar yüksekten uçmazlardı sanırım? 30a yakın uçak boru mu yav

• Noluyor yaw... Savaş mı çıktı...
  • Bilmiyorumki yav. Sivil uçak olsa yan yana gitmezler heralde savaş pozisyonunda gidiyordu uçaklar.
  • ufodur onlar ufo
  • savaş pozisyonu ne ki yenirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slp

savaş pozisyonu ne ki yenirmi?

İstersen ye

• Kocaeli merkez sessiz tamam.
  • Çıkarın babadan yadigarı bakim
  • Normalde ışıklar yanıp söner bunlarda sürekli yanıyordu. Yıldız kesinlikle değildi çünkü sürekli hareket ediyordu hepside. Bu kadar sivil uçak yanyana uçmaz sanıyorum. Birşeyler oluyor ama ne oluyor çözemedik yav.
  • Uçak Deil Onlar Ufo
  • İstanbuldakiler cevap verse güzel olur merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSMANL1TORUNU

Selamun Aleykum arkadaşlar

20 dakika önce falan Marmara Denizi körfez üstünden ( Gölcük donanması ve TÜPRAŞ'a yakın) 30'a yakın uçak geçti çok yüksekten uçuyolardı ve yavaş gidiyorlardı! 3 uçak yan yana uçanlar vardı. Savaş uçaklarının uçuşu bu şekilde oluyor diye biliyorum.2 farklı helikopterde farklı yönlere doğru alçaktan uçuyordu.Filo İstanbul tarafına doğru gidiyordu. Bilgisi olan var mı? Tatbikat falan olsa o kadar yüksekten uçmazlardı sanırım? 30a yakın uçak boru mu yav

30 tane mi ilginç filo değişikliğimi var acaba
    meraklandım şimdi kurt düştü içime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $kingodisco$ -- 19 Aralık 2009; 23:18:58 >

• Ataşehir havada uçak yok 20 dk sonra Yeşilköye geçiyorum haber verırım
  • ORTALIK KARIŞTI !
  • quote:

Selamun Aleykum arkadaşlar

koyduğun resmen göre ruslar gelmiş olsa gerek çünkü fotoğraftaki yanılmıyorsam TUPOLEV (TU) -160 ağır bombardıman uçağı

tatbikatır başka ne olcak yunanla savaşcak halimiz yokya

• @N.alper
    Resim konuya görsellik ve hayalgücü kazandırmak için.
    Uçak Rus üretimi Tupolev Tu-144 dünyanın ilk süpersonik taşıma uçağı. 1978de hizmet dışı kaldı.
  • quote:

@N.alper
    Resim konuya görsellik ve hayalgücü kazandırmak için.
    Uçak Rus üretimi Tupolev Tu-144 dünyanın ilk süpersonik taşıma uçağı. 1978de hizmet dışı kaldı.

yanılıyor olabilir dedim çünkü ön taraftan benzettim

uçak olarak F-16 helikopter olarakta T-129 koysan daha ilgi çekerdi yada f-35 falan ayrıca uçakların modeli cinsi neydi gördünmü?
  •  NELER OLUYOR? ONLARCA UÇAK BİRYERLERE DOĞRU GİDİYOR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -onur -- 19 Aralık 2009; 23:50:49 >

• resimdeki uçak tu -144

ağır bombardıman uçağı falan deil yolcu uçağı.
  • @N.alper

İmkansız.Çok yüksekteydiler, bulutların üzerinde. Sadece ışıklarını gördüm.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.