Şimdi Ara

Neler oluyor böyle ??? LPG 1.99 TL den aldım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün her zaman olduğu gibi yine 10-20 tl lik gaz atcaktım arabaya malum öğreciyiz, bir baktım litresi 1.99 yazıyor gözlerime inanamadım tamam indirim oldu ama 2 tl nin altına düşeceğini de tahmin etmezdim 10 liralık aldım 60 km yaptım bitmedi hala. Daha sonra yolda 1.94-1.90 tl civarı fiyatlarda satıldığını bile gördüm mutlaka daha ucuzları da vardır, Yer İzmir bu arada..

Son 1 sene içinde aynı yerden 2.65 tl ye aldığımı düşünürsek lpg nin 1.90 civarlarına gelmesi pek hayra alamet midir çözemedim ben inşallah böyle devam eder diyelim ...

• Aydın/Söke'de 1.90 tl şu anda lpg ama çok sevinmeyin zira bu göstermelik indirimlerin ömrü fazla olmayacak.. petrol gene tırmanışa geçti.. dolar ve cari açıktaki en küçük oynamada zamlanacak.. hem de katmerli olarak..
  • Kahramanmaraşta 1,88 ile 2,12 arasında.
  • Ne zaman hayır oldu ki? bu hayır olsun.
  • Bu ne ya indirime bile sevinemez olduk. Zamlanıncaya kadar tadını çıkarın arkadaşlar
  • Acmayin som agizlari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın böyle bir şey olması güzel oldu,rahat rahat biniyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Liraya Ne Oldu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 2 haftadır üst üste bir sürü konu gördüm indirim oldu diye. 2 ay bindirim olmazsa nasıl bakiye düzelir değil mi? Yakındadır fiyatının artışı.
  • 1 buçuk aydır 1,87 den alıyorum.günaydın
  • amasya da düşme fln yok 2.30 hala
  • Ankara yolunda Elmadağdan önce 1.570 e görünce daldım depo ffulledim hadibakim
  •  Neler oluyor böyle ??? LPG 1.99 TL den aldım !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

Neler oluyor böyle ??? LPG 1.99 TL den aldım !!

Bulandırmayın denizi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adapazarı'nda Opet'te 1.92, Shell'de 2.07'den satılıyor. Staj için geldim, daha 2 hafta kadar buradayım LPG fiyatlarını her gördüğümde aptalca mutlu oluyorum. Edirne'de 2.30'a satılıyor çünkü. Nasıl bu kadar fiyat farkı var anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maydonoz Lastigi

Ankara yolunda Elmadağdan önce 1.570 e görünce daldım depo ffulledim hadibakim

Evi Arabayı satıp yatırım mı yapsak napsak
  • kalitesiz olabilir mi o lpgler? aşırı ucuz geldi bana (ankara)
  • zam yapılır, normale döneriz.
  • Daha indirim gelicekmis arkadaslar LPG ye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raytheon

Adapazarı'nda Opet'te 1.92, Shell'de 2.07'den satılıyor. Staj için geldim, daha 2 hafta kadar buradayım LPG fiyatlarını her gördüğümde aptalca mutlu oluyorum. Edirne'de 2.30'a satılıyor çünkü. Nasıl bu kadar fiyat farkı var anlamadım.

üzülümene gerek yok edirnede bugün itibariyle shellde 2.12 petrol ofisinde 1.96

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazran başından sonra 2 Temmuz'da tekrar indirim oldu. Aygaz'da 10 kr civarı bir düşüş oldu. Şöyle 70-80 lt depomuz olsa da buldukmu doldursak.

Uzun yola çıkıcaz nereden alsak LPG'yi diye düşünüyoruz. Otobana girmeden önce 2.00 civarından alıyorsunuz girdiğinizde içeride 2.20 lerde...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.