Şimdi Ara

Negatif iyon jeneratörü yapmak istiyorum. Bir devre buldum başkaca çözümeler var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Negatif iyon jeneratörü yapmak istiyorum. Bir devre buldum başkaca çözümeler var mı?

http://www.antrak.org.tr/gazete/032001/goktay.htm

Bu iyi midir? Kullanımı mantıklı mıdır? Yapanlar kullananlar memnun mudur?

Teşekür ederim.

• napcan kardes en bunu yaa evde rontkenmi çekcen
  • hoş bir şey (antraktaki yazı). Acaba nerde kullanıcaksın merak ettim?
  • Negatif iyon jeneratörünün ne olduğunu bilerek mi soruyorsunuz bunları ?
    Ne röntgeni? ne kullanması?
    Bu cihaz havadaki negatif iyon sayısını arttırarak pozitif iyonların insan sağlığı ve psikolojisi üzerindeki kötü etkilerini indirgeyip, huzurlu bir ortam sağlıyor...
  • arkadaşım niye fırçalıyosun ki? Ayrıca mantıklı soru. Cevap sayısı gayet fazla. Çeşitli projeler üretilebilir bununla.
  • selam arkadaslar
    negatif iyon jeneratörü çok faideli bisey ben bizzat biliyorum
    Evimde VESTEL marka bio-x bir klima var (negatif iyon jeneratörü içinde ) hava cok ferah ve temiz geliyor
    negatif iyon jeneratörü belki yetkili servislerinde parça olarak sat1labilir
    saygIlar
  • arkadaşımbende yapmak istiyorumda böyle bişi kaça mal olur acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_17551402/tm.htm
    Bu açtığınız başlıkta birçok kişi cevap yazdı ve siz bunlara hiçbir şekilde dönmediniz. şimdi bu 3-4 yıllık konuyu tekrar gündeme taşımışsınız. Şimdiki linkler yetersiz geldi de mi 3 yıldır değinilmeyen bir konuda o zamanki arkadaşlara danıştınız?
    Lütfen önce kendi açtığınız konudaki cevapları bir kontrol ediniz ve şayet gerekli bilgi veya cevabı alamadıysanız , anlamadığınızı sorun ki , biraz daha anlayabileceğiniz cevaplar vermeye çalışalım. Topik fazlalığı , ancak kaosa sebebiyet verecektir. Şu başlığa mı , bu başlığa mı diye cevap yazdığını anlayabilmek için uğraşacaktır üyelerimiz ( tabii ki ben kendi adıma an azından böyle düşünüyorum ! )
    Saygılar.

• o mesajlara baktım arkadaşım ama elektronik bilgim olmadığı için bulabildiğim heryerden yardım almaya çalışıyorum sonuçta bu devreler hayatında hiç devre yapmamış birine zor gelebilir umarım anlayışla karşılarsın bana gönderilen tüm linkleri kontrol ettim ama kafam halen karışık nasıl yapacağımı bilemiyorum
  • ayrıca linkler içinde teşekkür ederim ama dediğim gibi ben hiç devre yapmadım takıldığımda sana pm atarım artık biraz başını ağrıtabilirim
  • Gerçekten kullanıp faydasını gören var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.