Şimdi Ara

Nefesimi nasıl uzun süre tutabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
7.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Suyun altında alıştırma yapacaksın. Ne kadar az hareket edersen o kadar uzun süre tutabilirsin. Düzenli olarak spor yapacaksın bide
  • guzel soru takip
  • Ağzını ve burnunu japon yapıştırıcısıyla kapat maksimum performas alırsın ciğerlerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Ağzını ve burnunu japon yapıştırıcısıyla kapat maksimum performas alırsın ciğerlerden

Açmak mesele.
  • Öyle çabucak olacak birşey değil,kısa sürede satatik(Yaklaşık bir ay)iki-üç dakikalara çıkabilirsin.Uzun yıllar sualtı avcılığı yapan birisi olarak statik olarak rekorum beşbuçuk dakika.Çok büyük konsantre isteyen bir iştir,anahtar kelime konsantre olmak.Apnea antrenmanları diye aratarak daha kapsamlı bilgiye ulaşabilirsin.
  • Tesadüfe gel
    daha 10 dk önce nefes tutma testi yapmıştım

en az 1 dakika tutuyorum, rekor süre ise 1:42

Hayatım boyunca ilk defa bu gün test ettim. Bu arada sıgara kullanmıyorum yaş 20
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzun süre çalışamıyorum.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Öyle çabucak olacak birşey değil,kısa sürede satatik(Yaklaşık bir ay)iki-üç dakikalara çıkabilirsin.Uzun yıllar sualtı avcılığı yapan birisi olarak statik olarak rekorum beşbuçuk dakika.Çok büyük konsantre isteyen bir iştir,anahtar kelime konsantre olmak.Apnea antrenmanları diye aratarak daha kapsamlı bilgiye ulaşabilirsin.

Maaşallah...
  • içinde bolca çığlık geçen metal şarkıları ses çıkarmadan söyle. hani nefesini kullan sadece.buda faydalı.
  • burda herkes zaten en az 2 dk tutar şaka bi yana önceden 1 dakika kadar tutabiliyordum ama
    quote:

Dentex Dentex
    in dediği doğru iş konsantre olsa gerek güzel şeyler düşün
  • quote:

Öyle çabucak olacak birşey değil,kısa sürede satatik(Yaklaşık bir ay)iki-üç dakikalara çıkabilirsin.Uzun yıllar sualtı avcılığı yapan birisi olarak statik olarak rekorum beşbuçuk dakika.Çok büyük konsantre isteyen bir iştir,anahtar kelime konsantre olmak.Apnea antrenmanları diye aratarak daha kapsamlı bilgiye ulaşabilirsin.

5.5 dakika nefes tutmak sakat degil midir ?
  • Çok araştırdım 2 sene once . guenes te bırı rekor yapmıstı fln.

kurtlar vadısınde bır yerde polata su ıle ıskence yapıyorlar ordan aklımda kalmasıstı.

Ak cigerını buyutmen icin sık sık yuzecen. sıgara asla. Derın nefes almayı alıskanlık yap kı nefes dırek cıgere gıtsın. oyle ugras bakalım
  • quote:

Alıştırmalarda zarar görmüyor mu vücut , 5,5 dk akciğer dayansa bile beyin zarar görmez mi ?

• Alın size nefes tutma su altında, 3:35 den sonrasını izleyebilirsiniz
  • Ne kadar tutuyorsun nefesini? Birde yaş kaç ?
  • Nedense aklıma bu sahne geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Metal4Life

quote:

5.5 dakika nefes tutmak sakat degil midir ?

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Alıştırmalarda zarar görmüyor mu vücut , 5,5 dk akciğer dayansa bile beyin zarar görmez mi ?

Beyin O2'nin kritik seviyenin altına düşmesiyle şalteri indiriyor,yani bayılıyorsunuz.Yani kendine zarar vermenin mümkünatı yok pek.Verdiği zarar günlük aktivitelerin verdiği kadardır yani...

• alıştırma yapman çok önemli. Ben Antalya'da yaşıyorum, her yaz vaktimin önemli bi kısmı suda geçer. Bi ara arkadaşlarla ölçtüğümüzde 2.73 saniye tuttum. eminim bundan çok daha fazla tutmuşluğum olmuştur ama ölçtüğümüzde bu çıktı işte.
    Bi arkadaşım var babasıyla beraber sürekli balığa çıkarlar ve zıpkınla avlanmayı pek sever. suya bi daldı mı aramızda sen son o çıkar yüzeye. Fazla kilosuna rağmen suyun altında hepimizden hızlı gider. kısaca antrenman epey önemli
  • biraz önce denedim 24 saniye tuttum uzun süre diye sevindim ama millet dakikadan bahsediyor abo.
  • @Dentex Dentex

Hocam uzun zamandır tutmuyordum , şimdi denedim 1dk 7 sn tutabildim , 1 dk dan sonraki 7 sn çok zorladım.

Sizce iyi mi , tatiller dışında yüzdüğüm filan yok yukarda AIainPROST 24 sn tutunca superman gibi hissettim kendimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 15 Haziran 2011; 21:31:23 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.