Şimdi Ara

Uzun süre çalışamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Pek bir vasfım yok. Bir işe girebilince de vasıfsız kişilerin yapabileceği işler olduğundan belki de değersiz hissediyorum ve stressli ortamlarını dedikodularını sevmiyorum. Benim burda ne işim var tarzı iş ilgimi çekmiyor. Alacağım para olsun çalışmaya değmez kendimi hasta ediyorum iş dışında bile işte kalıyorum . İlgimi çekmiyor . Aileme de mahçup oluyorum bir boka yaramıyorum ama sanırım yine sonum istifa oldu. Öylesine içimi dökmek istedim iyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İstifa edince gelen rahatlıkla omzundan yük kalktı hep.Prangayla bağlanmış gibi veya mesai bitimi özgürlügüne kavuşan biri gibi hissederdim.Sonra ertesi gün gene aynı.

Mesela hafta sonu tatilimde vardı 2 gün bir işimde ama gene aynı şeyler.

Haftalık 1 gün izin olan işleri zaten hatırlamak bile istemiyorum.

Kendi işinizi yapmadığınız ve zamanınızı başkasına kiraladığınız her iş ameleliktir.

Türkiye'de insanların saçma sapan birkaç huyu var.

1) Seni mesleğine veya okuduğun okula göre yargılamaları.
    2) Maaşın, evin ve arabanla yargılamaları.
    3) Alt üst ilişkisinde nerede olursa olsun saçma sapan sanki askerdeymişiz gibi devrecilik benzeri şeyler yapılması.

Açık konuşayım anam memur, babam ise banka çalısanı orta halli bir aileden geliyorum ama babamın ve annemin yaptığı hatalar sonucunda ben düz liseye gitmek istemedim işsiz kalma korkum vardı ve ailem ne yazık ki benim ygs sürecine hazırlanmama adam akıllı izin vermediler.

Meslek lisesi okuduğum için tek pişmanlığım üniversiteye geçiş durumu onun dışında staj yeri bulma, iş bulma konusu sorun olmadı. Şu an hala teklif geliyor saçma sapan yerlerden ama ben kabul etmek istemiyorum. Çünkü önerdikleri pozisyonlar alakasız şeyler ve para düşük, evden çalıştığım için ofise geçeceğim bir işim olursa 30k altına çalışmam kafamda ki maaş şimdilik 30-60 arası.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ders Çalışırken Süre Tutmak
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.