Şimdi Ara

SUYUN ÜSTÜNDE NASIL UZUN SÜRE KALINIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
35.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA ARKADAŞLAR BEN YÜZMEYİ BİLİYORUM AMA BELLİ Bİ MESAFE OLDUĞUNDA ORDAN ORAYA GİDİYORUM SUDA DURMAYA ÇALIŞINDA ÇOK YORULUYORUM BAZILARINI GÖRÜYORUM SUYUN ORTA YERİNDE SAATLERCE MUHABBET EDİYOLAR HEMDE HİÇ YORULMADAN BEN BUNU BİRTÜRLÜ BAŞARAMIYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN YA TEKNİK OLARAK ELLERİMİ AYAKLARIMI NASIL HAREKET ETTİRMEM GEREKİYOR???

• Yapay Zekanın Yanıtı

Suyun Üstünde Uzun Süre Kalma Yöntemleri

Suyun üstünde uzun süre kalmak isteyenler için çeşitli yöntemler bulunmaktadır. İşte suyun üstünde kalmanıza yardımcı olacak bazı ipuçları:

• Nefesinizi Tutun: Yeterince nefesinizi tutmayı öğrenin. Derin nefesler alın ve suyun altında nefesinizi mümkün olduğunca uzun süre tutmaya çalışın.

• Rahatlayın: Sudayken rahatlamak önemlidir. Gerginlik vücudunuzu yüzdürür ve nefesinizi daha çabuk bitirir. Suyun üzerinde yatarken gevşeyin ve kaslarınızı rahatlatın.

• Düz Durun: Suyun üstünde kalmanın en iyi yolu dik durmaktır. Kollarınızı ve bacaklarınızı vücudunuza paralel tutun ve göğsünüzü yukarı kaldırın.

• Kürek Çekin: Kollarınızı kürek gibi kullanarak kendinizi ileriye doğru itin. Bu hareket, suyun üstünde kalmanıza yardımcı olacaktır. Ancak çok fazla kürek çekmeyin, çünkü bu sizi yorar.

• Deniz Yıldızı Pozu: Ellerinizi ve ayaklarınızı vücudunuzdan uzaklaştırarak deniz yıldızı pozisyonunu alın. Bu pozisyon, suyun üstünde kalmanıza yardımcı olurken denge sağlar.

• Dinlenin: Suyun üstünde uzun süre kalmak yorucu olabilir. Dinlenmeniz gerektiğinde, suyun üzerine çıkın ve nefesinizi toplayın.

Ayrıca, suyun üstünde kalmada yüzme biliyor olmak da önemlidir. Yüzme bilmiyorsanız, suyun üstünde kalma girişiminde bulunmamalısınız. Bunun yerine, profesyonel yüzme dersleri almanız önerilir.

Uygulama ve sabırla, bu teknikleri kullanarak suyun üstünde daha uzun süre kalmayı öğrenebilirsiniz. Ancak, suyun altında kalmakla suyun üstünde kalmak aynı şey değildir. Suyun altında kalmak istiyorsanız, dalış eğitimi almanız gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sırt üstü yatmayı dene.
    Ama öyle vücud su altında kafa yukarda diyorsan elini kolunu çırpıcan,aşağı yukarı şeklinde yani
    Yada can simidi ile kolluk kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MESUT52_34 -- 16 Ağustos 2006; 19:38:16 >

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

Sırt üstü yatmayı dene.
    Ama öyle vücud su altında kafa yukarda diyorsan elini kolunu çırpıcan,aşağı yukarı şeklinde yani
    Yada can simidi ile kolluk kullan
    yaw arkadaşlar tam teknik bi şekilde anlatın kız arkadaşım benden daha ii yüzüyor rezil oluyorum yaw yardımcı olun

• quote:

Orijinalden alıntı: M~a~T~R~a~X

yaw arkadaşlar tam teknik bi şekilde anlatın kız arkadaşım benden daha ii yüzüyor rezil oluyorum yaw yardımcı olun

Alıntıları Göster
    HİÇ YÜZME BİLEN YOKMU BU FORUMDA YAWWWW

• quote:

HİÇ YÜZME BİLEN YOKMU BU FORUMDA YAWWWW

Alıntıları Göster
    var da ben anlamadım ki ne dediğini çok çırpınma 1-2 saat kalırsın ne var sadece ayakların bisiklete binermiş gibi çok yavaşça haraket ettir.böylece durursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

var da ben anlamadım ki ne dediğini çok çırpınma 1-2 saat kalırsın ne var sadece ayakların bisiklete binermiş gibi çok yavaşça haraket ettir.böylece durursun

Alıntıları Göster
    Ya kardeş anlattık işte ne yapacağını aynen dediğimi yap kollarını ve ayaklarını aşağı yukarı doğru yap zaten suyun içinde yorunulmazki.
    Yada palet kullanabilrsin.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: brky

ayaklarımı bisiklete biner gibi peki ellerimi ??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    suyun üstünde nasıl durulur O_o
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: M~a~T~R~a~X

quote:

onlarıda bisiklete biner gibi cevir

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ellerini kullanmasanda olur suda durmak için belki arada dengen bozulursa düzeltirsin.ama yüzmek istiyorum ilerlemek istiyorum dersen bir çok yöntemi var:

kurbağa:ellerini içerden dışarı ayaklarınıda aynı şekilde yaparsın yüzersin.
    köpek:köpekler nası yüzüyorsa öyle sanki 4 ayak üstünde duruyomuş ve o şekilde yürüyormuş gibi
    kulaç: bunda zorlanabilirsin yorucu biraz. ilk önce bi kolunu kaldırıp ileri atılıyormuş gibi yaparsın.sonra diğeriyle yine aynı haraket.ayaklara gelince onları yukardaki 2 yöntemdeki gibi kullanabilirsin. en hızlı yüzüş budur. ama yorulursun.

• quote:

ellerini kullanmasanda olur suda durmak için belki arada dengen bozulursa düzeltirsin.ama yüzmek istiyorum ilerlemek istiyorum dersen bir çok yöntemi var:

kurbağa:ellerini içerden dışarı ayaklarınıda aynı şekilde yaparsın yüzersin.
    köpek:köpekler nası yüzüyorsa öyle sanki 4 ayak üstünde duruyomuş ve o şekilde yürüyormuş gibi
    kulaç: bunda zorlanabilirsin yorucu biraz. ilk önce bi kolunu kaldırıp ileri atılıyormuş gibi yaparsın.sonra diğeriyle yine aynı haraket.ayaklara gelince onları yukardaki 2 yöntemdeki gibi kullanabilirsin. en hızlı yüzüş budur. ama yorulursun.

Alıntıları Göster
    cigerlerine hava doldur yani yavas ver daha hızlı al zaten deneyince gorceksin nefes verdikce dibe dogru gidiceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: zzzzz

cigerlerine hava doldur yani yavas ver daha hızlı al zaten deneyince gorceksin nefes verdikce dibe dogru gidiceksin

Alıntıları Göster
    yok brky arkadaşım her çeşit yüzebiliyorum zaten ama ilginç olan suyun üstünde duramıyorum yani anladığım kadarıyla ellere gerek yok ayaklarımı pedal çevirir gibi yapsam durabilirim dime ???
  • quote:

yok brky arkadaşım her çeşit yüzebiliyorum zaten ama ilginç olan suyun üstünde duramıyorum yani anladığım kadarıyla ellere gerek yok ayaklarımı pedal çevirir gibi yapsam durabilirim dime ???

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    çırpınmazsan uzun süre kalırsın

Şu imza kuralı o kadar saçma ki kural var yazı küçükse 7 satır büyükse 4 satır olacak diye üye bişey yazacak belki imzasına toplasan 250 harf anca tutar ama bide benim bu yazdığım gibi bir imza düşünün tam 7 satırıda sonuna kadar kullanıcam ve ben imzası silinenlerden daha çok yazı yazıcam bu birinci hata ikincisi ise sitede mp3 linki vs. vermek yasak neden kanuna aykırı ee ama senin mp3 adlı odan var orda dönen muhabbet te yasalara aykırı olmayacakmı? Benim amacım amacı sadece ceza vermek olan insanlara mantıklı çözümler sunmak cezayı herkes keser ama forumun daha iyi olmasını herkes sağlayamaz kolayı değil zoru seçmek lazım. Bir not: Fake nick kullanalar ceza yiyor ama fake olduğunu üye söylemezse site zaten tespit edemiyor (dinamik ip kullananlar için söylüyorum) öyleyse üye susup doğruyu söylemezse ceza da yemez yanlış mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shady RIDDLE

Alıntıları Göster
    Sırtüstü saatlerce kalabilirsin.
    Suda dik biçimde ise (baş yukarıda ayaklar aşağıda) :
    öncelikle suya batmaktan korkma;
    normalde tuzlu suda batamazsın zaten, ama havuzda
    ek enerji harcaman gerekir.
    Her iki suda da, kollarını su yüzeyinin hemen altında ve L biçiminde-
    bacaklarını da hafif kırıp, dizaltından daire çizmelisin.
    Daireleri yavaş yavaş çizersen fazla enerji harcamazsın.
    Sağ bacağın saat yönünde, sol bacak ters-saat yönünde
    (yatık 8 işareti gibi) çevirmelisin.
    Başlarda batmaya başlarsan, kollarından destek alabilirsin :
    L biçiminde serbestçe duran kollarını, sanki önünde
    bir engel varmış gibi, suyun altına doğru hafifçe itmelisin.
    Bacaklarda olduğu gibi, bir sağ bir sol değil de ikisini aynı anda
    çalıştırırsan daha faydalı olur..

Önerim :
    Zamanla sana özgü, kendi tekniğini geliştirirsin;
    biraz da vücudunun sinyallerini dinle,
    sana gerekli tepkiyi bildirir ve su üzerinde kalmak için
    yapacağın hareketler otomatikleşir.
    Sadece; kendine zaman tanı, panikleme ve başkası yapıyor ben yapamıyorum diye
    ASLA düşünme. Suyu hiç hafife alma; ama kıyıya yakın ve arkadaşlarınla
    birlikteyken de bunun keyfini çıkart be arkadaş,
    batarsan da kim ne diyecek ki sen eğlenmene bak derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shady RIDDLE

Alıntıları Göster
    evet çırpınma o zaman yorulursun.aslında suda durmak yüzmekten daha kolay bi dene bunları

evet çırpınma o zaman yorulursun.aslında suda durmak yüzmekten daha kolay bi dene bunları

Alıntıları Göster
    Bence yüzme işi tamamen su korkusunu yenmeye bağlı bişey...

Orijinalden alıntı: Bekir__

Bence yüzme işi tamamen su korkusunu yenmeye bağlı bişey...

Alıntıları Göster
    Çok sağolun arkadaşlar en kısa zamanda denicem bunları
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ellere gerek bile yok sadece ayaklarını hareket ettirerek de kalabilirsin hem de çok rahat ellerimi ensemde kilitli şekilde 1 dk kadar suda kalabiliyorum hareket ederken hızlı olma yavaşça ve sürekli değil arada çok az serbest bırak ayaklarını bi imkanım olsa da gösterebilsem

• quote:

Orijinalden alıntı: PhsycoMantis

Ellere gerek bile yok sadece ayaklarını hareket ettirerek de kalabilirsin hem de çok rahat ellerimi ensemde kilitli şekilde 1 dk kadar suda kalabiliyorum hareket ederken hızlı olma yavaşça ve sürekli değil arada çok az serbest bırak ayaklarını bi imkanım olsa da gösterebilsem

Alıntıları Göster
    Sırtüstü yatmayı sevmediğimden denizde bile yüzüstü yatarım.

• quote:

Alıntıları Göster
    ya size nası dua ediyim ki aynı sorun bendede vardı denicem bunları çok saolun çoook
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.