Arkadaşla ne zamandır bu filmi bekliyorduk ve bugün gittik öncelikle filmin seslendirmeleri çok kötü(Hiç bir şey anlaşılmıyor) benim gittiğim sinemadan da olabilir,film çok karışık hiç bir şey anlamadım bir çatışma oluyor kim ölüyor nasıl ölüyor hiç bir şey anlamadım film neyi anlatmak istiyor hiç bir şey anlamadım ayrıca filmde çatışma sahneleride çok az yani kısacası beklediğim gibi değildi filmin fragmanla alakası yok.Bu filme giden başka arkadaşlar ben mi yanlış düşünüyorum yoksa gerçekten film kötümü ?
filme sadece bir savaş filmi olarak yaklaşırsanız beğenmemeniz son derece normal, filmi izlerken her an ne zaman baskın olacak diye siz de askerlerle tetikte bekliyorsunuz, bu duyguyu bana verdi en azından film, ayrıca çatışma sahnesi de gayet iyi ve dozundaydı ...
Dün gittim. Seslendirme hakkında yorum yapmak bana düşmez anlamam çünkü ses işinden. Film askerlerin o çetin şartlarda nasıl ayakta kaldığını anlatıyordu (bence) ve film araya girdiğinde filmin sonunu bilmek için kahin olmaya gerek yoktu. Bence çok çok kötü değildi ama yani yazacam ama spoiler olacak neyse.
Ses konusunda aynı şeyi düşünüyorum, Fakat benimde gittiğim sinemadan dolayı olabilir. Cinebonus ya da Afm salonlarında ses sistemleri daha iyi.
Bu filmde bedavadan iyi reklam yaptı iyi para kıracak adamlar durduk yere.
filme gordion cinebonus'da gittim seslendirme hiçte fena gelmedi bana , filmde gayet güzeldi ,en azın bize birkaç fikir veriyor orda nelerin yaşandığı hakkında
Evet ses konusunda haklısınız ama bana biraz "Amerikan asker filmi" izlemeye gitmişsiniz gibi geldi. Burada anlatılmak istenen de terörün ne kadar anlamsız şeyler yüzünden varolduğu, askerlerin yaşadığı zorluklar ve askerlik psikolojisi. Ayrıca Recep İvedik gibi bir filmden Şahan kamyonla para kazandıysa(ki helal olsun) bu filmden de kazanmak yapımcılarının hakkıdır.
Bu filmde bedavadan iyi reklam yaptı iyi para kıracak adamlar durduk yere.
Sinemada o kadar çok kişi izlemiyordu aslında diğer yerleri bilmem ama
Ben şahsen galasına gittim ve gordion'da izledim. Korsan veya kötü bir sinemada izlenmesi takdirinde imkanı yok birşey anlaılmaz çünkü çok karanlık sahne var. Hayatımda izlediğim en anlamlı filmdi. Yapimcilar ve oyuncuları tebrik ediyorum.
Şimdi geldim sinemadan bence çok güzeldi
quote:
Orijinalden alıntı: Killerdruid
Ben şahsen galasına gittim ve gordion'da izledim. Korsan veya kötü bir sinemada izlenmesi takdirinde imkanı yok birşey anlaılmaz çünkü çok karanlık sahne var. Hayatımda izlediğim en anlamlı filmdi. Yapimcilar ve oyuncuları tebrik ediyorum.
Gordion'da izlediğin içinmi filmi bu kadar güzel anlattın(bkz: parayı verdik güzel film) Şaka şaka alınmamışındır umarım Gerçekten güzel bir filmdi abartılacak kadar ne kötü nede güzel.. Sadece güzel
Sonlara doğru ben de hiç bir diyaloğu anlayamadım, ses kötüydü. Zaten sinema-müzik bölümünde ana konuya da genel görüşlerimi yazdım ama tekrar yazayım: Bu filmi beğenmedim, birilerini kızdırmamak amaçlı çok fazla sahne vardı.
2.bolumun sonuna kadar baskını bekledık heyecan aradık ama hep anlatıldı karakterler film konusu filan . baskının bu kadar beklendıkten sora 5 dk surmesı beklenmedık bi olaydı bu yuzden beğenmedım yani karakolun 5 dk ıcınde 2 bombayla teslım almaları sacma geldi ...
bu film bence harikaydı biraz önce çıktım filmden gerçekten mükemmeldi .Neden derseniz askerlerin ne kadar zorlu şartlar altında o karakolda görev yaptıklarını gösteriyordu. Belki bizler amerikan filmlerini izleye izleye gerçeklerden zevk alamaz hale geldik ? Ayrıca filmde birazda komedi vardı askerlerin birbirleri ile muhabbetleri şakalaşmaları gerçekten çok güzeldi . Çatışma sahnesini aynı filmdeki askerler gibi hiç beklenmedik bir anda ortaya çıkmasıda ayrıca güzeldi . Çatışma sahnesi kısa gelmiş olabilir bazılarına ama bide şunu düşünün bu olay gerçek yaşanmış bir olay sizin beyenip beyenmemeniz söz konusu değil , burda gerçek olan yaşanan bu gerçeğin gözler önüne serilmesidir .
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur2266
bu film bence harikaydı biraz önce çıktım filmden gerçekten mükemmeldi .Neden derseniz askerlerin ne kadar zorlu şartlar altında o karakolda görev yaptıklarını gösteriyordu. Belki bizler amerikan filmlerini izleye izleye gerçeklerden zevk alamaz hale geldik ? Ayrıca filmde birazda komedi vardı askerlerin birbirleri ile muhabbetleri şakalaşmaları gerçekten çok güzeldi . Çatışma sahnesini aynı filmdeki askerler gibi hiç beklenmedik bir anda ortaya çıkmasıda ayrıca güzeldi . Çatışma sahnesi kısa gelmiş olabilir bazılarına ama bide şunu düşünün bu olay gerçek yaşanmış bir olay sizin beyenip beyenmemeniz söz konusu değil , burda gerçek olan yaşanan bu gerçeğin gözler önüne serilmesidir .
Filmdeki diyalogları sözleri vb şeyleri anlasam tamam o zaman sağlıklı bir yorum yapabilirim ama şuan amerikan filmleriyle falan alakası yok sadece seslendirme berbattı :(
ben anladım valla sinema farkı sanırım
aslında telsiz konuşmaları genelde herkez tam anlayamaz belki birazdaha dikkatli dinleseydiniz anlayabilirdiniz
Sinemadan kanaklanıyordu ses sorunu kesinlikle , hiçbir film görmedim ki ben konuşmalar anlaşılmıycak kadar kötü . Sizin sinema , filmi netten çekip izlettirmiş olmasın ?
quote:
Orijinalden alıntı: Mushmula
Sinemadan kanaklanıyordu ses sorunu kesinlikle , hiçbir film görmedim ki ben konuşmalar anlaşılmıycak kadar kötü . Sizin sinema , filmi netten çekip izlettirmiş olmasın ?
Filmden yeni çıktım. Gayet güzeldi. Özellikle arkada kalanla ve askerleri orada yalnız bırakma konularına çok değinmişler. O dağ karakolunda askerlerimizin ne kadar yalnız olduğunun göstergesidir bu. Ne anlar karı kız askerin halinden! Onlar orda vatanı korurken, diğerleri gidip fink atıyor. Hepsi için söylemiyorum. Sözlerim yanlış anlaşılmasın lütfen...