Şimdi Ara

Nefes Alamamak Baş Dönmesi ve Göbeğimdeki koku

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar rahat nefes alamıyorum baya bi hapşırıyorum hapşırdıktan sonra biraz halsizleşiyorum en az 10 kere doktora gittim sinüzit dediler ilaç verdiler ilaçları kullanınca biraz geçiyor ama sonra yine başlıyor.Alerji testi oldum olumsuz çıktı.Şubatta ameliyat oldum burnumdan kemik alırdırdım bi kemiğim yamukmuş içerdeki belki o engelleyebilir dedi doktor ama hala aynı ve duyduğuma göre bu hastalık çoğu kişide varmış acaba bu hastalıktan olan varmı ya da nasıl kurtulabilirim bu hastalıktan.İnanın bıktım artık.

2.şikayetimde baş dönmesi
    Arkadaşlar bi şikayetimde baş dönmesi ve mide bulantısı bi yerden kalkınca ya da ani hareketler yapınca başım dönüyor 10-15 saniye kendime anca geliyorum bununla ilgilide doktora gittim kulağındaki kristaller yer değiştirebilir dedil ilaç verdiler 2-3 tane doktora gittim hepsini aynını diyip ilaç verdi ve kullandım biraz geçiyor ilaç kullanınca sonra yine başlıyor bi doktor cerrahpaşaya bi nörolog a görün dedi burdaki doktorlar bişey bilmez en iyi ora anlar dedi gidicem bakalım.

ve son şikayetim göbek deliğimdeki koku
    Göbek deliğimde pis bi koku ve kaşıntı var (Alllahım neyle sınıyorsun beni) doktora gittim göbek deliğindeki kılları kes ve bi merhem verdi bunu kullan dedi.Kılları kesince geçiyor evet ama hep kesmekten de bıktım.

Arkadaşlar bu hastalıklardan birini yaşayan varsa ya da hastalıkların çaresini bilen varsa sölesin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 3 Eylül 2012; 0:57:36 >

• Kardeşim öncelikle geçmiş olsun ilk iki hastalığın hakkında bişey diyemem ama üçüncü sorunun tıp dilinde omfalit diye tabir edilir. Göbek deliğini temiz tut sıkı şeyler giyme (kemerini fazla sıkma) göbek deliği içine birikmiş kılları çıkar, travazol diye 12 tl civarında bir tane krem var pamuk kulak çubuğu ile kremi içine sür anında düzeltir, kesin sonuç için günde bir defa olmak üzere bir hafta devam et hiç bişeyin kalmaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewolwer_

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun ilk iki hastalığın hakkında bişey diyemem ama üçüncü sorunun tıp dilinde omfalit diye tabir edilir. Göbek deliğini temiz tut sıkı şeyler giyme (kemerini fazla sıkma) göbek deliği içine birikmiş kılları çıkar, travazol diye 12 tl civarında bir tane krem var pamuk kulak çubuğu ile kremi içine sür anında düzeltir, kesin sonuç için günde bir defa olmak üzere bir hafta devam et hiç bişeyin kalmaz..

Kardeşim çok sağol bugün alıcam o dediğin kremi gerçekten biliyosun hastalığı çünkü kıl biriktiğini biliyosun çok teşekkür ederim kremi alıcam inş yararlı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kilo kaybı baş dönmesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.