Şimdi Ara

Need For Speed Underground 3 [ANA KONU] | Güncel konudan devam (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
4
Favori
13.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun beyler underground 3 gibi duruyor direk instabuy valla lys kazanmış gibi sevindim şuan :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video gelince mesajı alıntılarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maça Ası

Video gelince mesajı alıntılarsanız sevinirim

• underground 2 candı be can. eskiden 5 6 kişi geceleri internet kafade toplanıp modifiye eder, cipsine kolasına yarışlar yapardık. araba yarışı denildiğinde benim için her zaman underground 2 gelir. bu oyunda u2 gibi olursa tadından yenmez vallahi
  • Yeni oyunun adı sadece "Need for Speed". Facebook resmi sayfasından resmi cevaba ulaşabilirsiniz.

Ayrıca youtube videosundaki açıklama:

The new NFS game will feature deep customisation, authentic urban car culture, a nocturnal open world, and an immersive narrative that pulls you through the game.

• Galiba Yeni NFS geniş modifikasyon seçeneğine sahip olacak paylaşılan fotolardaki detaylar bunu gösteriyor
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Youtube videosunda derin modifikasyon olacağı yazıyor. Yukarıdaki arkadaş da yazmış zaten.

Beklediğiniz oyun mu olacak acaba bu sefer?
  • Sanırım yıllardır beklediğimiz NFS geliyor. 15 Hazirandaki fragmanda daha net görürüz. E3'de de tanıtımını yaparlar.
  • Bu sefer ümidim var renk tonları,araç modifikasyonları,şehir falan aynı underground 2 gibi e3 2015'de her şey belli olacak bekleyip görücez inşallah eski arabaları koyarlar lancer evo,skyline gt r34 gibi
  • Oyunun adı şuan sadece Need For Speed fakat ben adının bu olacağını düşünmüyorum.Zira bu olursa gerçekten kötü olur .Çoğu yerde NFS Underground Reboot olarak duydum.Bence de adı bu olacak çünkü geçtiğimiz yıllara bakarsak 2010 yılında NFS Hot Pursuit ,2012 yılında ise NFS Most Wanted yeniden uyarlandı.Büyük ihtimal bu oyunda Underground un yeniden uyarlaması olacak.Oyunun teaseri yayınlanmadan birkaç ay önce de aynı dedikodular vardı ve birçok işaret.E3 2015 te bekleyip göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fdgdfgsgsgdsgds -- 23 Mayıs 2015; 15:11:31 >
  • Videodan bir kesit ben nfsu3 olacağına ve ağır modifiyeli gece yarışları olacağına inanıyorum

Need For Speed Underground 3 [ANA KONU] | Güncel konudan devam
  • u3 olursa evi arabayı satıp ön sipariş yapcam.carbon olabilir heyecanlanmayın.bana carbon gibi geliyor.

ama yeşil 350z u2 de vardı yeni resimde yeşil bir araba var.u2 ye mi mesaj yolluyorlar acaba.

ama mutlaka r34 skyline ı koymaları lazım u3 olacaksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 23 Mayıs 2015; 17:33:14 >
  • Umarim yine uykusuz geceler bizi bekliyordur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine hayal kırıklığı olmaz umarım

• geçen hafta nfs underground 2 yüklemiştim en güzel araba yarışı oyunu diye bu hafta underground 3 duyrulmuş :D
  • Need For Speed, SW: Battlefront ile Aynı Grafik Motorunu Kullanacak

eni Need for Speed oyunu pek çok oyuncunun son zamanlarda merak ettiği bir yapım. EA Games, oyunun resmi Twitter sayfası üzerinden oyunculardan gelen bazı soruları cevaplandırdı ve Frostbite'ın teknik yönetmeni Johan Andersson oyunun motoru hakkında bilgiler verdi. 

Andersson, Twitter üzerinden Need for Speed'te kullanılan Frostbite sürümünün Star Wars: Battlefront'ta kullanılan Frostbite motoruyla aynı olduğunu dile getirdi. Yani Need for Speed'in görselliğinin tatmin edeceğini söyleyebiliriz.

Bunun yanında EA'nin verdiği bilgiler arasında oyunun sadece Need for Speed adı altında çıkacağı, E3'te oyunun ismi hakkında bir değişiklik duyurulmayacağı belirtiliyor. Ayrıca söylenene göre resmi duyusundan önce pek çok oyuncunun yeni bir Underground olacağını tahmin ettiği yapım NFS: Underground ile pek çok ortak nokta taşıyacak.

EA; gelen sorular üzerine, herkesin de tahmin edeceği gibi, Need for Speed'in Steam'de yer almayıp Origin'de olacağını kesinleştirdi. Son olarak E3'te yapım hakkında yeni bilgiler paylaşılsa da E3'ten önce de Need for Speed hakkında bilgiler gelecek. Umarız EA, oyuncuların yıllardır beklediği Need for Speed oyununu bu kez sunabilir.

http://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Need_For_Speed_SW_Battlefront_ile_Ayni_Grafik_Motorunu_Kullanacak-78663.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 25 Mayıs 2015; 11:29:39 >

• ilkermurat kullanıcısına yanıt
    30 fps
  • Adı yüzünden bir soğuma geldi, NFS Underground 3 olsa daha bir hevesle oynardım.Underground un ismi bile ne kadar etkiliyor insanı
  • Gt 86 mı o?

• Ne zaman satışa çıkacak?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.