Şimdi Ara

Need For Speed Underground 3 [ANA KONU] | Güncel konudan devam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
4
Favori
13.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Beyler sizce böyle bir ihtimal var mı? Birçok oyuncu bu serinin devamını istiyor ama ne hikmetse EA modifiyeye sıcak bakmıyor.Sebebi nedir acaba ya

Facebook sayfasında hareketlililk var

Need For Speed Underground 3 [ANA KONU] | Güncel konudan devam

Güncel başlıktan devam edelim:

Need For Speed Tantıldı! (2015-Reboot) [PC ANA KONU]
    http://forum.donanimhaber.com/m_105925033/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Nfs underground,Underground2 filan bunlarda çok fazla modifiye var ve en çok sevilenler zaten bunlar şimdiyse EA'ya bi haller oldu gerçekçiliğe kaçmaya çalışıyor fakat berbat bir oyun çıkıyor ortaya.Eski oyunlar öylemiydi.......

Nfs Most Wanted'ı çıkardılar fakat ilk most wanted'ta çok ayrıntılı modifiye zaten yoktu şimdiyse hepten.....

Underground 3'te çıkabilir ama eski underground havaları değilde başka bir oyunmuş gibi olur.EA Böyle giderse oyuncularını kaybeder.
  • zaten kim yarış oyunlarını"yarışmak"için oynuyor ki.modifiye için oynardık eskiden.kim daha güzel araba yapar diye.vala ben cıkaracaklarını ama kıytırıktan bi modifiye olacagını dusunuyorum.
  • Most Wanted'tan sonra sıradaki facianın bu olma ihtimali yüksek...
  • Need For Speed : Porsche Unleashed 2013 nasıl olurdu.?
  • Nfs underground serisi gerçekten müthişti.Oyun Japonya'da geçiyor ordan kazanıyor bir kere.Onun dışında grafikleri gayet güzel bence.Gerçekçi demiyorum ama güzel...Zaten önemli olan da budur bana göre.shift,most wanted 2,undercover gibi daha yeni oyunlar gerçekçilik yönü ile güzel özellikle most wanted ve ilerisinde camdan yansıyan ışığa ayrı bir özen gösterdiler :D ancak gel gör ki oynanış yönünden berbat.Özellikle Fast and Furious Tokyo Drift'den hemen sonra çıkan NFS Carbon'daki drift tam bir saçmalıktı.Drift adına sadece power slide yapıyorsun,handbrake ile drift yaptığın zaman hem araba kaymıyor hem de puan gelmiyor.Ayrıca madem gerçekçi yapacaksın,Ee elfrenine asılınca niye kaymıyor?hani gerçekçiydi?Ulan 95 model doğanla bile o hızda el frenine asıl bak karşı şeride nasıl geçiyorsun :DDediğim gibi underground 2'den sonra sokak yarışı zevki diye bir şey kalmadı.O yüzden ben hala hamachi ağlarında ug2 oynuyorum.Özellikle drift bölümü gerçekten çok keyifli ancak daha çok parkur olması çok daha iyi olurdu.Most Wanted sevip underground'a kötü diyenler bana çok itici gelir.Dümdüz yolda gaza basıp diğer arabaları geçmekten ne zevk alırsın anlamam ki?Oysaki marifet dar alanda hız yapabilmek değil mi?Geçen gün ug2 ile ilgili bir yorum okudum adam diyor:bu oyun gerçekten aptal benden 250.000 drift puanı yapmamı istiyor.Bunu kimse yapamaz yazmış.Oysa ben 10 turda parkade6'da rahatlıkla 2 milyon yapıyorum ki daha 4.turda 2.5 milyon yapanlar gördüm...Gerisini siz düşünün..

• Modifiye için oynardık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Just Cause 5 {PC ANA KONU}
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rezerved

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski zevki yakalayamazlar
  • Hey gidi günler..

Modifiye için oynardık
  • Burada okuduğuma göre Yenisi geliyor ve Modifiyede olucak Hayırlısı diyorum

Yıllar önce çıktığında yarış oyunlarını alaşağı edip bu türde yeni bir çığır açan Need for Speed Underground yeniden yapılıyor! Serinin son çıkan oyunu Need for Speed Most Wanted'ın yapımcısı Criterion'ın üstleneceği proje ile kendi arabamızı modifiye etme anılarımız tekrar canlanacak. Need for Speed Underground yarış oyunlarına kattığı bu özellik ile benzerlerinden sıyrılmış, sayısız modifiye seçeneği ile güzel bir tecrübe yaşatmıştı.

http://www.tamindir.com/need-for-speed-underground-yeniden-yapiliyor_h-3336/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smyrn3. -- 12 Nisan 2013; 19:25:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Most Wanted'tan sonra sıradaki facianın bu olma ihtimali yüksek...

valla helal olsun ermiş gibi adamsın diyeceğim ama ea gibi para göz bir şirketin ne yapacağını kestirmek güç olmasa gerek
  • of da ne off.. eğer ilk 2 underground gibi olursa varya patlar patlar hey gidi 2000 ler
  • Casual kitleyi bırakıp eski oyuncuları kazanmak için şöyle NFS 2-3-4-5 in HD remakelerini yapsa daha fazla para kazanır EA.
  • 2 gün önceye kadar böyle bir ihtimal olacakmış gibi haberler geliyordu ama yaptığı açıklama ile criterion games'in yapımcıları hayal kırıklığına uğrattı zaten ne değişecekti ki ilk most wanted'ı,carbon'u,underground 2yi kurun keyfinize bakın nfs serisi bitti
  • haberler kötü beyler, bende heyecanlanmıştım ama underground gelmiyor açıklaması geldi criterion games'ten

"Bugün ise NFS serisinin geliştiricisi Criterion Games'in başındaki isim Alex Ward, Twitter'dan yaptığı açıklamayla oyunla ilgili bir çalışmaları olmadığını belirtti."
    kaynak
  • hey gidi günler be
  • İlk oyunların tam ekran desteklisi çıksa yeter bana...
  • NFS 3 mü çıkmmış artık ilgilenesim yok biraz çozuka geliyor NFS serisi..
  • undercoverdan sonra bıraktım need for speed'i

anlayın işte grafik falan istemiyoruz

şöyle gelişmiş modifiye sistemi, öyle hazır part1 package 1 falan değil

isteyen istediğini taksın

bir de konsol kamerası

of of of

bir 10yıl da o konuşulur
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.