Şimdi Ara

NEED FOR SPEED UNDERCOVER KASMA SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
10.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba oyunu kurdum fakat acayip bir şekilde kasma var bilgisayarda sanki p4-512mb ram 6200 ekran kartı var gibi oynuorum aynı sorun Need For Speed Prostreet'te de vardı sizce problem nedir donanımım imzamda yazılı driverda 175.45 şimdiden teşekkürler

ASUS P5B Deluxe WiFi__INTEL Q6600 2.40 @3.00ghz. __4 GB HIGH LEVEL DDRII 800Mhz.__ SPARKLE 8800GT 512MB__600W TAGAN

• crackden dolayı paul.dll değilde exe crack kullan
  • evet 44mblik fix dosyasi crack flean var onlari dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: RealGangsta

crackden dolayı paul.dll değilde exe crack kullan

lanet olsun ben NFS:Undercover'ı 20 FPS'le oynuyordum ve çıldırıyordum ekran kartına göre ne kadar iğrenç performans diye. Senin dediğin gibi normal crack buldum ve artık rahatça 60-70 FPs'de oynayabiliyorum. Çok saol dostum ;)
  • teşekkürler arkadaşlar birazdan deniyorum...
  • YOK BEYLER OLMADI WALLA !
  • yaa arkadaslar bende yaklasık 8 tane falan ilaç denedim ama fps yerlerde resmen...imzamdaki sistemle en düşük ayarda bile 5-10 fps anca alıorum ve clone dvd ve reloaded versiyonlarınıda denedim..yardım edin lütfen yaa...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need for Speed Underground 2
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen wala arkadaşlar ne yapmak gerekiyor acaba anakart yada ramlerle bir sorun mu vardır diicem ama diğer oyunlarda böyle bir şey başıma gelmedi ne hikmetse need for speed pro street ve undercover'da FPS yerlerde arkadaşın dediği gibi.lütfen yardım
  • Arkadaşlar 4,24gb lık versionu yüklü bende,oyunda kaplamalar felan belirli bir mesafe yaklaştıktan sonra yükleniyor,denemediğim ilaç kalmadı neden böyle oluyor acaba sistmim imzamda yazılı,şimiden tşkrler.
    http://img122.imageshack.us/img122/9837/adsz2vc9.png[simage][/simage]
  • Aynı sorun bende de var. Hangi sürümü ya da hangi ilacı denersem deneyeyim oyun takılarak çalışıyor. Anlamadım gitti sorun nerede?
  • Arkadaşlar ben sorunumu çözdüm. Kullandığım güvenlik duvarı [Comodo] nfs.exe'yi kısıtlamış [daha doğrusu internete bağlanmasın diye ben kısıtla demiştim.], bende güvenlik duvarının bu kısıtlamasını kaldırdım. Şimdi hiçbir takılma sorunu kalmadı. Belki sizlerde de böyle bir sorun vardır. Güvenlik duvarı ayarlarından nfs.exe'nin kısıtlı olup olmadığına bir bakın isterseniz.
  • Konu Acmadan Once Bolumde Arama Yapınız, Ana Konudan Devam Ediniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.