Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (Ana Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Platform: PC,PS3,Xbox 360
    Official Site:http://www.needforspeed.com/portal/site/nfs/news/details/?contentId=4756770609abf110VgnVCM100000100d2c0aRCRD
    Çıkış tarihi: 2009 un 2. çeyreği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 720p -- 8 Mart 2009; 4:16:42 >

• vay be! kokpit görünümü filan. Gran turismo 5 Prologue a benzemiş
  • Görüntü böyle olursa NFS kendini epey geliştirmiş demektir.Umarım oyunda aynen böyle olur.
  • CGI bunlar. Gerçek oyunda bu grafiklerlerle uzaktan yakından alakası olmayacaktır.

Dipnot: Bu arada oyunda gelişme olacak gibi baksanıza 2009 un 2.çeyreği diyo son çeyrek çıkardı hep...
  • Most wanted'tan sonra seriiyi bozmuştu özellikler Undercover le büyük eleştiri almıştı yeni oyunuyla serii hakkında oluşan olumsuz düşünleri düzeltmeye çalışacağa benziyor...
  • Ne kadar aklımı çelerse çelsin diğer kullanıcı yorumlarını okumadan hayatta almam.Az buz para vermiyoruz sonuçta:D
  • Bence bu oyunu EA zaten baska bir isimle hazirliyordu. NFS ismi son yapilan oyunlarla kotuye gidince bu oyunu direk NFS etiketiyle sundular. Yoksa bu kadar cabuk bir oyun yapilmaz. Undercover cikali ne kadar oldu zaten.

ChnGT/GTS a katiliyorum bunlac cgi dir. Oyun ici bu olmaz. GT5P de bile boyle goruntu yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NFS den pek umudum yok ama hadi bakalım ...
  • NFS sersini nezaman akıcı oynadınız . Sisteminiz ne kadar iyi olursa olsun biryerinde takılma oluyor pro street de bir arkadaşımda oynama fırsatım oldu ps3 de . Oyunun grafikleri bana göre kötü. Ama GT5 e bile yaklaşamazken inanılmaz takılmalar oluyordu ps de şaşırıyordum. ps3 den kaynaklanmıyor tabi oyundan kaynaklanıyor.

eğer yukardaki grafiklerde olsun oyun yine almam. Bana oyunda akıcılık verecek . Pc gibi takılmalar yaşadıkdan sonra istediği kadar güzel grafikde olsun. Ki bu gösterilen grafikler şu an için GT5 den iyi özellikle kokpit görüntüsü.

Ben NFS oynamayı bıraktım artık istediğimi vermiyor ve bir bakın piyasadaki en ucuz oyunlar beğenilmediği için.
  • NFS:SHIFT I BILMEM AMA

NEED FOR SPEED : SHIT olmaz ısallah
  • Ya bir de farkında mısınız bilmiyorum ama sadece arabaya odaklı resimler.Oyunda yola bakarak süreceğiz ama arka planlar hep flu.Yani fotoğrafçılıkta "pan" denilen olay olmuş.O yüzden bu resimler kesinlikle oyun içi değil.Ayrıca böyle grafikler için blu-ray'in kapasitesini artırmak gerekir eğer büyük bir şehir,trafik,araç ve modifiye bolluğu olursa.Aynen MGS4'te olduğu gibi güncelleme gerekir.
  • İnşallah yi olur.Bu NFS canımı sıkmaya başladı artık.Most Wanted an aldığım zevki hiç bir oyundan almadım.ps2 de bitirdim.Deli gibi oynuyodum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

CGI bunlar. Gerçek oyunda bu grafiklerlerle uzaktan yakından alakası olmayacaktır.

Dipnot: Bu arada oyunda gelişme olacak gibi baksanıza 2009 un 2.çeyreği diyo son çeyrek çıkardı hep...

CGI değil diğer yüksek çözünürlüklü resimlere bakarsan kokpitte gölgelerde tırtıklar var.

Bu grafik CGI olamayacak kadar mümkün bir grafik günümüzde.

Bazıları demiş GT5p de bile yok böyle grafik diye, arkadaşlar resimlere iyi bakın bir kokpit, normal ama GT5 ten üstün bir çevre grafiği ile bir kaç düşük poligonla iyi modellenmiş arabalar ve baya blur var.

Oyunu gerçekçi hale kılan şey blur efektidir. O bluru kaldır grafikler günümüzde mümkün gelir CGI gibide gelmez :)

• NFS e olan güvenimi kaybettim
  • Ya böle pistlerde geçecekse beni bayar

TDU gibi olmalı bence. KEşke şu tdu ps3 e çıksaydı ya
  • nerde eski nfsler undercover da iğrençti ya yollar bomboş
  • PS3 için:http://forum.donanimhaber.com/m_29427014/mpage_1/key_shift//tm.htm#29485831

360 için:http://forum.donanimhaber.com/m_29436508/mpage_1/key_shift//tm.htm#30204315

Konuları daha önce açılmıştı. Arama yapsaydınız konuyu açıp "Anakonu" deme gereğini duymayacaktınız...
  • Arama yaptım, benim suçum değil arama motoru iyi çalışmıyor.
  • adım gibi eminim ki bu seri çok iyi olacaktır..nfs firması son serilerinin berbat olduğunun farkında ve bu gidişe dur demenin vakti geldiğininde farkında..bu seri eski nfs lerden bile daha iyi olacaktır buna eminim..
  • Ulan eşşek kadar blur basıyolar artık oyunlara kör olcaz yakında,ilk resme baksanıza
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.