Şimdi Ara

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU] (161. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.567
Cevap
5
Favori
281.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyunda bi saçmalık var. 360 la giderken polis jipi yetişebiliyo hatta geçiyo...
  • o her nfs de vardı abi oyunu oynamadım ama carrera gt ile polisten kaçarken 1. seviye araçlar bazen jet kesiliyo
  • NFS 1'den Carbon'a kadar tüm serileri oynamış ve bitirmiş biri olarak Prostreet'i yarım saat bile oynamamıştım.
    Bu oyun ilk etapta güzel gibi geldi.
    İmzadaki sistemi 1280*1024 4x AA vs. hemen hemen en yüksek grafiklerde kasmadı bu güzel.
    Grafikler falanda fena değil...
    Ancak oyun esnasında bir nebze olsun heyecan yok. Kuralları, gerçek ötesi olayları, saçmalaıkları herşeyi bir kenara bırakıyorum. Yarış esnasında en yakın rakibin 10 küsür saniye arkanda kalıyorsa, kaza yapmana rağmen yetişen geçen yoksa, tek başına boş yolda gider gibi kimsenin nefesini ensende hissetmiyor ya da önündekini yakalamak için klavyenin tuşlarına daha sert basmıyorsan ve oyun sonunda 10-15 sn farkla kazanıyorsan ne anladım ben o oyundan...
    Underground1'de 01 salise ile yarış kazanıp kaybettiğimi biliyorum. 8 turun sonunda her virajda arkadan dokunduran ya da her virajda arkadan dokunabilmeme rağmen 8 tur boyunca geçemediğim yarışlardaki heyecanı bir daha bulamadım NFS serisi oyunlarda. Yarış içinde herkes kafasına göre gidiyor.
    Cık beğenmedim, yine olmamış.

• quote:

Orjinalden alıntı: beşiktaşlı emre

merhaba beyler...

arkadaşlar bana 44 mblik paul.exe dosyasını pmden yollayabilir misiniz çok acil

Aynen..Bir zahmet..
  • quote:

Orjinalden alıntı: smd

quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

quote:

Orjinalden alıntı: smd
    Yazdıktan yarım saat sonra kastım baya ve Zondama kavuştum
    Daha sonra upgradelerini yaptım şu anda full upgradeli
    Fakat arabanın dönüşleri çok zor virajların bazılarını yavaşlayarak alıyorum. Tuningde Suspension'u Soft yapmak gerekmiyormuydu o durumda yaptım gene aynı

...
    Suspension soft yaparsan, virajlarda savrulursun...
    Drift yapmak için soft yaparsan yaparsın.

Benim ayarlar şu şekilde genelde:
    10 Torque (En sol)
    10 Stiff Suspension (En sağ)
    0 Acceleration-Top Speed (Orta)
    10 Grip (En sağ)
    0 Nitro (Orta)

Ayrıca, Speed Breaker nedir, farkında olmayanlar var mıdır acaba?
    Hani oyunu yavaşlatıyor bastığınızda... Viraj istediği kadar sert olsun, Speed Breaker'la dönersiniz.

Bu arada, sağda görünen Zone Point naneleri var ya. Hani toplayınca level aldığımız.
    Onlar Speed Breaker ve Nitro sürelerini de etkiliyor...

x1 x2 x3 diye artıyor ya yarışlarda... x2 olduğunda Speed Breaker süresi 2 katına çıkıyor.
    O yüzden yarışlarda ben direk öndeki arabaların tampona yapışıp, Grind yaparak 10sn içinde onu x2'ye çıkarıyorum.
    Sonrasında hem virajlar rahat, hem nitro rahat. Üstüne max Zone Point alarak bitiyor yarışlar... Daha ne olsun.

2.ye oynuyorum, Camaro SS'le kasıyorum. Tier 4 araba. Upgrade bile yapmamış haliyle Tier 2 Master yarışa girip dominate edebiliyorum...
    Ki ben usta sayılırım ama, öyle süper usta da değilim yani...
    Oyun aşırı basit... Daha ne diyim.

Teşşekkürler sizin ayarları deniyeceğim.

Oyunu kasan arkadaşlar. Neden acaba sormadınız kendinize kopya oyunum var o yüzdendir diye. Hadi kopya kullanıyorsunuz hemen oyuna çamur atmayın başka ilaçlar deneyin.
    Kopya kullanıyorum ama Paneldeki sistemle 1280x1024 ayarların alayı sonda 30-50 fps arası alıyorum ve çok akıcı

ben 2 pc mdede bütün ilaçları kullandım ve hepside kasıyor.. ekran kartlarımdan biri gtx 260,diğeride 8600 gt...sen kontrol panelindeki sistemle oynarsın tabi,utorrent ve lime wire bu oyunu sorunsuz kaldırıo zaten ....yavv usta sen saka mısın,millet yakınıo oyundan sen kalkmıs ben takılmadan oynuom,yok ilaç deneyin falan diosun..millet denedikten sonra ve çözüm bulamayınca burada çözüm arıo zaten..

• quote:

Orjinalden alıntı: supremum

NFS 1'den Carbon'a kadar tüm serileri oynamış ve bitirmiş biri olarak Prostreet'i yarım saat bile oynamamıştım.
    İmzadaki sistemi 1280*1024 4x AA vs. hemen hemen en yüksek grafiklerde kasmadı bu güzel.
    Ancak oyun esnasında bir nebze olsun heyecan yok. Kuralları, gerçek ötesi olayları, saçmalaıkları herşeyi bir kenara bırakıyorum. Yarış esnasında en yakın rakibin 10 küsür saniye arkanda kalıyorsa, kaza yapmana rağmen yetişen geçen yoksa, tek başına boş yolda gider gibi kimsenin nefesini ensende hissetmiyor ya da önündekini yakalamak için klavyenin tuşlarına daha sert basmıyorsan ve oyun sonunda 10-15 sn farkla kazanıyorsan ne anladım ben o oyundan...
    Underground1'de 01 salise ile yarış kazanıp kaybettiğimi biliyorum. 8 turun sonunda her virajda arkadan dokunduran ya da her virajda arkadan dokunabilmeme rağmen 8 tur boyunca geçemediğim yarışlardaki heyecanı bir daha bulamadım NFS serisi oyunlarda. Yarış içinde herkes kafasına göre gidiyor.

Heyecan o şekilde yok zaten... Yarışlarda pek yok yani.
    Baştaki yarışlarda max zone point kasarak (sağa sola çarpmadan) yarışı bitirmeye uğraşıyorsun. Eğlencesi de o oluyor.
    Tier 1 araba aldıktan sonra da, yolla sizin aranızda heyecan oluyor.
    Bir de Lvl 13-14 yarışların bir kısmında heyecan oluyor. O kadar.

Ama Highway Battle'larda yeterince zevkli.
    Joblar ve Wanted görevleri de yeterince zevkli.

2 defa bitirdim. Bayağı da eğlendim.

• quote:

Orjinalden alıntı: SamJam

quote:

merhaba beyler...

Aynen..Bir zahmet..

ya upload edicektim yok öyle bişe. paul.dll var oda 260kb.

• Oyun grafikleri çok güzel. İmrendim resmen. Most Wanted'dan daha zevkli olduğu kesindir. Daha oynamadım. Ama oynamak istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodi--

quote:

Orjinalden alıntı: SamJam

quote:

merhaba beyler...

Aynen..Bir zahmet..

ya upload edicektim yok öyle bişe. paul.dll var oda 260kb.

Peki ilacınız crack'iniz her neyse onu alsak?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: supremum

NFS 1'den Carbon'a kadar tüm serileri oynamış ve bitirmiş biri olarak Prostreet'i yarım saat bile oynamamıştım.

Heyecan o şekilde yok zaten... Yarışlarda pek yok yani.
    Baştaki yarışlarda max zone point kasarak (sağa sola çarpmadan) yarışı bitirmeye uğraşıyorsun. Eğlencesi de o oluyor.
    Tier 1 araba aldıktan sonra da, yolla sizin aranızda heyecan oluyor.
    Bir de Lvl 13-14 yarışların bir kısmında heyecan oluyor. O kadar.

Ama Highway Battle'larda yeterince zevkli.
    Joblar ve Wanted görevleri de yeterince zevkli.

2 defa bitirdim. Bayağı da eğlendim.

Doğru söylemişsiniz. 6 ve 7. levelden sonra oyun daha eğlenceli bir hale geldi. Heyecan üst düzeyde olmasada sevmeye başladım.
    Bu oyun için ekran kartını terfi etmeyi düşünüyordum ama gerek yokmuş. Sistem gereksinimi gayet iyi grafiklere göre...
    1280*1024 ve 1360*768 çözünürlüklerde 6x AA ve ant.filterde bir çok ayar high konumda 30-45 fps arası gösteriyor fraps.

• Oyunun bitirdim, sırf senaryosu için oynadım.
    Tüm saçmalıkları göz ardı edelim ama 403 km/s ile giderken arkanızdan bir 4x4 ün (polis aracı) hızla gelip önünüze geçmesi hiç de güzel değil
  • Oyunda araba nasıl satılıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnighTShooteR

Oyunda araba nasıl satılıyor?

Garajda Sell diyerek satıyorsunuz. Ama Pink Slip arabaları sadece Remove ediliyor.
    Ama Pink Slipleri istediğiniz kadar çoğaltabiliyorsunuz da... Garaja 10 tane Audi TT koyabiliyorsunuz mesela...

@DRACON1C
    Oyun Arcade... Simülasyon değil. O yüzden gerçeğe aykırı öğeler var. 400 yapan SUV'ler, Helikopterler... Kaya gibi sağlam araçlar vs.
    Ama onlar olmasa, basar gaza kaçarsın 10sn'de... Çok zevki çıkmaz öyle.

@SamJam ve diğerleri:
    44mb olan Paul.dll değil... Karıştırmayalım.
    Oyunun ilk ilacı çıktığında Paul.dll kullanıldı. Çok yavaşlattığı görülünce, Reloaded 44mb'lik tek bir exe ilacı sürdü piyasaya.

O yüzden, kopya oyun kullananlar, 4.17GB'lik versiyonu indirip, üzerine sadece 44mb'lik reloaded exe'sini kopyalamaları gerekiyor.
    Aksi takdirde performans rezalet oluyor...

Bu arada Tier 1'lerde Corvette de çok sağlam bir araç... Tavsiye ederim.

• Arkadaşlar Allah aşkına yapmayın gözünüzü seveyim :) Siz şimdi ort. 300 km. hız yapıyorsunuz saatte ve polislerden kaçma göreviniz var. Normal bir arabanın saatte en fazla 230 km. falan yaptığını düşünürsek polislerden hemen kurtulmazmısınız? Peki zevki kalır mı ?hayır

@ysselim sanırım oyunu bitek biz çok beğendik bizden başka öven yok cepheye adam çekmek gerek
  • Polislere karşı en sağlam Tier 1 Nissan GTR R35 imiş...
    Test ettim, onayladım.

Zonda ve McLaren burunları ince olduğu için vurunca araçların 2 tekeri yerden kestirebiliyorlar.
    Ford GT çok bir işe yaramıyor vs.

Corvette ve Bugatti de güzel ama... Nissan kadar değil.
    Nissanla vurduğunuz SUV bile olsa, taklalar atarak dağılıyor.
    Şehri dağıtmaya çıktım. 16dk'da 76 tane polis indirdim.

Arada milleti peşimizde toplayalım da toptan imha ederiz diye yavaşça giderken bir anda "Busted" dedi...
    Fena bozuldum ama :P
  • quote:

Polislere karşı en sağlam Tier 1 Nissan GTR R35 imiş...
    Test ettim, onayladım.

Zonda ve McLaren burunları ince olduğu için vurunca araçların 2 tekeri yerden kestirebiliyorlar.
    Ford GT çok bir işe yaramıyor vs.

Corvette ve Bugatti de güzel ama... Nissan kadar değil.
    Nissanla vurduğunuz SUV bile olsa, taklalar atarak dağılıyor.
    Şehri dağıtmaya çıktım. 16dk'da 76 tane polis indirdim.

Arada milleti peşimizde toplayalım da toptan imha ederiz diye yavaşça giderken bir anda "Busted" dedi...
    Fena bozuldum ama :P

Arkamda 4 tane falan k9 tipi polis var yanımda da 2 tane federal. Az ilerde de bi tane tuzak var kafalarına indirecem 6'sının da düşüncede. Neyseyavaşladım çarpmiyim tuzağa diye. k9lar gecikti ben de hafiften geçtim tuzağı gelince 180 döner gömerim hepsi gider diye düşündüm. Ama ilerlerken bi federal geride kalmıştı hızlandı yandan arabaya bi gömdü. Araba kenara sıkıştı. k9lar da hemen azrail gibi yetişti ve güm. Aza kanaat etmeye çoğu bulamaz felsefesini benimsemiz yapımcılar herhalde

• korsanına bile verdıgım paraya acıdım keske colın mcrea dırty alsaydım rezalet bı oyun acayıp sekılde kasıyor anlamadım grefıklerıde ıyı degıl pro street grafık olarak 5 basar bu oyuna bundan sonra nfs oyunlarını bılgısayarıma kurmayacagım ın grıd out undercover
  • quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

Arkadaşlar herkese merhaba,
    Topiği takip edemedim, belki daha önce sorulmuş olabilir ama sizlere bir şey soracaktım.
    NFS Undercrover'ı yeni kurdum, oynarken belli bir süre sonra masaüstüne atıyor.
    Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir?
    Ne yapmalıyım,
    yardımcı olabilir misiniz?

Not:PM atabilirseniz çok mutlu olurum.
    Şimdiden yardım eden arkadaşlara çok teşekkürler...

aynı sorun bende de var. oyuna girdikten 8-9 dk sonra atıyor. birkaç sefer denedim, yeniden kurdum çözülmeyince oynamayı bıraktım. bu arada clone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 12 Aralık 2008; 21:51:50 >
  • Oyunun %45'ini bitirdim, sanırım level 7'deyim. 3 leveldir Racer kompenentleri yüklü siyah Audi tt kullanıyorum, buraya kadar hiç zorlanmadan getirdi bakalım bundan sonra ne olacak. Makasa girme olayı en heyecan verici kısmı bence. Birde ben diğer oyuncular gibi polisleri sevmiyorum, onlarla uğraşmka pek keyif vermiyor. Rakip arabalar çok ruhsuz , yarışma heyecanı olmayınca kendinizi yarışın içinde hissedenmiyorsunuz, yarışlar zaten çok kolay, şu an kadar tekrar ettiğim 2 yada 3 yarış oldu, hemde audi tt ile düşünün..

Oyun benim sistemde sorunsuz çalışıyor. 1440*900 tüm detaylar full 6x aa, 35-45 FPS'de oldukça akıcı, ortalama 40 fps, 8.12 driveri ile anlık FPS düşüleride gitti.

Yalnız hızı Km cinsinden göstermiyo muyuz. Menüde göremedim o ayarı .
  • quote:

Orjinalden alıntı: OPTİMİST

Oyunun %45'ini bitirdim, sanırım level 7'deyim. 3 leveldir Racer kompenentleri yüklü siyah Audi tt kullanıyorum, buraya kadar hiç zorlanmadan getirdi bakalım bundan sonra ne olacak. Makasa girme olayı en heyecan verici kısmı bence. Birde ben diğer oyuncular gibi polisleri sevmiyorum, onlarla uğraşmka pek keyif vermiyor. Rakip arabalar çok ruhsuz , yarışma heyecanı olmayınca kendinizi yarışın içinde hissedenmiyorsunuz, yarışlar zaten çok kolay, şu an kadar tekrar ettiğim 2 yada 3 yarış oldu, hemde audi tt ile düşünün..

Oyun benim sistemde sorunsuz çalışıyor. 1440*900 tüm detaylar full 6x aa, 35-45 FPS'de oldukça akıcı, ortalama 40 fps, 8.12 driveri ile anlık FPS düşüleride gitti.

Yalnız hızı Km cinsinden göstermiyo muyuz. Menüde göremedim o ayarı .

Audi TT ile zaten lvl 11 yarışları bile çok rahat yarışırsın. 12-13'lerin bile bir kısmını geçersin.
    Oyunun başları yarış olarak çok kolay... Anca ilerde 12-14 arasındaki yarışlarda zorlanırsan zorlanırsın.

Benim tüm oyunda tekrar ettiğim 5-10 yarış oldu. Onların da çoğu highway battle zaten...

Hız birimlerini Options-Game Options altından değiştirebiliyorsun.

• 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.