Elektrikli Ankastre Ocak Çatladı
Merhabalar,
Elektrikli ankastre ocağın sağ tarafına tencere düşürdüğümüz için çatlamıştı. Orayı bantlamıştık ama muhtemelen dün 4'ünü birden kullanınca çatlak her yere yayıldı. Bu şekilde kullanmamızda sakınca var mı?
150m2 Dubleks Eve Kombi Tavsiyesi
Turknet Hızım Artmış
Merhaba,
Hep olumsuz haberler görüyorum forumda. Ben de olumlu bir konu açayım dedim. Tesadüfen hız testi yaptım az önce, 82 Mbps hız alıyorum. Genelde 80 Mbps görmeye başladım artık. Aldığımdan bu yana 60 65 arası gezinirdi hep. Benim altyapım mı değişti acaba yoksa Turknet bana torpil mi geçiyor :)
Ping Nasıl Azaltılır
Merhaba,
75 mbps'ye kadar hızım var ve download 70 mbit üstü upload da 7 mbit üstü alıyorum çoğunlukla. Son derece memnunum.
Tek sorunumu Rainbow Siege ve Call of Duty Warzone oynarken 50 60 ms ping'ten aşağı inemiyorum. Biliyorum bulmuş bunuyorsun diyeceksin ama yurt dışından arkadaşlara bakıyorum. 10 ila 20 ms ping görenler var. Kablolu bağlanıyorum bu arada.
Hattın Yasal Sabihi Olmadan Kurulum Yapılır mı?
Merhaba,
Bu Cuma gününe Turknet'ten eve gelip kurulum yapmaları için randevu aldım. Evde ben olmayacağım. Ailem olacak. Sözleşmemi imzaladım ve kimliğimi eve bıraktım. Acaba Turknet eve gelip ben olmadan kurulum yapar mı, yoksa hattın yasal sahibi benim diye illa beni mi ister? Kurulum yaptıktan sonra bir şey imzalatıyorlar mı ve o yüzden benim evde olmam gerekir mi?
Sistem Hazır - Son Rötuşlar
|
|
Basecamp'a Alternatif Programlar
|
Excel - Eğer Metin İçeriyorsa Formulü
3 Monitör Sorunu
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 626
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 77.883 (Bu ay: 1.259)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic