Şimdi Ara

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU] (160. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.567
Cevap
5
Favori
281.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ysselim

quote:

Orjinalden alıntı: a1a1a1fs

beyler oyunu yükledim 2. sarı olan araba pontiac dan sonra oyun iyice midemi bulandırdı sildim,dirt ve grid yüklü pc de tek kasma yok bu 5 para etmez oyun kasıyo gibi geliyo, 4850 si olan arkadaşada kasıyo gibi gelmiş bidaha nfs falan oynamıyom most wantwed in üstüne bu oyunu tanımam

AMD X2 4000, 2GB Ram, ATI 2600 Pro. Benim sistem kasmıyor...
    AA ve Shadow'u kapattığımdan beri de binaların anlık üstüme gelmesi de olmuyor.
    Kasan arkadaşlar hatalı kurulum yapanlardır tahminim.

22 yıldır Test Drive Full Seri(1-7), NFS Full seri(1-12), TDU, DIRT, GRID, GTR2, Race07, TOCA, Street Legal, Grand Prix'ler vs. şimdiye kadar çıkmış neredeyse tüm araba oyunlarını oynadım. Yorumum şudur:

Undercover simülasyon olmayan güzel bir arcade. Bugatti Veyron kullanabildiğiniz, 400'le giden arabaların olduğu çok nadir oyunlardan.
    Joblar ve polisler eğlenceli. Ne Underground 1 gibi iğrençlikleri var, ne MW gibi tiksindirici polisler.

Oyun güzel. Ama arcade olarak düşünün ve eğlenmeye bakın.

Grafiklerdeki hatalar, bazı glitchler, uçan arabalar, kütük gibi sert rakipler vs. hiçbirinin oyun eğlencesine negatif bir etkisi de yok bence.

Aynen NFS I den beri yarış oyunlarının hemen hemen hepsini oynadım ve biraz da tecrübeli biri olarak oyunu beğendim.

@blacksmoke nickli bir arkadaş bana pm yollamış fakat geri dönemiyorum profiline telefon numarasını yazarsa daha iyi iletişim kurabiliriz

• Şu grafikten yoksun oyunun bu denli fps düşüşü göstermesini sadece ilaçlara bağlıyorum.Yoksa EA in suçu derim.Grafikler hoşuma gitmedi ama oyun idarelik.
  • İlk defa bir oyun bitirdim oda bu oyun oldu.Oyun gayet güzel.Çok hoşuma gitti.
  • kariyer bitmiştir geçmiş ossun
  • Bu oyunda ana menu yok mu yoksa ben mi giremiyorum?
    Yarışırken player yazıyo .Niye benim yazdığım ismi yazmıyor?
    Oyunda zorluk seviyesi ayarlama yok mu yoksa ben mi göremedim?
  • Pentium 4, 3.00 3.00 GHZ, 2 GB DDR 400 MHZ RAM ,ATI RADEON 2600 PRO 512 MB EKRAN KARTI,

Windows XP Home Edition...

Nfs Undercover'da Oyuna İlk Girdiğimde EA Games Logosunu Geçtikten sonra Pc reset atıyor nedeni ne

olabilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: byrahim

Pentium 4, 3.00 3.00 GHZ, 2 GB DDR 400 MHZ RAM ,ATI RADEON 2600 PRO 512 MB EKRAN KARTI,

Nfs Undercover'da Oyuna İlk Girdiğimde EA Games Logosunu Geçtikten sonra Pc reset atıyor nedeni ne

olabilir?

Ekran kartında overclock varsa ondan olabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: smd

quote:

Pentium 4, 3.00 3.00 GHZ, 2 GB DDR 400 MHZ RAM ,ATI RADEON 2600 PRO 512 MB EKRAN KARTI,

olabilir?

overclock derken overclock ne oluyor?

• evet arkadaş sormuş bende dikkat ettim. niye player yazıyor yarışırken verdiğimiz ismi yazmııyor. henüz daha çözemedim yavaş yavaş oynuyorum arada zaten. öğrencez bakalım:) iyi sürüşler
  • Arkadaşlar herkese merhaba,
    Topiği takip edemedim, belki daha önce sorulmuş olabilir ama sizlere bir şey soracaktım.
    NFS Undercrover'ı yeni kurdum, oynarken belli bir süre sonra masaüstüne atıyor.
    Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir?
    Ne yapmalıyım,
    yardımcı olabilir misiniz?

Not:PM atabilirseniz çok mutlu olurum.
    Şimdiden yardım eden arkadaşlara çok teşekkürler...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: smd

quote:

olabilir?

overclock derken overclock ne oluyor?

O zaman yanlış ilaç vermişsinizdir
    Overclock=hızaşırtma forumda yeterince bilgi var

• ben tam 3 kere indirdim oyunu denemediğim ilaç kalmadı ama oyun açmıyor açılışta masa üstüne dönüyor ben de vazgeçtim artık
    quote:

Orjinalden alıntı: n-thropy

quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

quote:

Orjinalden alıntı: crazygamer_wb

bendeki 4.89 Gb lık reloaded sürümü. Hiç bir sorun yok. Ayrıca clone sürümlerinin 4.22 lik versiyon + reloaded ilaç ta sorunsuz çalışmaktaydı bende...

4.89'luk Reloaded'ı Daemon ile mount ettim.
    Install etmeye kalktım.

Garip bi install ekranı geldi. Ülke-E-mail istiyor.
    Bunları girip Next deyince de "Insert CD/DVD in Drive C" diyor...
    İyi de, C ne alaka... C hard disk. ISO'yu G'ye mount etmişim.

Çözemedim mevzuyu.

Bu sefer 4.62'liği indiriyorum ama... Du bakalım bu ne çıkacak.

Yorumlardan anladığım, oyun mantalitesinde sorunlar olan, ama güzel bir arcade olduğu.
    NFS 6'ya (Hot Pursuit 2) benzer duruyor.

"insert cd/dvd in drive c:" hatasını ben de alıyorum. çözen yok mu yada yardım edebilecek?

• Selammınaleyküm,
    Arkadaşlar ben dün PC'ye format attım ve 12Level'daki NFS UC Save'm gitti. Elinde o level veya civarında olanlar varsa yardımcı olabilirmi lütfen ya..
  • ya ben anlamıyorum oyun başkalarında niye bu kadar kasıyor ben imzamdaki sistemle 1280x1024 te 50fsp lerde geziyor abartmıyorum 4x aa bile yaptım yine kasmadı sadece efektler kapalı zaten açınca oyun daha bir kötü oluyor oyun kesinlikle kasmıyor bunu çok iyi biliyorum sorun sizinle alakalı
  • 1024x768'de herşey full(aa bile)

Sistem casper nirvana p8400 işlemci 9600 ekran kartı 4gb da ram (laptop)

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeandan -- 10 Aralık 2008; 16:22:19 >
  • oyun vistada çalışıyor ama xpde haya veriyor anlayamadım ama bu oyun için vistaya tahammül edemem
    quote:

Orjinalden alıntı: BeFeD

ben tam 3 kere indirdim oyunu denemediğim ilaç kalmadı ama oyun açmıyor açılışta masa üstüne dönüyor ben de vazgeçtim artık
    [
  • quote:

Orjinalden alıntı: hooijdonk1120

Bu oyunda ana menu yok mu yoksa ben mi giremiyorum?
    Yarışırken player yazıyo .Niye benim yazdığım ismi yazmıyor?
    Oyunda zorluk seviyesi ayarlama yok mu yoksa ben mi göremedim?

Ana menü normalde var gibi... Oyun başladığında "Press Enter" yazan ilk ekranda üstte menü görünüyor... Ama sanırım bizim .exe ilaç olduğu için çalışmıyor.

PLAYER yazması, zorluk ayarı olmaması, bazı texture hataları, ufak tefek glitchler vs. tamamı oyunun acele piyasaya sürüldüğünün göstergesi.
    Neden bu kadar acele etmişler anlamak zor... Pro Street'ten sonra kaba eti toparlama kasışları mıdır? Yoksa acil para ihtiyacı mıdır bilemem ama...

Koskoca NFS sizlere ömür olacak bu gidişle. Ne TDU'nun ne GRID'in çeyreği olamayacak kadar düştü artık.

• Oynanabilirligi grafikler sesleri geçtim hadi modifiyeyi de geçtim ama ben böyle mantıksız bir oyun görmedim.. trafige yeni çıkmış bir arabayı daha gaz tuşuna basmamışken polisler neden yakalamaya çalışıyor?
    arkadaşlar oyuna bugatti veyron eklemişler iyi güzel alabileceginiz en hızlı araba ama oyundaki en hızlı araç şu jipler ben 380 le ilerlerken arkamdan yetişip önüme kırdıgında ben oyunu bıraktım zaten. yuh yani....
    ha birde soldaki kırmızı şey aranma derecesini gösteriyor degil mi ? öyleyse o 1 deyken neden helikopterler düşüyor peşime
    oyunda şehir var ama 1 dk bile gezilmiyor ki polisler yüzünden bu nasıl mantıksızlıktır anlamadım.
    Son olarak gökten düşen arabalar hakkında bişey yazmaya gerek yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhannnn -- 10 Aralık 2008; 19:09:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ilhannnn

Oynanabilirligi grafikler sesleri geçtim hadi modifiyeyi de geçtim ama ben böyle mantıksız bir oyun görmedim.. trafige yeni çıkmış bir arabayı daha gaz tuşuna basmamışken polisler neden yakalamaya çalışıyor?
    arkadaşlar oyuna bugatti veyron eklemişler iyi güzel alabileceginiz en hızlı araba ama oyundaki en hızlı araç şu jipler ben 380 le ilerlerken arkamdan yetişip önüme kırdıgında ben oyunu bıraktım zaten. yuh yani....
    ha birde soldaki kırmızı şey aranma derecesini gösteriyor degil mi ? öyleyse o 1 deyken neden helikopterler düşüyor peşime
    oyunda şehir var ama 1 dk bile gezilmiyor ki polisler yüzünden bu nasıl mantıksızlıktır anlamadım.
    Son olarak gökten düşen arabalar hakkında bişey yazmaya gerek yok sanırım

+8952344923 Evet çok saçma mantık hataları var. Polisler most wanteddaki gibi gerzek olmaz diye düşünürken daha da beter olmuş.. Free roamda gezerken en ufak bir araca çarpmanda lönk diye önünde bitiyorlar.. Ağız tadıyla şehir gezemiyorsun. Kovalamaca sırasında Porsche'ların sana arkadan dokundurmasıyla 180 derece dönüyor araba resmen.. Hadi hafif bir araba olsa neyse, koca bugatti.. Birde şu most wanteddaki salaklık burdada var.. Pursuit Breaker'a girdiğinde arabanın kontrolü birkaç saniyeliğine elinizden alınıyor ve çarptığınız şeyin devrilmesini seyrediyorsunuz. Ve önünüzde Spikestrip varken gacırt diye dalıyorsunuz içine.. Arabanın kontrolünü tekrar bize verdiğinde ise lastikler nanay.. Böyle görev mi olur sanki ben gittim daldım içine..

• merhaba beyler...

arkadaşlar bana 44 mblik paul.exe dosyasını pmden yollayabilir misiniz çok acil
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.