Şimdi Ara

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU] (159. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.567
Cevap
5
Favori
281.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gizmo_x

quote:

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU]

bu kari beni mi cagrior?

böyle bir oyuna kimse hayır diyemez
  • level 13üm level 11 görevlerini yapamıyorum Allah tependen baksın lamborgini
  • arkadaşlar konuya biraz uzakım ama bir yakınım oyunu yüklemiş tam acarken bir keycode daha istiyor diyor.giremyormus oyuna.bu code cd nin icinde yok sanırım.nerden bulunabilir.yada pm den yardım edebilirmisiniz lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: smd

level 13üm level 11 görevlerini yapamıyorum Allah tependen baksın lamborgini

...

Yav oyun ciddi kolay.

Ama gözden kaçırılan birşey var...

Haritada Current görevleri gösterir. 0'a basarak Available görevleri görebilirsin. Onları sıradan bir bitir... Para da kazanırsın, Lvl'in de 13'ü geçer, üstüne Tier 1 full upgrade yapar öyle rahat rahat bitirirsin...

Benim 100 yarış bittiğinde Tier 1 açılmıştı. Son 87 yarışı T1'lerle yapmıştım...
  • Ea şifre istio yazıom yanlış dio biri şifreyi verebilir mi ?
  • Level 17dedeyim 5 arabam yaklaşık 700.000 dolarım var hiç para problemim yok yarışlarında nerdeyse %90nını geçtim. Bende Porche 911gt2 var full. Bir yarış yapmıştım bana pink slipten araba verdi bende Gallardoyu seçtim ona da full yaptım. Accelaration ve handling porche a göre fazla gözüküyor ancak yarışa bir başladım tam bir rezalet çok kötü gallardo. Aynı yarışı geçemediğim için porche a yaptım fark attım resmen. Ayrıca sizin geçemediğiniz porche lu bir bölüm vardı. Biri sprint diğeri +300 metre olan. Sprinti +16.50 gibi bir değerle bitirdim, +300metre olanı da ilk seferde çok rahat geçtim. Gallardoyu aldım öylece duruyor hiç alışamadım

Bir de arkadaşlar arabanın rengini değiştiremiyorum sadece siyah ve beyaz oluyor ve de bu iki rengin tonları. Yani öyle kırmızı falan yapamıyorum sadece jantları yapabiliyorum

CCC olayı nedir onu da açıklar mısınız?

• Audi TT' yi kesinlikle öneririm.. lvl2 performance pack lerle araç 300 le giderken en keskin virajları jilet gibi alıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarper26

Level 17dedeyim 5 arabam yaklaşık 700.000 dolarım var hiç para problemim yok yarışlarında nerdeyse %90nını geçtim. Bende Porche 911gt2 var full. Bir yarış yapmıştım bana pink slipten araba verdi bende Gallardoyu seçtim ona da full yaptım. Accelaration ve handling porche a göre fazla gözüküyor ancak yarışa bir başladım tam bir rezalet çok kötü gallardo. Aynı yarışı geçemediğim için porche a yaptım fark attım resmen. Ayrıca sizin geçemediğiniz porche lu bir bölüm vardı. Biri sprint diğeri +300 metre olan. Sprinti +16.50 gibi bir değerle bitirdim, +300metre olanı da ilk seferde çok rahat geçtim. Gallardoyu aldım öylece duruyor hiç alışamadım

Bir de arkadaşlar arabanın rengini değiştiremiyorum sadece siyah ve beyaz oluyor ve de bu iki rengin tonları. Yani öyle kırmızı falan yapamıyorum sadece jantları yapabiliyorum

CCC ATI ekran kartları için Catalyst Control Center.
    AA ve AI'yi oyunda kapatıp CCC'den açıyorsun. Grafikler hem daha güzel duruyor, hem de performans artıyor.

Gallardo ile ben 50 tane yarış kazandım. Rahat araba. GT2 daha rahattır ama farkeden birşey yok.
    Ben zevkine RX7, Camaro SS, Carrera GT gibi araçlarla oynadım ilkinde.
    Sonuçta hangi arabayı alırsanız alın, oyun son derece kolay... Zorluk derecesi de olmadığı için zorlaşmıyor da...

Polisler zaten geyik... 5km hızla gidip 10 polisi bir araya toplayıp toplu katliam yapmak serbest. Most Wanted'daki gibi sıkıştırmıyorlar adamı.

T1'lerden sürüş olarak en çok Zonda'yı beğendim ben. Veyron çok savruluyor.

Ayrıca... Horse Power değil de full Torque vermeyi deneyin... Son hızdan biraz kaybedebilirsiniz ama, araba roket gibi hızlanır...

• quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

quote:

Orjinalden alıntı: sarper26

Level 17dedeyim 5 arabam yaklaşık 700.000 dolarım var hiç para problemim yok yarışlarında nerdeyse %90nını geçtim. Bende Porche 911gt2 var full. Bir yarış yapmıştım bana pink slipten araba verdi bende Gallardoyu seçtim ona da full yaptım. Accelaration ve handling porche a göre fazla gözüküyor ancak yarışa bir başladım tam bir rezalet çok kötü gallardo. Aynı yarışı geçemediğim için porche a yaptım fark attım resmen. Ayrıca sizin geçemediğiniz porche lu bir bölüm vardı. Biri sprint diğeri +300 metre olan. Sprinti +16.50 gibi bir değerle bitirdim, +300metre olanı da ilk seferde çok rahat geçtim. Gallardoyu aldım öylece duruyor hiç alışamadım

CCC ATI ekran kartları için Catalyst Control Center.
    AA ve AI'yi oyunda kapatıp CCC'den açıyorsun. Grafikler hem daha güzel duruyor, hem de performans artıyor.

Gallardo ile ben 50 tane yarış kazandım. Rahat araba. GT2 daha rahattır ama farkeden birşey yok.
    Ben zevkine RX7, Camaro SS, Carrera GT gibi araçlarla oynadım ilkinde.
    Sonuçta hangi arabayı alırsanız alın, oyun son derece kolay... Zorluk derecesi de olmadığı için zorlaşmıyor da...

Polisler zaten geyik... 5km hızla gidip 10 polisi bir araya toplayıp toplu katliam yapmak serbest. Most Wanted'daki gibi sıkıştırmıyorlar adamı.

T1'lerden sürüş olarak en çok Zonda'yı beğendim ben. Veyron çok savruluyor.

Ayrıca... Horse Power değil de full Torque vermeyi deneyin... Son hızdan biraz kaybedebilirsiniz ama, araba roket gibi hızlanır...

Teşekkür ederim hocam bilmiyordum bu ccc olayını. Benim ekran kartı da ATI HD2400xt. CCC var ama bunu açınca sadece çözünürlüğü değiştirebiliyorum 1280*800 gibi. Başka bir ayar da yok hep bilgilendirme amaçlı. Sizin dediğiniz farklı olsa gerek.

• mrb ben transporter job u geçemiyorum hiç biyere çarpmadığım frensiz gittiğim halde .. max hızı 180 km arabanın youtube da izledim aynı araba onda 250 yapıyo.başka araba seçme şansı yok zaten neden kaynaklanıyo olabilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatal1ty

mrb ben transporter job u geçemiyorum hiç biyere çarpmadığım frensiz gittiğim halde .. max hızı 180 km arabanın youtube da izledim aynı araba onda 250 yapıyo.başka araba seçme şansı yok zaten neden kaynaklanıyo olabilir?

performance pack lerini yüklememişindir..
  • quote:

quote:

level 13üm level 11 görevlerini yapamıyorum Allah tependen baksın lamborgini

...

Yav oyun ciddi kolay.

Ama gözden kaçırılan birşey var...

Haritada Current görevleri gösterir. 0'a basarak Available görevleri görebilirsin. Onları sıradan bir bitir... Para da kazanırsın, Lvl'in de 13'ü geçer, üstüne Tier 1 full upgrade yapar öyle rahat rahat bitirirsin...

Benim 100 yarış bittiğinde Tier 1 açılmıştı. Son 87 yarışı T1'lerle yapmıştım...

Yazdıktan yarım saat sonra kastım baya ve Zondama kavuştum
    Daha sonra upgradelerini yaptım şu anda full upgradeli
    Fakat arabanın dönüşleri çok zor virajların bazılarını yavaşlayarak alıyorum. Tuningde Suspension'u Soft yapmak gerekmiyormuydu o durumda yaptım gene aynı

• quote:

Orjinalden alıntı: yekialem

quote:

Orjinalden alıntı: fatal1ty

mrb ben transporter job u geçemiyorum hiç biyere çarpmadığım frensiz gittiğim halde .. max hızı 180 km arabanın youtube da izledim aynı araba onda 250 yapıyo.başka araba seçme şansı yok zaten neden kaynaklanıyo olabilir?

performance pack lerini yüklememişindir..

performans packler locked şuan seviyem 12 biraz daha yarışalım bakalım açılır umarım.tşkler.
  • quote:

Fakat arabanın dönüşleri çok zor virajların bazılarını yavaşlayarak alıyorum. Tuningde Suspension'u Soft yapmak gerekmiyormuydu o durumda yaptım gene aynı

...
    Suspension soft yaparsan, virajlarda savrulursun...
    Drift yapmak için soft yaparsan yaparsın.

Benim ayarlar şu şekilde genelde:
    10 Torque (En sol)
    10 Stiff Suspension (En sağ)
    0 Acceleration-Top Speed (Orta)
    10 Grip (En sağ)
    0 Nitro (Orta)

Ayrıca, Speed Breaker nedir, farkında olmayanlar var mıdır acaba?
    Hani oyunu yavaşlatıyor bastığınızda... Viraj istediği kadar sert olsun, Speed Breaker'la dönersiniz.

Bu arada, sağda görünen Zone Point naneleri var ya. Hani toplayınca level aldığımız.
    Onlar Speed Breaker ve Nitro sürelerini de etkiliyor...

x1 x2 x3 diye artıyor ya yarışlarda... x2 olduğunda Speed Breaker süresi 2 katına çıkıyor.
    O yüzden yarışlarda ben direk öndeki arabaların tampona yapışıp, Grind yaparak 10sn içinde onu x2'ye çıkarıyorum.
    Sonrasında hem virajlar rahat, hem nitro rahat. Üstüne max Zone Point alarak bitiyor yarışlar... Daha ne olsun.

2.ye oynuyorum, Camaro SS'le kasıyorum. Tier 4 araba. Upgrade bile yapmamış haliyle Tier 2 Master yarışa girip dominate edebiliyorum...
    Ki ben usta sayılırım ama, öyle süper usta da değilim yani...
    Oyun aşırı basit... Daha ne diyim.

• beyler oyunu yükledim 2. sarı olan araba pontiac dan sonra oyun iyice midemi bulandırdı sildim,dirt ve grid yüklü pc de tek kasma yok bu 5 para etmez oyun kasıyo gibi geliyo, 4850 si olan arkadaşada kasıyo gibi gelmiş bidaha nfs falan oynamıyom most wantwed in üstüne bu oyunu tanımam
  • MOST WANTEDTAN SONRASI YALAN. BU GÜN TEKRAR BAKTIM MOST WANTEDE .HARBİDEN ŞAHANE. PROSTREET ZATEN İNSANI DEPRESYONA SOKUYOR. UNDERCOVERDE BAZI ARKADAŞLARIN DA DEDİĞİ GİBİ OYUN ESNASINDA GÖRÜNTÜ YÜKLEMELERİ OLUYOR. ŞEHİR ARABLAR GÜZEL AMA MOST WANTEDTAKİ ZEVKİ VERMİYOR. UMARIM ZAMAN GEÇTİKÇE DAHA DA ÇOK BEĞERNİRİM.
  • Arkadaşlar 4,24gb lık versionu yüklü bende,oyunda kaplamalar felan belirli bir mesafe yaklaştıktan sonra yükleniyor,denemediğim ilaç kalmadı neden böyle oluyor acaba sistmim imzamda yazılı,şimiden tşkrler.
    http://img122.imageshack.us/img122/9837/adsz2vc9.png[simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fflamingoo -- 9 Aralık 2008; 20:06:22 >
  • quote:

quote:

...
    Suspension soft yaparsan, virajlarda savrulursun...
    Drift yapmak için soft yaparsan yaparsın.

Benim ayarlar şu şekilde genelde:
    10 Torque (En sol)
    10 Stiff Suspension (En sağ)
    0 Acceleration-Top Speed (Orta)
    10 Grip (En sağ)
    0 Nitro (Orta)

Ayrıca, Speed Breaker nedir, farkında olmayanlar var mıdır acaba?
    Hani oyunu yavaşlatıyor bastığınızda... Viraj istediği kadar sert olsun, Speed Breaker'la dönersiniz.

Bu arada, sağda görünen Zone Point naneleri var ya. Hani toplayınca level aldığımız.
    Onlar Speed Breaker ve Nitro sürelerini de etkiliyor...

x1 x2 x3 diye artıyor ya yarışlarda... x2 olduğunda Speed Breaker süresi 2 katına çıkıyor.
    O yüzden yarışlarda ben direk öndeki arabaların tampona yapışıp, Grind yaparak 10sn içinde onu x2'ye çıkarıyorum.
    Sonrasında hem virajlar rahat, hem nitro rahat. Üstüne max Zone Point alarak bitiyor yarışlar... Daha ne olsun.

2.ye oynuyorum, Camaro SS'le kasıyorum. Tier 4 araba. Upgrade bile yapmamış haliyle Tier 2 Master yarışa girip dominate edebiliyorum...
    Ki ben usta sayılırım ama, öyle süper usta da değilim yani...
    Oyun aşırı basit... Daha ne diyim.

Teşşekkürler sizin ayarları deniyeceğim.

Oyunu kasan arkadaşlar. Neden acaba sormadınız kendinize kopya oyunum var o yüzdendir diye. Hadi kopya kullanıyorsunuz hemen oyuna çamur atmayın başka ilaçlar deneyin.
    Kopya kullanıyorum ama Paneldeki sistemle 1280x1024 ayarların alayı sonda 30-50 fps arası alıyorum ve çok akıcı

• ben beğeniyorum oyunuda ayna arıyorum ya içerde ayna lazım. 3 kere sordum demekki yok herhalde kimse bişey yazmadığına göre. olsaydı iyi olacaktı ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: a1a1a1fs

beyler oyunu yükledim 2. sarı olan araba pontiac dan sonra oyun iyice midemi bulandırdı sildim,dirt ve grid yüklü pc de tek kasma yok bu 5 para etmez oyun kasıyo gibi geliyo, 4850 si olan arkadaşada kasıyo gibi gelmiş bidaha nfs falan oynamıyom most wantwed in üstüne bu oyunu tanımam

AMD X2 4000, 2GB Ram, ATI 2600 Pro. Benim sistem kasmıyor...
    AA ve Shadow'u kapattığımdan beri de binaların anlık üstüme gelmesi de olmuyor.
    Kasan arkadaşlar hatalı kurulum yapanlardır tahminim.

22 yıldır Test Drive Full Seri(1-7), NFS Full seri(1-12), TDU, DIRT, GRID, GTR2, Race07, TOCA, Street Legal, Grand Prix'ler vs. şimdiye kadar çıkmış neredeyse tüm araba oyunlarını oynadım. Yorumum şudur:

Undercover simülasyon olmayan güzel bir arcade. Bugatti Veyron kullanabildiğiniz, 400'le giden arabaların olduğu çok nadir oyunlardan.
    Joblar ve polisler eğlenceli. Ne Underground 1 gibi iğrençlikleri var, ne MW gibi tiksindirici polisler.

Oyun güzel. Ama arcade olarak düşünün ve eğlenmeye bakın.

Grafiklerdeki hatalar, bazı glitchler, uçan arabalar, kütük gibi sert rakipler vs. hiçbirinin oyun eğlencesine negatif bir etkisi de yok bence.

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.