nitroyu kullanırken araç sağa dönmüyor, sağa dönerkende nitro işlemiyor bu sadece undercoverda yok diğer nfs lerde de var çok sıkıntı yaratmıyor ama arada soruyum dedim
bu sorun klavyenden kaynaklanıyor. Bazı klavyelerde birkaç tuşa basılı tutarken, diğer bastığınız tuş işlev almıyor. Nos u başka tuşa atarsan sorun çözülebilir yada klavyeni degistir. Mesela bende Microsoft set var (25 dolarlıklardan) hiçbir sorun olmuyor...
quote:
Orjinalden alıntı: crazygamer_wb
quote:
Orjinalden alıntı: kozkir
nitroyu kullanırken araç sağa dönmüyor, sağa dönerkende nitro işlemiyor bu sadece undercoverda yok diğer nfs lerde de var çok sıkıntı yaratmıyor ama arada soruyum dedim
bu sorun klavyenden kaynaklanıyor. Bazı klavyelerde birkaç tuşa basılı tutarken, diğer bastığınız tuş işlev almıyor. Nos u başka tuşa atarsan sorun çözülebilir yada klavyeni degistir. Mesela bende Microsoft set var (25 dolarlıklardan) hiçbir sorun olmuyor...
Söylentilere göre Microsoft'un klavyelerinde 2 tuşa basılı iken başka tuşa basılamama sorunu yok. Ama şöyle bir şeyde var, ok yönleriyle oynarken hem nos hem ileri hemde sola basamıyodum, "W,A,S,D" tuşlarıyla oynadım bu sorun olmuyor. Birisi tam olarak biliyorsa açıklama yaparsa seviniriz. :)
trainer çıktı ama düzgün çalışan bulamadım doğru düzgün.araba fiyatlarını değiştiren vardı mesela
quote:
Orjinalden alıntı: hektorSTK
para yok para paganime alıcak benzin parasını zor buluom Allah tan oyunu bitirdim yoksa parasızlıktan %94 lerde oyun kalıcaktı trainer fln çıkmadımı hala?
Doğru düzgün çalışanları parayla satılıyor internette, diğerleri bence düzgün çalışan trainerların ortaya atılan tester ları gibi bir şey. :)
beyler nolur birisi su 44luk icin yardimci olsun pm felan atsin heryerde aradim 44luk yok buyuk var az var yapanlar nolor yardimci olsun
Gallardomu aldım sonunda büyük bi oh be ! çektim
Bu arada %25 kalmış bitirmek için hadi baalım
yaw arkadaşlar ben bu paul.dll yi yaptım ama bu seferde registiration code istiyo ya.yardım lütfen.
Helal olsun kardeşim araştırmacı ruhuna. Inan elimdeki sistem ile dandirik dandirik grafikte oyunlar oynamaktan nefret ediyorum. Bu yüzden hemen indirip deniyorm. Inan oyunu en fazla 1saat oynayıp bırakmıştım... Senin sayende belki de kariyeri tamamlarım : )) Yeniden teşekkür etmeyi bir borç bilirim...
patch'de sanırım link hatası var lütfen düzgün bir link verebilirmisiniz???
Abi grid çıktıktan sonra nfs serisi bitti bence bu oyunda hiç güzel olmamış
quote:
Orjinalden alıntı: kozkir
Sorun oyunlarda değil dostum.Klavyede.Aynı anda çok fazla tuşa basarsan bazı tuşlar iptal oluyor.Sağlam bir klavye al.
quote:
Orjinalden alıntı: poirot
Abi grid çıktıktan sonra nfs serisi bitti bence bu oyunda hiç güzel olmamış
o kadar da değil ama grid ile sırayla oynamayı denedim, grid den sonra nfs oynamak 2 yıl önceki bir oyunu oynamış gibi hissettiriyor, her ne kadar grid daha önce çıkmış olsa bile.
oyundaki adım zaccahari arkadaşlar.bi görevde baktım zack filan dio.dedim hayırdır seçtiğimiz profil ismine göre adımızlamı hitap ediyo diyip şok olurken sonradan acı gerçeği öğrendim ki alakası yokmuş.aslında olsa ne güzel bi teknoloji olur varya...
Direksiyonla oynuyorum ve sevdim ben. Ama grafikler garip biraz.
oyunu sildim gitti, grafikler full detail olduğu halde beş kuruş etmez, adamlar oyuna adam gibi menü yapamamış ki oyun yapsın
Grid in G si olamaz.
ewt arkadaslar oyun başta kolaydi fakat Allahin cimri nfs para vermiyor sürekli aynı arabayla dön dolaş dur. &60 larda cok zor. özellikle son iş (görev) hallettikten sonra olay çözümlendi. ya daha cikmadimi Trainer ? bi para şifresini ayarlasaydik iyi olurdu ya ne bu cimri nsf para vermiyor. yetmiyor kardesim 2 milyon dolar harcadim yok bitiyor. yarişlardan 5bin veriyor ama bi nitrous'a 55bin dolar istiyor
neyse Zonda F'imi aldim full performansi döşedim benım görebildigim en yüksek hız 396-397 lerde 400ü göremedim. modifiye hic yapamadim. çünkü para yok
Trainer olarak bunu kullanabilirsiniz. Oyunu bitirdikten sonra para hilesini yaptım, gayette çalışıyo. Trainer'ı açın, oyuna girin, Cars kısmına gelin, Shop'a gelip herangi bi arabanın üzerinde durun. Keypad'den 0 a basın. Backspace'e basın, sonra yine arabalara girin. Bunu yaptıktan sonra 8 milyon dolarınız oluyo.
Ayrıca bu HD patch'i indirdim fakat pek sevmedim. Eski haline nasıl dönücez?
bahsi geçen klavye sorunu ps2 girişten kaynaklanır aynı anda 3 tuş algılanmaz usb lerde ole bir sorun olmaz.