Bu yama olayı baya sağlama benziyor.Resmen kaplamaları ortaya çıkarıp aşırı ışıklandırayı normale çeviriyor. Denedikten sonra sonucu paylaşacağım.
ben böle bi rezillik görmedim. most wanted'a benzeyecekti güya. nfs 2 ye benzemiş ancak. arcade bi oyun tamamda tv seyrederkende 300 le viraj dönülmezki. rezillik..
hayret konu biraz düzeldi gibi ilk ciktiignda herkes şikayetciydi ? şimdi şikayet eden yok gibi bişey
quote:
Orjinalden alıntı: McCarty
hayret konu biraz düzeldi gibi ilk ciktiignda herkes şikayetciydi ? şimdi şikayet eden yok gibi bişey
Şikayet edenler çoktan oyunu bırakıp sildi bile. Geriye az sayıdaki oyundan memnun kalanlar kaldı.
Eleştriler ve şikayetler hızla devam ediyor dostum yukarılara bakarsan görürsün senin mesajına kadar devam ediyor.
Slm arkadaşlar. Dün akşam bende oyunu bi arkadaştan temin ederek oynama fırsatım oldu. ilk önce .dll ilacı ile denedim forumu okuyuncaya kadar bende görüntülerin, kasmaların maduru oldum! forumda yazan 44mblik ilacı uygulayınca oyun oynanır hale geldi! topiğin genelini okudum ve çoğu arkadaş oyunu kötülemiş. evet bi mostwanted tadı vermediği kesin ama o kadarda kötü değil. oynatıyor kendini! sonuçta mostwanted tadında geldi bana. bi carbon bi prostreet faciyasından sonra bence oynanabilirliği yüksek bi oyun yapmış ea. daha oyunun başlarında olmama rağmen zevk aldım. günümüz motorlarını düşünürsek (coodmaster) tamam grafikler pek ahım şahım değil, müzikleri direk kapattım çok kötü :D ama oyun mostwanted tabanında, tadında olduğu için (tabiki mostwanted'a kafa tutamaz) beni tatmin etti.
oyunu ilaçlı oynayıpta .dll ile ilaçlama yapanlar kesinlikle o yöntemi kullanmasınlar! oyun rezalet ötesi oluyor. 44mblik dosyayı bulun ve uygulayın.
iyi eğlenceler ve iyi pazarlar herkeze
quote:
Orjinalden alıntı: emre544
ben denedim gayet güzel.detaylı veriyor ama tüm detaylar açıkken fps 45 ten 20 ye düştü.ben de orda yazdığı üzere + - / tuşlarıyla bi ayar yaptım.nasıl yapıldığını anlamadım ama onlara basınca bi şeyler değişti galiba.şimdi daha az detayla akıcı oldu oyun.şimdi yol çizgilerinde,kaldırım kenarında ve arabada detay var gerisi eskisi gibi görünüyor.bi de bu yamanın bi iyi yönü aşırı turuncu efektini bi nebze kaldırıyor ortadan.
Ben de indirdim hd yamasını fakat uygulayamadım nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz?
Alıp oynamak lazım diyemiyorum sistem yetersiz
quote:
Orjinalden alıntı: Reasonable
Eleştriler ve şikayetler hızla devam ediyor dostum yukarılara bakarsan görürsün senin mesajına kadar devam ediyor.
walla ben kısacasi memnun kaldim. ewt yazdigim mesajin üstünde bi eleştiri vardi ama genel olarak diger arkadaslar o nerde bu nerde yardim için mesajlar atildigini gördüm. zaten oyundan istedigimiz sokaklarda dolaşip , hız yapip , polislerin bizi kovalamasi degilmiydi. ee tamam biraz modifiye konusunda hüsran yaşamiş olabilir hatta arabalarin eksikliginden tutunda sadece oyunda 3 tane Soundtrack'ın bulunmasi eksi notlar. ama yinede ben bu oyunu bitirmeden Pc'den silmeye hic niyetim yok.
quote:
Orjinalden alıntı: Ziwro
Bu oyunun saveleri nerde ?
my document > nfs undercover in icinde!
bu yamanın performansa etkisi nasıl peki
quote:
Orjinalden alıntı: Andrew
quote:
Orjinalden alıntı: emre544
ben denedim gayet güzel.detaylı veriyor ama tüm detaylar açıkken fps 45 ten 20 ye düştü.ben de orda yazdığı üzere + - / tuşlarıyla bi ayar yaptım.nasıl yapıldığını anlamadım ama onlara basınca bi şeyler değişti galiba.şimdi daha az detayla akıcı oldu oyun.şimdi yol çizgilerinde,kaldırım kenarında ve arabada detay var gerisi eskisi gibi görünüyor.bi de bu yamanın bi iyi yönü aşırı turuncu efektini bi nebze kaldırıyor ortadan.
Ben de indirdim hd yamasını fakat uygulayamadım nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz?
arşivden çıkan her şeyi oyunun klasörüne kopyala.texmod klasörüne gir.siyah simgeye tıkla orda önce üstteki klasör simgesinden nfs.exe yi göster ardından sol alttaki klasörden tpf uzantılı patch i göster sonra run tuşuna bas oyuna girer.
kariyer modunda alamadığımız arabalar quick race modunda var ama sanırım hiç bi modifiye yapamıyoruz.bmw z4 ve sl65 güzel olmuş.bi de modifiye yapabilsek.
pagani ile max 420 bugatti ile max 429 oluyor hız ama bunu nasıl oldu anlamadım
oyunu silmeden once u ve u2 muziklerini eklemeyi istiorum fakat nasil tam bilmiom bilen var ise anlatsin vea ben arastiriim.
Oyunu kaldır yeniden kur kardeş paul.dll orjinal halinde kalsın yamama yani onu. 44 mblik dosyayıda netten bul sadece onu at dizine. nerden bulurm dersen 44bmlik dosyayı 46-47-48. sayfaları incele! orada yol gösteriliyor!
quote:
Orjinalden alıntı: Næccm
beyler rica etsem birisi su 44 mblik seyi pm atabilirmi acaba?
paul dll ile birlikte tesekkurler cok acil ihtiyacim varda
Oyuna kolay diyenler
Oyunun %30undan beri aynı arabayı sadece upgrade ederek kullanıp ve aynı dönem içerisinde yeni araba alacak paranız yoksa ve %60lardaysanız işte o zaman kaba etinizden kan gelerek oynarsınız söyliyeyim