Şimdi Ara

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU] (154. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.567
Cevap
5
Favori
281.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna ara verdim . GTA 4 ü n çıkacak olmasındanmıdır nedir bilemiyorum ama bu aralar harbi afalladım ne oyun oynayacağımı şaşırdım :D

UnderCoveR bana most wanted dan daha güzel geliyor nedense.. kendi fikrim tabi bu saygı duyun plz
  • oyunu full ayarlarda oynayabiliyorum ama oyun beni şu an daha yeni başladım ama pek etkilendim diyemiyorum
  • nfs prostreet'ten iyise her türlü oynamaya razıyım
  • bu arada yeri değil ama oyundaki favori parçanın ismini buldum

Qba Libre & M1 - God Damn
  • Career modu %100 bitirdim ama oyunun daha %89'dayim. onlarida yavaş yavaş bitiriyorum.
    (en azından Gta 4 elime ulasana kadar)
    oyunun eksileri bence :
    -modifiye konusunda biraz azaltmişlar.
    -Oyunda ben cok para sıkıntısı cektim, para konusu biraz daha fazla verilebilir ya da alinan parcalar daha ucuz olabilir
    -Polisler hem basit hemde cok inatci

iyi yönleride var tabiki fazla saymaya gerek yok ama oyun yine önceki serilere göre daha iyiydi bence.
  • millet 400 e nasıl çıkmış yahu ben full modifiye bugatti ile 260ı geçemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

Career modu %100 bitirdim ama oyunun daha %89'dayim. onlarida yavaş yavaş bitiriyorum.
    (en azından Gta 4 elime ulasana kadar)
    oyunun eksileri bence :
    -modifiye konusunda biraz azaltmişlar.
    -Oyunda ben cok para sıkıntısı cektim, para konusu biraz daha fazla verilebilir ya da alinan parcalar daha ucuz olabilir
    -Polisler hem basit hemde cok inatci

iyi yönleride var tabiki fazla saymaya gerek yok ama oyun yine önceki serilere göre daha iyiydi bence.

Ya ben bu para konusunda sıkıntı çekenleri çok anlayamadım ama...

Burada 1. nokta, tüm yarışları yapmak. Yapmazsanız sıkıntı çekersiniz.
    2. nokta kendiniz fazla sayıda araba alıp upgrade etmemeniz... Pink Slipten gelenlerle yetinin. Kendiniz seçerek araba alın ve upgrade edin.

3. nokta da Zone Pointlerle - Driving Skill Awarded vs. alakalı.
    Bunu pek irdeleyen de olmamış. Ben detaylandırayım.

Yarışlarda Zone Point kazanıyorsunuz. Arabalara yakın geçince, virajda drift yapınca, trade paint, 360-540 çekince vs.
    Ama bu puanlar, duvarlara çarptığınızda gidiyor...
    Close Call 60 veriyorsa, duvara çarpmak 300-400 götürüyor...

O yüzden, yarışları max zone point toplayarak ve hiç duvara dokunmadan bitirmek önemli bir konu.
    Duvara çarpacağınızı farkettiğiniz anda Speed Breaker açarak çarpmadan kurtarmak gerekli.

Böyle oynadığınızda, tek bir yarıştan çok sağlam Zone Point toplayabiliyorsunuz.
    Bu şekilde de Driver Skilller hızlı artıyor. Zone Bonuslar, Earning Bonuslar, Discountlar vs. gelmeye başlıyor.
    Zone Bonuslar da gelince, daha çok ZP alıp, daha hızlı lvl almaya başlıyorsunuz. Geometrik bir artış söz konusu...

Dolayısıyla yarışlarda zone point konusunu farkedemeyenlerin para zorluğu çekmeleri de bir miktar doğal geliyor bana...

Ben yarışlarda tamamen bu konuya odaklanmış durumdayım.

Yarış başına aldığınız Zone Point, ilk kazandığınız anda verilen puan...
    Ama dominate etmek için hızlı gitmeniz gerektiği için duvarlara çarpıp bu puanları sıfırlayabiliyorsunuz da...

O yüzden ilk yarışı max zone point ile kazanmaya gayret ediyorum. Yarışın sonlarına doğru duvarlara çarpıp fazla puan kaybettiğimde restart veriyorum.
    Eğer dominate edememişsem, tekrar yarışıp bu sefer dominate için ama ZP kasmadan yarışıyorum. Çünkü kazandığınız bir yarışı tekrar dominate ederek kazandığınızda 0 ZP veriyor. O yüzden 2. yarışa ZP kasmanın alemi kalmıyor.

ZP toplamak için de değişik taktikler var.

Yolda yanlardan araç geldiğinde speed breaker açıp, sıyırarak geçip ZP topluyorum misal.

1dk önde gitmeniz gereken yarışlarda da, rakibi ilk geçtiğimde speed breaker ile bir sokağa dalıyorum. Sonra ilk virajda speed breakerla 180 çekip rakibin geldiği istikamete dönüyorum. Karşılıklı gelince bilgisayar afallıyor. Lead alamıyor ve aksi yönde bir süre devam ediyor.
    Ondan sonraki ilk kavşakta da arabayı durdurup 360-540 çekmeye başlıyorum. Arabamın yönü devamlı değiştiği için bilgisayar bazen takılıp o da dönmeye başlıyor... Eğer bana doğru geldiğini görürsem, ben de ona doğru gidiyorum... Tekrar aynı döngüye giriyor... Bu şekilde max ZP alarak ve dominate ederek bitirebiliyorum.

Polis kovalamacalarında duvarlara çarpmak farz olduğu için, kovalamacaları sona bırakıyorum... Daha yüksek lvlle giriyorum o kovalamacalara.

vs vs. Bu tarz modellerle, ZP toplama üzerine yoğunlaştığım için, çok hızlı para bonusları aldım.
    İlk verilen arabaya upgrade bile yapmadım. Kendim araba da almadım. Pink Slipten verilenle idare ediyorum.

O yüzden para zorluğu görmedim, göreceğimi de zannetmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysselim -- 3 Aralık 2008; 13:53:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

millet 400 e nasıl çıkmış yahu ben full modifiye bugatti ile 260ı geçemedim

Imperial - SI Unit farkıdır...

Seninki Mil hesabıdır. 260 mil = 418km ediyor.
    Options'dan değiştirebiliyorsun birimleri.
  • Polislerden kaçırıpta garaja getirdiğimiz araba bizim mi oluyor.Bana araba fln gelmedi.Birde polislere yakalandığında polis arabana el koyabiliyormu.
  • 1 gb ram 512 mb nvidia geforce 7300 le ile oynayabilirmiyim
  • o 44luk seyi yatim oyun artik oynanabilir oldu ama videolari izleyemiyorum acaba videolari nasil izleyebilirim aradaki vidiolarda hep renkler birbirine giriyor?
    tesekkurler
  • yaw arkadaşlar herşeyi geçtim oyun güzel fena değil ama bugattiyi kaçırıp, 300le 400le giderken birden yanımda polis jipini görünce insan bi tuhaf oluyor. Bir tane değil hatta 2-3 tane. Hadi helikopteri anladım diyelim ama jipin benm yanımda o hızda ne işi var Biraz daha gerçekçi yapamazlar mı şu oyunu
  • tuning den hızı full acceleration a getirdim bugattimle. hpden daha iyi bence. zengin kalkısı yapıyorum
  • arkadaşlar bu hd yamasını nasıl kuruyoruz bir türlü beceremedim texmod.exe kısayol çalıştıramıyorum ne yapmam gerekiyor acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoStoP

tuning den hızı full acceleration a getirdim bugattimle. hpden daha iyi bence. zengin kalkısı yapıyorum

• Tunigkteki her ayarl 0 da ben da orayı +10 getirince ne oluyor.Hepsinin nasıl düzenlemeliyiz.

• oyundan çok oyunun arada giren video'larda ki kızları beğendim
    tek kötü yanı o aralardaki tranierları geçemememiz... geçmenin bir yolu var mı onları???
  • valla bende 1024*768 low da takıla takıla oynuyorum paul.dll falan yaptım hepsini ama oynanmıyor :S

sistem :

amd athlon 3000+ 1.8ghz

ati x1600pro 256 mb ekr.krtı

1 gb ram
  • Arkadaşlar %89 oldum 2 yarışta takıldım 1.si rocketride denilen mclaren f1i zamanında yerine ulaştırma polisler öle bi geliyor ki kaç defa denememe rağmen ya zaman yetmedi ya da polis arabayı parçaladı 2. sorun ise highway battle yarışlarından bi tanesinde porsche carrera gt ile kapışıyosunuz bende lamborghini gallardo var full modifiye ama adam o kadar hızlı gidiyo ki yetişmek mümkün değil dünya haritasında bu 2 yarış kaldı tier 1 arabalar halen kilitli onun için elim kolum bağlı gibi şu an 700000 para var öneriniz var mı
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.