Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
414.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: assassinsilker

ya ea şunu anlamak istemiyor galiba.Kullanıcı sokakta yarışmak arabaya neon vb takmak istiyor.Ama ea illa kendi bildiğini okuyacak ve kullanıcıyı zorla kısıtlı alanlarda yarıştırıcak.Böyle yapmaya devam ederse artık EA diye bir firma kalmaz.Ne fifa ne nba ne nfs adam gibi bişey yapamadılar gitti
    İşte onun için şimdilik adı açıklanmamış olan UG tarzı ayrı bir NFS daha çıkacak. Simülasyon isteyenler Shift'i, sokakta yarışıp modifiye yapmak isteyenler o diğer UG tarzı NFS'i oynayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: haspko39

Valla orda Shift yazisini gorunce direk aklima shit geldi... NFS=Shit...

Şaka bir yana cidden artık hiç umutlu değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MR.METAL

Aslında formül basit ama EA bir türlü ayarı tutturamıyor. En verimli sonuca bence arcade bir görüntüyle simulatif bir sürüş dinamiğini birleştirerek ulaşılabilir. Benim beklentilerim ise;

1) Modifiye temelli bir yarış oyununda olaylar ve yarışlar akşam karanlığında, ışıltılı ve neşeli bir şehirde olmalıdır; çünkü arcade severler buna bayılır.
    2) Kokpit içi(eğer olacaksa) bol sarsıntılı, gürültülü, oynayanı heyecanlandıracak şekilde olmalı; ayrıca oyun sesleri her kamera açısında turbonun kulakları yırtan ve diğer tüm sesleri bastıran çuf-çuf larıyla küçük orgazmlar yaşattıracak şekilde keskin olmalıdır.
    3) Yarışları kazanmak için virajları içten almanın ne kadar değerli birşey olduğunu bize hatırlatacak kadar zor olmalıdır.
    4) Ters direksiyon denen olayı sevmeyen oyuncu yoktur. Mükemmele yakın bir oyun yapılmak isteniyorsa bu olmazsa olmazdır.
    5) Aracın akış hızı oyuncunun heyecanını azaltmamak kaydı ile mümkün olduğunca gerçeğe yakın olmalı; yüksek hızlarda aracı kullanmak çokta kolay olmamalı, oyuncuyu germelidir.
    6) Araçlara yapılan rüzgarlık, karbonfiber kaput vs. modifiyelerin aracın performansına olan katkıları çizelgelerde gösterilmeli ve bu modifiyelerin getirisi olan hafifleme, aerodinamiği yükseltme gibi etkenler oyun içinde kendini hissettirmelidir.

Azımın suyunu akıttın

• quote:

Orjinalden alıntı: byhyt

resimdeki grafiklere inanmak istemiyorum çünkü hep aynı senaryo bu oyun digerlerinden farklı yok aksiyon var yok grafikler cok güzel
    ea işi eline yüzüne bulaştırcak yine

+1
    + saçmasapan bir senaryo
  • nfs den umudumu kestim artık. MW la efsane bitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

quote:

resimdeki grafiklere inanmak istemiyorum çünkü hep aynı senaryo bu oyun digerlerinden farklı yok aksiyon var yok grafikler cok güzel

+1
    + saçmasapan bir senaryo

Aynen banada öyle geliyor.
  • Underground 3 +1905
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeFransız

quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

quote:

+1
    + saçmasapan bir senaryo

Aynen banada öyle geliyor.

bana hiç öyle gelmiyor çünkü oyunu başkaları yapıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: OPTİMİST

NEED FOR SPEED: Shit olmasında

Akşam akşam kopardın beni
  • görüntüler gride benziyor
    yarışlar legal olacak galiba yada underground 2 gibi polis olmayacak gece gündüz kavramıda olsa süper olur undercoverda hep gündüz yarış yapıyoruz prostreetde de aynı underground da geceydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazador92 -- 5 Şubat 2009; 3:05:22 >
  • Ben bu oyundan çok umutluyum ama çıkmasına yakın race driver grid 2 gibi alternatif rakipler olmasını isterim firmalar zorlamalılar bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 6 Şubat 2009; 15:56:10 >
  • prostreet2 geliyor anlaşılan offff nerde o ara sokaklar nerede şehir
  • harcasın paraları ea oyun da satmasın batsın oh
    bat ea bat artık iflas et geber bıktık senden
  • demek NFS artık işi iyice SHIT'e sardı.

ya bıraksınlar ya da adam gibi rekabet oluştursunlar ki işin zevki çıksın...

EA'in de SHIT'ini bıcak kesmiyor be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi analogia -- 6 Şubat 2009; 15:55:07 >
  • İnşallah fos çıkmaz
  • Ha Shit'Dir Ya Kacıncı Fos Oluşu Bu Nfs Nin Hic Ümidim YOK.
  • most wanted ve carbon gibisi yok
  • en begendigim

NFS:Undergraund 1 ve Carbon

Bence bu yeni çıkan similasyon NFS oyun güzel olucak ama Mostwanted tarzı olan nfs güzel olmayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: groll

nfs yi bu saatten sonra anca underground 3 kurtarır

aynen öyle.
  • SOn üç oyundur (Carbon biraz daha iyidir) berbat oyunlar çıkarınca, oyuncular resmen EA'ya tekmeyi basmıştı. Tekmenin şokuyla kafası yerine gelmeye başladı anlaşılan EA'nın. Buarada NFS Underground 1'i hatırladım. Ne oyundu be.. İnşallah onun gibi farklı bir soluk getirebilirler bu sefer. Yoksa hakkaten EA yarış oyunlarında tarih olucak.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.