ama artık nfs duyunca hiç heyecanlanmıyorum...hele ki undercoverdan sonra....
Bir An Fake Sandım O Arkadaşın Yaptığı Gibi Değilmiş.Fakeyim PİNKY Napcan Konu Fake Diyyorum :D
nfs shift gtr yi geliştiren ekipler yapıyorsa, uzman oyuncular için çok güzel bir haber
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
NFS: Shift süper olacak gibi simulasyon olmasını insanı meraklandırıyor bu sefer kesin olucak ama EA kesin belli bir kitleyi kaybedecektir nsl olsa sim oyunlarını herkez beceremez.
Katılıyorum, simülasyon oyunları üst düzey kitleye hitap eder. Zaten oynayamayanların yorumu belli oluyordur "Ne biçim sürüş, dönüyorum spin atıyor uleyyynnnn!". Çimene girmenden olmasın hani? Ve ya toprak?
NFS MW 2 isteriz
Valla kabak tadı verdi artık, kusura bakmasın EA.
Olmuyor işte artık bir efsaneyi daha fazla kirletmemeliler...
quote:
Orjinalden alıntı: venomtrk
nfs shift gtr yi geliştiren ekipler yapıyorsa, uzman oyuncular için çok güzel bir haber
Oyunu GTR, GTR2 ve GT Legends ve BMW gibi simulasyonun baş tacı oyunları geliştiren firma yapıyor. Şu andaki adıyla Slightly Mad Studios. Bu şirket Blimey! Games'i satın aldığından Ferrari Project lisans konusunda bir sıkıntı var diye biliyorum ama NFS Shift'i bu üstatlar yapacaklar. Haliyle yüzde yüz bir simulasyon geliyor 2009 Sonbaharı'nda. Böyle bir oyunu EA kendisi geliştimeyeceği için çok umutluyum. Diğer oyunlar beni ilgilendirmiyor bile...
Valla orda Shift yazisini gorunce direk aklima shit geldi... NFS=Shit...
şu shift gird tadında bir oyun olursa most wanted'dan sonra bir nfs oynayabilirim
pek güvenemiyorum ama,bakalım şanslarını iyice yitirdiler...
Şu kokpitin olması çok güzel oldu .İnşallah kokpitin içinede modifiye yapabiliriz.Bari bu oyunu adam gibi yapsınlar .
sonunda kokpit kamerasını akıl etmişler inş gerçekçi tepkiler ve bol araç bulunurda g25 le coşarız.
Most wanted en iyisiydi bence.
Kokpitte modifiye veya araçlarda modifiye olacağını sanmıyorum. Oyun arcade olmayacak, simulasyon olacak. Simulasyonda görsel modifiyenin yeri yoktur ancak motor, vites kutusu ve lastik ile ilgili ayarları yaparsınız. Arcade bir oyun olarak beklemeyin, zaten yapımcısı EA değil. Arcade isteyenler için NFS'nin diğer oyununu bekleyin derim.
Need For Speed:Shit
şurası ölmüş olan seriden tekrar umutlanmamı sağladı
NFS Shift, EA Black Box yapımcısı Michael Mann ve EA Games Europetan Patrick Soderlundun yardımlarıyla GT Legendsın ve GTR 2nin yapımcısı Slightly Mad Studios tarafından yapılacak.
Shift daha çok similasyon yarışlarına yoğunlaşacak. Sadece arabanın gerçekçiliği de değil, aynı zamanda sürücü davranışlarına, tarzlarına da önem verilecek. Ayrıca daha az hip-hop ve bol pantolon olacağa benziyor. <
Aslında formül basit ama EA bir türlü ayarı tutturamıyor. En verimli sonuca bence arcade bir görüntüyle simulatif bir sürüş dinamiğini birleştirerek ulaşılabilir. Benim beklentilerim ise;
1) Modifiye temelli bir yarış oyununda olaylar ve yarışlar akşam karanlığında, ışıltılı ve neşeli bir şehirde olmalıdır; çünkü arcade severler buna bayılır. 2) Kokpit içi(eğer olacaksa) bol sarsıntılı, gürültülü, oynayanı heyecanlandıracak şekilde olmalı; ayrıca oyun sesleri her kamera açısında turbonun kulakları yırtan ve diğer tüm sesleri bastıran çuf-çuf larıyla küçük orgazmlar yaşattıracak şekilde keskin olmalıdır. 3) Yarışları kazanmak için virajları içten almanın ne kadar değerli birşey olduğunu bize hatırlatacak kadar zor olmalıdır. 4) Ters direksiyon denen olayı sevmeyen oyuncu yoktur. Mükemmele yakın bir oyun yapılmak isteniyorsa bu olmazsa olmazdır. 5) Aracın akış hızı oyuncunun heyecanını azaltmamak kaydı ile mümkün olduğunca gerçeğe yakın olmalı; yüksek hızlarda aracı kullanmak çokta kolay olmamalı, oyuncuyu germelidir. 6) Araçlara yapılan rüzgarlık, karbonfiber kaput vs. modifiyelerin aracın performansına olan katkıları çizelgelerde gösterilmeli ve bu modifiyelerin getirisi olan hafifleme, aerodinamiği yükseltme gibi etkenler oyun içinde kendini hissettirmelidir.
ya ea şunu anlamak istemiyor galiba.Kullanıcı sokakta yarışmak arabaya neon vb takmak istiyor.Ama ea illa kendi bildiğini okuyacak ve kullanıcıyı zorla kısıtlı alanlarda yarıştırıcak.Böyle yapmaya devam ederse artık EA diye bir firma kalmaz.Ne fifa ne nba ne nfs adam gibi bişey yapamadılar gitti
kendi adınıza konuşun, ben arabama 50 farklı tampon, 30 farklı neon takma meraklısı değilim ve yarışmak için saçma sapan seneryolara da ihtiyaç duymuyorum . EA, isteyene sim, isteyene arcade oyun sunarak büyük bir adım atmıştır bence.