Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
415.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CodeIntegrity

"Grid'e benzetmeye çalışmışlar o daha gerçekçi diye" Oyunlar geliştikçe gerçekçiliğe yaklaştıkça zaten birbirlerine elbette benzeyecekler.
    Grid'deki Porsche u Shift'te değişik mi çizsinler yada pistlere süs olsun diye detay mı eklesinler...Sürüş bakımından da aynı şeyler geçerli sonuçta bir tane gerçek var hepsi ona yaklaşmaya çalışıyor.

Alıntıları Göster
    most wanted la nfs serisi bitti benim için. Bu oyundan da çok birşey beklemiyorum

• quote:

"Grid'e benzetmeye çalışmışlar o daha gerçekçi diye" Oyunlar geliştikçe gerçekçiliğe yaklaştıkça zaten birbirlerine elbette benzeyecekler.
    Grid'deki Porsche u Shift'te değişik mi çizsinler yada pistlere süs olsun diye detay mı eklesinler...Sürüş bakımından da aynı şeyler geçerli sonuçta bir tane gerçek var hepsi ona yaklaşmaya çalışıyor.

Alıntıları Göster
    Bence NFS serisi fikir olarak hiç yanlış yapmadı hep güzel senaryolar ve fikirler üretti. Ama oyunları düzgün yapamadı. Eğer grafikleri ve oynanışıyla başarılı olsaydı bu son 3 oyun hakkında çok daha farklı düşünürdük. İşte modifiye olmasın, şu olmasın, bu olmasın demek bence mantıksız. Hepsi güzel yeniliklerdi ama son 3 oyunda EA bunu layıkıyla yapamadı ve işi batırdı. Olay bundan ibarettir bana kalırsa...

Bu arada google'da "need for speed shift" diye aratınca her zamanki gibi yazım ilk sırada çıkıyor. Sağol gögülüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

Bence NFS serisi fikir olarak hiç yanlış yapmadı hep güzel senaryolar ve fikirler üretti. Ama oyunları düzgün yapamadı. Eğer grafikleri ve oynanışıyla başarılı olsaydı bu son 3 oyun hakkında çok daha farklı düşünürdük. İşte modifiye olmasın, şu olmasın, bu olmasın demek bence mantıksız. Hepsi güzel yeniliklerdi ama son 3 oyunda EA bunu layıkıyla yapamadı ve işi batırdı. Olay bundan ibarettir bana kalırsa...

Bu arada google'da "need for speed shift" diye aratınca her zamanki gibi yazım ilk sırada çıkıyor. Sağol gögülüm.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Alıntıları Göster
    ya her ne kadar nfs bazı konularda hata yapsada ben önüme alıpta başka bi araba yarışı oyunu oynadığımı hatırlamıorum...

Bunca yıllık pc hayatımda nfs aşağı nfs yukarı geçti ama bence kokpit görüntüsünü yapmak konusunda biraz geç kaldı nfs...

• quote:

Orijinalden alıntı: whiteshark

ya her ne kadar nfs bazı konularda hata yapsada ben önüme alıpta başka bi araba yarışı oyunu oynadığımı hatırlamıorum...

Bunca yıllık pc hayatımda nfs aşağı nfs yukarı geçti ama bence kokpit görüntüsünü yapmak konusunda biraz geç kaldı nfs...

Alıntıları Göster
    NFS serisi bu oyunla geri dönecek işallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

NFS serisi bu oyunla geri dönecek işallah.

Alıntıları Göster
    ss ler gerçek gibi

ama herkes emindir grafikler bunun gibi olmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Honey Sweety

ss ler gerçek gibi

ama herkes emindir grafikler bunun gibi olmayacak

Alıntıları Göster
    M3 varsa tamamdır oynarım

• quote:

Orijinalden alıntı: showstopper41

Undercover hezimetinde sonra bu oyunlar iyi olur inşallah.

Alıntıları Göster
    NFS Son 2 çıkardığı oyunla git gide kötü performans sergiledi oyuncuların istediğini veremedi. Similasyon mu olur ne olur bilmiyorum ama GRID'ın çakması bişey bekliyo bizi %90. Ben bu oyundanda umidimi kestim desem yeridir artık NFS serisinden oyun çıkmaz. 6 ayda 1 oyun çıkarıyolar.GRID'in devamı gelirde oynarız umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quote:

Orjinalden alıntı: Lifetaker

NFS asıl modifiye olmadan güzel sonradan görmeler yüzünden modifiye işi çıktı ortaya 6 seride yoktu böyle birşey dolayısıyla modifiye olmaması ama sürüşün ve grafiklerin güzel olması daha önemli

modifiye gelince asil ozaman un saldi, hatirla sana nfs underground 1 i, bide o esziz muzikler yok mu ahhhhh.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

quote:

Orjinalden alıntı: Lifetaker

NFS asıl modifiye olmadan güzel sonradan görmeler yüzünden modifiye işi çıktı ortaya 6 seride yoktu böyle birşey dolayısıyla modifiye olmaması ama sürüşün ve grafiklerin güzel olması daha önemli

modifiye gelince asil ozaman un saldi, hatirla sana nfs underground 1 i, bide o esziz muzikler yok mu ahhhhh.

Kesinliklen NFSU7 serisi üstüne oyun yok çok haklısın. online oyunda az yarış yapmadım gerci şimdi serverler kapanmış acık kalsa idi devam edecektim yafff

• quote:

Alıntıları Göster
    araba sola çok feci çarpıyor ama gel görki şu dikiz aynasımıdır nedir hiç kırılmıyor yantarafa sürtündügü zzaman maşallah sanki uçak yere sürtünüyorda okadar kıvılcım çıkıyor bunlar malmı bunları görmüyorlar cokmu zor bukadar yapıyorlar bari şunlarıda ekleseler

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

araba sola çok feci çarpıyor ama gel görki şu dikiz aynasımıdır nedir hiç kırılmıyor yantarafa sürtündügü zzaman maşallah sanki uçak yere sürtünüyorda okadar kıvılcım çıkıyor bunlar malmı bunları görmüyorlar cokmu zor bukadar yapıyorlar bari şunlarıda ekleseler

Alıntıları Göster
    bu oyun çıktımı çıkmadıysa ne zaman çıkıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo1903

bu oyun çıktımı çıkmadıysa ne zaman çıkıcak

Alıntıları Göster

oyun ciktiginda bu araba ile oynicam sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

oyun ciktiginda bu araba ile oynicam sadece.

Alıntıları Göster
    ya sen ne diyorsun E46 M3 mü varmış bu oyunda onun için her oyunu oynuya bilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

ya sen ne diyorsun E46 M3 mü varmış bu oyunda onun için her oyunu oynuya bilirim

Alıntıları Göster
    keşke e30 da olsa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Beyol

keşke e30 da olsa :)

Alıntıları Göster
    blursuz resim isterük!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DerelictHuman

blursuz resim isterük!

Alıntıları Göster
    most wanted daki efsane araba mi bu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

most wanted daki efsane araba mi bu ?

Alıntıları Göster
    Pro Street 2 geliyo sanırım, Underground 3 gelse artık.
    Birde Most Wanted'la başlayan tekne sürüş karakterinden kurtulsun şu oyun artık. Direksiyonu çevirince araba dönsün be kardeşim, neyi bekliyoruz bilmem kaç mili saniye.
    Nerde underground serisindeki çeviklik, resmen çatır çatır makas atılıyo o oyunlarda, son oyunlarda bodoslama gidiyoruz. Virajda karşıdan gelen arabanın solundan geçmek için yön veriyosun, arabanın sağından geçiyosun. Otobüs mü kullanıyoruz, vapur mu kullanıyoruz, ne yapıyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxRpm

Pro Street 2 geliyo sanırım, Underground 3 gelse artık.
    Birde Most Wanted'la başlayan tekne sürüş karakterinden kurtulsun şu oyun artık. Direksiyonu çevirince araba dönsün be kardeşim, neyi bekliyoruz bilmem kaç mili saniye.
    Nerde underground serisindeki çeviklik, resmen çatır çatır makas atılıyo o oyunlarda, son oyunlarda bodoslama gidiyoruz. Virajda karşıdan gelen arabanın solundan geçmek için yön veriyosun, arabanın sağından geçiyosun. Otobüs mü kullanıyoruz, vapur mu kullanıyoruz, ne yapıyoruz?

Alıntıları Göster
     Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi

• quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

Alıntıları Göster
    Abiler grid felan oynamadım ama daha eğer Need For Speed bu bataktan kurtulmak istiyorsaki muhtemelen öyledir,bu oyunu etini dişine takarak çıkartmak zorundalar.Bu grafikler bu kadar gerçekçi olursa ve ufak tefek eksiklikler var onlarda ortadan kalkarsa ben NFS devam ederim.Prostreeti ve Undercoveri bilgisayarım kaldırmadığı için pspde oynadım.Hep aynı hep aynı bi farklılık yok.Most wantede döndüğümde muhteşem bir zevk alıyorum...
    O Porsche Carrera Gt den çıkan ses bitiriyor beni.Yeni çıkacak oyununda videosunu dikkatlice izledim ve bununda Most Wantedi geçeceğine dair umutlarım olduğunu söyleyebilirim.
    Şu hataların giderilmesi lazım...
    1-Araba duvara bodoslama çarptığında arabanın perte çıkması lazım (Şahin gibi)
    2-Araba yan duvarlara çarptığında harbiden uçak yere sürtüyormuş gibi kıvılcım çıkmamalı
    3-Yandaki aynalar kırılmalı(çarpışma anında)
    4-Gene çarpışma esnasında olduğu gibi iç sistemlerinde bozulması söz konusu olmalı.
    5-Araba mutlaka spin atmalı.Virajları 200 le diğer araçlara sürtünerek geçebiliyorsunuz.Çok saçma olmuş
    6-Size arkadan yandan çarptıklarında daha saağlam bir tepkiyle karşılaşmalısınız.Şu oyunu basit yapmasınlar kardeşim.
    Most Wantedi bitirmek için arkada program açıyordum genede adamları bir kerede geçemiyordum.O yüzden bence Most Wanted çok tutuldu.Zorluk,Kalite,Grafik.Bu muhteşem üçlüyü koyacaklar arkadaşım.Yanlışsam söyleyin.
    Şimdilik Grid çakması olabilir ama bu oyun tutarsa ve daha sonra tekrardan çok iyi bi firma oyunun yapımcılığını üstlenirse,para peşinde 150 taklada atlamazlarsa Shiftden de sonra çıkacak oyun eşsiz güzellikte bir oyun olur.
    Şimdilik yorumlarım bu kadar.İnşallah gavurlar adam gibi oyun yaparlarda şu NFS yi adam gibi oynamaya devam ederiz.Sırf bunun için Logitech momo direksiyon alınır :D (düzeltildi )

Kendinize iyi bakın...

Saygılarımla...

QpcoLe...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qpcole -- 10 Mayıs 2009; 18:47:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -BoZ-

ne ara oldu bitti ya undercoverın kırkı çıkmadı daha

Alıntıları Göster
    Biraz GRİD'i örnek almışlar sanki , tabii ki ondan daha iyisini yapacaklarına inanıyorum ama ondan esinlenmişler beğenildi diye.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.