Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Ferrari Racing Series (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
0
Favori
79.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende oyunu oynadım yalnız yanlışlıkla live a bağlandım acaba ban yermiyim yaa hay aptal kafam yaaa
  • Joseph

Acaba o direksiyon setinin fiyatı ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egk11

Arkadaslar o kadar gamepad oynamanın cok zor oldugundan bahsetmiş ki ben korkmaya basladım...Acaba hic baslamasam mı diye...Cünkü sonunda sinir olacağım dediğiniz kadar zorsa kontroller...Direksiyonda yok...Ne yapsam kararsız kaldım

evet arkadaşlar, gamepadle oynayanların yorumlarını bekliyoruz, anlatıldığı kadar sıkıntılı mı acaba?
  • Haydi gamepadcilerrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

quote:

Arkadaslar o kadar gamepad oynamanın cok zor oldugundan bahsetmiş ki ben korkmaya basladım...Acaba hic baslamasam mı diye...Cünkü sonunda sinir olacağım dediğiniz kadar zorsa kontroller...Direksiyonda yok...Ne yapsam kararsız kaldım

evet arkadaşlar, gamepadle oynayanların yorumlarını bekliyoruz, anlatıldığı kadar sıkıntılı mı acaba?

EVET COK ZOR !

• herkesin yakındıgı konu özellikle arkadan itişli araçlarda viraj cıkışlarında aracın drift yapması.ben buna şöyle bir çözüm buldum ve bunu herkesin yapmasını tavsiye ederim.gerçekten kontrollerde cok farkediyor.options kısmından game options a ve control ayarlarına girin default ayarlarında gaz fren ve direksiyonda ölü bölge cok fazla ve sensiviti leri çok fazla o sebepten 1. si virajalarda arabanın direksiyonu cok cabuk tepki veriyor 2. olarak gaza bastıgımızda araç bi anda gaz veriyor ve araç haliyle savuruyor.bunlara bi ayar yapın eski haliyle oynanışın cok değiştiğini görüceksiniz.ben şahsen bu olayları direksiyonla oynarken fazla farkına varmamıştım ama joypad i elime alınca en basit yarışı bile geçemeyince bir sorun oldugunu anladım ve anlattıgım şekilde sorunu çözdüm...

ben bi arka sayfada yazmıştım umarım acıklayıcı olur geriye kalan sizin kontrollere alışmanız

• quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Joseph

Acaba o direksiyon setinin fiyatı ne kadar ?

MS imi diyorsun??

Yurtdışında taş çatlasa 60dolar,burada bazı uyanıklar 300-400TLden millete kakalamaya çalışıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak21242

herkesin yakındıgı konu özellikle arkadan itişli araçlarda viraj cıkışlarında aracın drift yapması.ben buna şöyle bir çözüm buldum ve bunu herkesin yapmasını tavsiye ederim.gerçekten kontrollerde cok farkediyor.options kısmından game options a ve control ayarlarına girin default ayarlarında gaz fren ve direksiyonda ölü bölge cok fazla ve sensiviti leri çok fazla o sebepten 1. si virajalarda arabanın direksiyonu cok cabuk tepki veriyor 2. olarak gaza bastıgımızda araç bi anda gaz veriyor ve araç haliyle savuruyor.bunlara bi ayar yapın eski haliyle oynanışın cok değiştiğini görüceksiniz.ben şahsen bu olayları direksiyonla oynarken fazla farkına varmamıştım ama joypad i elime alınca en basit yarışı bile geçemeyince bir sorun oldugunu anladım ve anlattıgım şekilde sorunu çözdüm...

ben bi arka sayfada yazmıştım umarım acıklayıcı olur geriye kalan sizin kontrollere alışmanız

arkaşdaşa katılıyorum aynen dead zone ayarları ile oynayın düşürün onları hatta 0'a yakın değerler yapın ki gaz tuşu üzerinde en ufak baskınız fark etsin, deneyin kendiniz bir ayar bulursunuz bu sayede oyunu oynanabilir bir hale getirdim bide benden size dost tavisyesi tier 2 açılınca subaru wrx alın, bmw'ler ile yolda duramıyordum wrx ile yoldan çıkmıyorum AWD olmasınında faydası büyük tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: hknf8

arkadaşlar bende oyunu oynadım yalnız yanlışlıkla live a bağlandım acaba ban yermiyim yaa hay aptal kafam yaaa

arkadaşlar bu soruya cvp alabilir miyim?
  • quote:

quote:

arkadaşlar bende oyunu oynadım yalnız yanlışlıkla live a bağlandım acaba ban yermiyim yaa hay aptal kafam yaaa

Bugün içinde oynadıysan birşey olmaz. Oyun resmi olarak dün çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

quote:

12-13 yarış bitirdim ve anlatıldığı kadar sıkıntılı olmadığını söyleyebilirim.kokpit içi kamera ile sıkıntısız oynanabilirliği var . oyunu oynamadan önce burdaki yorumları okurken arkadaşların bahsettikleri viraj alamama ve aracın dönmeme sıkıntısını ,ben 200 ile viraja girilmesine bağlıyodum ,bi kaç gündür oyunu oynuyorum ve bu 200 le hız kesmeme teorimin gerçek olduğunu oynadıktan sopnra kesinleştirdim .bence burdaki kontroller sorununa kulak asmadan oyunu oynayın ve gerekli yerlerde fren yapılınca böyle bir sıkıntının olmadığını kendiniz görün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

quote:

oh be kardeşim çok teşekkürler ms pointslerle araba indirmeye devam

• Pek araba yarış oyunları merakım yoktu da grafikleri görünce hemen ekledim listeye yarın inmiş olur ben de yorumlarımı paylaşırım
  • arkadaşlar oyun verified oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Oyunu göklere çıkarmaya gerek yok. Herşey ortada. Pro Street ten sonra çok sağlam olmuş bu oyun tamam. Ama bazı yönden baya bir kusurları var. Gridle kıyaslayabiliriz bu oyunu ve kıyaslarsak kokpit olarak kesinlikle Shift derim , ama genel anlamda sanki grid daha iyi. Tabi Shift ye bir okadar güzel. Neyse oynanır. Keyifte alınır. Zaten oyunun amacı insana keyif vermesi. Keyif veriyorsa o kişi için o oyun güzeldir.

Grid ile ne alaka ya biri arcade biri sim

@Cruiser

inşallah dediklerin doğru çıkar hocam en az nfs'deki kadar iyi olsun fm 3'ün kokpiti o bile yeter de artar 400 araçlık bir oyun için.

Sen bu oyuna sim diyebiliyosan o zaman hayatında hiç simulasyon oyunu oynamamışsındır.

Yav birader saçma saçma konuşma gt5'i de forza 2'yi de oynadım hatta çöpoğluçöp race pro'yu bile oynadım sen bu oyuna arcade diyorsan foruma girme

Yani sizin anlayışınız bumu? Bir oyun arcade değilse sim mi oluyor? Şimdi sen Grid e arcade diyorsun peki o zaman Need for Speed Carbon ne oluyor bu durumda? İkisinide arcade diyip aynı kefeye koyuyorsan yarış oyunlarından zerre anlamadığın burdan belli olur. Simulasyon oyun görmek istiyorsan GTR serileri , RFactor ve en önemlisi bir Live for Speed oyna. O zaman anlarsın simulasyon neymiş.

NFS tam simule değiL. simuleye yakın ama arcadeki sürüş kolaylığı da biraz var. Tam simule oyun hiçbir şekülde arcade öğesi barındırmaz ve hiçbirşekilde oyuncuya rahat sürüş için kolaylık sunmaz. Gerçek sürüş hissini vermek için vardır simule oyunlar ve gerçekte neyse simule dede ona yakındır.

Senden iyi anlıyorum orası kesin.

Grid ile kıyaslanacak bir oyun değil bu

Tüm ayarları kapat yardımları kapat çok iyi bir sim oluyor nfs shift oynadık da konuşuyoruz.

Carbon ve grid de arcade'dir işin basit kısa ve öz açıklaması budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: playerx

arkadaşlar oyun verified oldu mu ?

ntsc-u ve ntsj-j oldu pal daha olmadı
  • PC versiyon da düşmüş bu arada
  • resmi çıkış tarihi avrupa da çıkdımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozuma

Pek araba yarış oyunları merakım yoktu da grafikleri görünce hemen ekledim listeye yarın inmiş olur ben de yorumlarımı paylaşırım

hocam oyunun asıl kerameti grafikte değil,grafik olarak daha iyisinide bulabilirsin,asıl olay oynanışta,adamlara yıllarca küfür ettik bu ne biçim sürüş fiziği diye adamlarda alın ulen diye önümüze attılar,hız hissini,sürüş hissini bu kadar iyi harmanlayan bi oyun oynamadım.tamam gran turismo gözümüzün nuruda,arabayla hızlandığımı bile anlayamıyom be abi,önceden gerçekçi sürüş için simülüasyon hız için arcade oynamak gibi bi zorunluluk vardı ama bu shift ikisini bir arada yakalamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 16 Eylül 2009; 20:43:19 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

quote:

oh be kardeşim çok teşekkürler ms pointslerle araba indirmeye devam

Tam gaz hemde

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.