Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Ferrari Racing Series (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
0
Favori
79.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gamespot 7/10 vermiş. Kontrollerin aşırı hassas olduğundan ve müziklerin kötü olduğundan yakınmış.
    http://www.gamespot.com/xbox360/driving/needforspeedshift/review.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

xbox gamepadi için sensitivity ve deadzone ayarı yapıp tavsiye edecek arkadaş var mı?

+1 +1 +1...Bir arkadasımız ayarlarla oynayınca gayet iyi oldugundan bahsetmişti...Yaptıgı ayarları buradan paylasırsa seviniriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Arkadaşlar yapamyın PGR4 ün grafikleriyle falan nasıl kıyaslanıyor bu oyun?

PGR4 ün grafiklerine yemin ediyorum tükürürüm yani şunu gördükten sonra...

Oyun mükemmel ayrıca.

Son olarak konsolda grafik olarak geri olduğunu kim söyled iki

Detay olarak çok yüksek ve sabit 30 fpsde oynuyor, 1 kere düştüğüne rastlamadım.

Mert ben mi yanlış anladım yoksa oyunun grafiklerine PGR4'ten daha iyi mi demeye getirdin ?

• Arkadaşlar bu oyunu hiç biyerden bulamadım, gökyüzüde kapalı almıyo. Yardım edin lütfen bi ben kaldım sanırım oynamayan
  • Bu oyunu bir tek ben mi sevmedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puerco

Bu oyunu bir tek ben mi sevmedim?

Sevmediysen bana yollayabilirmisin, kargo bana ait :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puerco

Bu oyunu bir tek ben mi sevmedim?

Tolga sen ne anlarsın oyundan yavrucum
  • Şu gamepad için delikanlı bir deadzone ve sensitivity ayarı verecek biri lazım. Çok makbule geçecek... Dün uğraştım ama istediğim olmadı. Yani sıkıntı dönüş yol tutuş falan değil kesinlikle. Hadise analoğun çok hassas olması. Analoğ daha yarıya gelmeden bizim eleman simidi elinden gelse tam tur döndürecek yani. Bu da yarışta en güzel haz verecek slalomlu gridlerde, keskin dönüşlerde sıkıntı yaratıyor. Yani bazen öyle dönüşler oluyor ki kendimden soğuyorum bunu ben mi yaptım diye. Mesela GT5 deki hassasiyet süper. Biraz daha gamepad performansı üzerinde yoğunlaşsalar yaparlardı sanırım. Belli ki direksiyon olayına abanmış yapımcılar. Bir şey daha söylemeden geçmeyeyim. Bu oyuna sim diyenler var. Bence bu oyunun simle hiç alakası yok. Adrenalini yüksek kendine has sürüş fiziği olan bir oyun bu. Ama sim değil bence. Sim demek konsol dünyasında Forza ve GT serilerine hakaret olur.

• pc de ki gibi uzun loading eknanları konsol versiyonundada varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

pc de ki gibi uzun loading eknanları konsol versiyonundada varmı

HDD'den oynama rağmen yarışları yüklemesi 10-15 saniye sürüyor.Bazen 30 saniyeye kadar çıkıyor.
  • nfs beni yine şaşırtmadı yine benim için hüsran oldu bir türlü düzeltemediler şu oyunu ya.

benim kendi düşüncem nfs benim için tarih olmuştur artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

nfs beni yine şaşırtmadı yine benim için hüsran oldu bir türlü düzeltemediler şu oyunu ya.

benim kendi düşüncem nfs benim için tarih olmuştur artık...

Arkadaşlar madem bu kadar sevmediniz biriside bana yollasın yaw çok istiyorum bu oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

pc de ki gibi uzun loading eknanları konsol versiyonundada varmı

Konsoldada yüklemeler uzun sürüyo ama oyun güzel olduğu için kendini affettiriyo
  • Arkadaşlar online olarak oynayan varsa psn lerimizi paylaşalım
  •  Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Ferrari Racing Series

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Ferrari Racing Series

screenshoot alabilme olayı güzel olmuş valla oyuna da bayıldım
  • Ben de Pcde oynadım grafikler süper ama araba sürüşü pek sarmadı beni ya bi acaip olmuş..
  • Stealth patch verification u gecemiyor oyun su anda. Live kullanmiyor mu buradaki tum arkadaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: honestboy

Stealth patch verification u gecemiyor oyun su anda. Live kullanmiyor mu buradaki tum arkadaslar?

abgx360 da verified görünüyor

Başka bir forumdan önerilen bazı ayarlar buldum, kontrollerin hassaslığına çözüm olabilir.

Steering Dead Zone-15%
    Accel Dead Zone-10%
    Brake Dead Zone-10%
    Steering sensitivity-5%
    Acell Sensitivity -5%
    Brake sensitivity-5%
    Speed steering Sensitivity 100%
  • Pal versiyonu hala verified edilmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

quote:

Orijinalden alıntı: honestboy

Stealth patch verification u gecemiyor oyun su anda. Live kullanmiyor mu buradaki tum arkadaslar?

abgx360 da verified görünüyor

Başka bir forumdan önerilen bazı ayarlar buldum, kontrollerin hassaslığına çözüm olabilir.

Steering Dead Zone-15%
    Accel Dead Zone-10%
    Brake Dead Zone-10%
    Steering sensitivity-5%
    Acell Sensitivity -5%
    Brake sensitivity-5%
    Speed steering Sensitivity 100%

Teşekkürler hocam, sen denedin mi ayarları? Ben de hala Shift'i oynayamadım bir türlü, Dirt 2'yi bitirip başlıyayım diyorum ama; Dirt 2 oynamaya da zaman bulamıyorum

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.