Bildirim
Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Ferrari Racing Series (47. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Oyunu ps3 e almalımıyım ? Hak ediyorsa gerçekten çıktığı gibi temin edeceğim. Dirt2 daha iyi olabilir ama ben rally yarışlarından pek haz etmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: ysfclk
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Allah rızası için yardım yarış bittikten sonra yarışı izleyemiyorum.
Yarış bitiyor leaderboard var oraya geliyorum ve select tuşu replay diyor basıyorum yok hiçbirşey olmuyor işlemiyor tuş.
Neden böyle dirt 2'de de izleyemiyorum replayleri hatta dirt 2'de yarış bitince replay yok.
Hdd yok ondan mı acaba nedir bu ya mükemmel bir oyun ve oyundan soğumaya başladım sırf bu yüzden
Ok anlaşıldı hard disk yok replay yok .
2. Onayda benden gelsin
Rezillik valla şu alete bi hdd alamadık.
-
quote:
Çok acayip bir kaza oldu,oynarken ödüm mokuma karıştı
off harbiden fenaa kaza gerçek gibi -
-
Ne yani bir yarisin replayini izlemek icin hard disk mi almak lazim? Ben hayatimda boyle sacma sey duymadim..
Benim icin Gran Turismo nun Replayleri 1000 hnumaradir gerci sadece benim icin degil genel kabul gormus bir gercektir..
Bu oyun nasil Motor sesleri ozellikle tatmin edici mi? -
-
quote:
SÜPER
Kazalar inanılmaz güzel olmuş ya! -
quote:
Bir tek hakkın rahmetine kavuşmadığın kalmış daha ne kadar gerçekçi yapılabilir, inanılmaz! -
quote:
Orijinalden alıntı: O-Z-G-U-R
Ne yani bir yarisin replayini izlemek icin hard disk mi almak lazim? Ben hayatimda boyle sacma sey duymadim..
Benim icin Gran Turismo nun Replayleri 1000 hnumaradir gerci sadece benim icin degil genel kabul gormus bir gercektir..
Bu oyun nasil Motor sesleri ozellikle tatmin edici mi?
Motor sesleri muazzam,hele o turbo sesi insanın içini gıcıklar nitelikte,grafikler çok çok iyi .kısacası oyun gerçekten çok güzel. -
Kaza hakikaten cok gercekci olmus. Dirt2'nin suyunu cikardigimda ilk isim bu oyunu siparis vermek olacak -
Gamespot forumunda bir kişinin incelemesi,hiçte fena değil bence doğru tespitler sayılır:
Features
Shift:
Cars - 67
Car Customization - Cosmetic and Performance
Tracks - 18
# of Cars on track - 10
Damage - On All Cars
Dynamic Weather - N/A
Forza3:
Cars - 400
Car Customization - Cosmetic and Performance
Tracks - 100
# of Cars on track - 8
Damage - On All Cars
Dynamic Weather - N/A
GT5:
Cars - 1000
Car Customization - Performance
Tracks - 80
# of Cars on track - 16
Damage - Only on selected vehicles
Dynamic Weather - Yes
MY PREVIEW SCORES!!!!!
Shift:
Content - 6
Sense of Speed - 10
Vehicle Detail - 8
Environment Detail - 8
Forza3:
Content - 10
Sense of Speed 8
Vehicle Detail - 9
Environment Detail - 10
GT5:
Content - 10
Sense of Speed - 8
Vehicle Detail - 10
Environment Detail - 8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 15 Eylül 2009; 3:56:31 >
-
Gt5 forever o kadar ..... Ah bir de forza 3 cikmadaydi. :)))) -
oyun tek kelime ile müthiş hız hissi bu forumda herkesin dediği kadar hatta fazlasıyla var motor sesleri adamı fena gaza getiriyor .heleki direksiyon tepkileri cok cok güzel direksiyon yerinde tepkiler veriyor.ve arabadan arabaya tepkiler çok değişiyor 4 çeker bir arabayla verdiği tepkiyle arkadan çeker bir arabanın verdiği tepki cok cok farklı.
benden araba arkadan cok kayıyor diyenlere tavsiye arka kanat takıp aracı tamamen yere basın
mümkün olursa ringden güzel bir video bende koyucam
-
quote:
Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin
quote:
Orijinalden alıntı: arda_tirmas
neden fotoğraf makinasıyla resim çekiyorsunuzki, photomode bölümünde resmi kaydedip pc' ye atılamıyormu,
bir de nordschlife pistinde yarışan oldumu gerçeğe yakın olmuşmu, bu pisti bilenler cevaplamalı tabiki
Hemen cevaplayayım çünkü ben de bu pisti çok merak ediyordum,yalnız nordschlife bir kez denk geldi bana,bildiğimiz uzun düzlüğündeki start çizgisinden başladı,yarış sadece pistin belirli yerine kadardı,sürerken sürekli Forzadaki birebir modellenmiş pist ile karşılaştırdım,yarışın bittiği yere kadar birebir aynı olduğunu söyleyebilirim.Bu kadar yapmışlarsa gerisinide yapmışlardır diye düşünüyorum...
bu pistide koymuşlarsa oyuna NFS gerçekten evrim geçiriyor demektir,
benim oynarken en fazla keyif aldığım pistlerden biri.
-
-
suç sende adam virajı dışardan alayım diye çimenlerin oraya gidiyordu sen herşeyi berbat ettin
-
Arkadaşlar yağmurlu , bulutlu v.s. değişik hava durumları var mı?Bir de bu oyunu PS3'e almayı düşünüyorum.Sizce değer mi? -
@ Boss_228
Gt5 le kapisamayacak bi oyuna degmez bence . Maddiyat acisindan gucluysen denemeye deger diye dusunuyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Kenji
Oyunu ps3 e almalımıyım ? Hak ediyorsa gerçekten çıktığı gibi temin edeceğim. Dirt2 daha iyi olabilir ama ben rally yarışlarından pek haz etmiyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X