Şimdi Ara

Need for Speed Shift 2: Unleashed (Ana Konu) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
1
Favori
33.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunda ki modifiye işlemleri nasıl? o resimlerde görünen tüm görsel değişiklikleri biz mi yapıyoruz undergroud'taki gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk_DH

quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Ea'in bütün tantanası bu çöp oyun icinmiymis.Undercoverdan sonra oynadığım en kötü nfs.Nerde hot pursuit 3,nerde gt nerde forda,nerde bu...

Hocam adamda heves bırakmıyosunuz ya,oyunu almayı dşünüyodum vazgeçirticeksiniz bu gidişle.
    Gerçekten kötü mü bu oyun bu kadar ? Videolardan fena gözükmüyor.

Hocam o videolar adamı nasıl yanıltıyor biliyormusun? Örnek verirsek, homefront mesela. O kadar reklam falan filan, oyun tırt çıktı. Ama reklam sayesinde 1milyon barajını geçti. Ama film grafikli bi oyun olan kz3'te aynı satıyor. Nasıl iş anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: route666

oyunda ki modifiye işlemleri nasıl? o resimlerde görünen tüm görsel değişiklikleri biz mi yapıyoruz undergroud'taki gibi?

Bu linkte oyunu başından itibaren oynamaya başlamış bir oyuncunun 5 tane videosu var. İlk video 25 dakika ama içinde kariyer ilerleyişi, modifiye seçenekleri hakkında detaylar var. Kariyer ilerleyişini videolar ile gösterime sunmuş. Oyunun nasıl olduğunu bu videolarda görerek merak ettiğiniz noktalara cevap bulabilirsiniz sanıyorum.

http://www.gameanyone.com/game/PC/9342.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk_DH

quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Ea'in bütün tantanası bu çöp oyun icinmiymis.Undercoverdan sonra oynadığım en kötü nfs.Nerde hot pursuit 3,nerde gt nerde forda,nerde bu...

Hocam adamda heves bırakmıyosunuz ya,oyunu almayı dşünüyodum vazgeçirticeksiniz bu gidişle.
    Gerçekten kötü mü bu oyun bu kadar ? Videolardan fena gözükmüyor.

İmzanda GT5 i gördüm, eğer gt5 i severek oynuyosan bu oyunu kesinlikle alma, inanılmaz kötü ben hayatımdna böyle bir araç kullanma oyunu görmedim, aydamı bu nfs pistleri nerde bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: vcx

quote:

Orijinalden alıntı: route666

oyunda ki modifiye işlemleri nasıl? o resimlerde görünen tüm görsel değişiklikleri biz mi yapıyoruz undergroud'taki gibi?

Bu linkte oyunu başından itibaren oynamaya başlamış bir oyuncunun 5 tane videosu var. İlk video 25 dakika ama içinde kariyer ilerleyişi, modifiye seçenekleri hakkında detaylar var. Kariyer ilerleyişini videolar ile gösterime sunmuş. Oyunun nasıl olduğunu bu videolarda görerek merak ettiğiniz noktalara cevap bulabilirsiniz sanıyorum.

http://www.gameanyone.com/game/PC/9342.html

internetim kotalı malesef

• Aman allahım nerede o videodaki görüntüler nerede o DFGT desteği..
    Bi tek kokpit kamerası güzel geri kalan herşey çok eski teknoloji..
    Direksiyonun L2 R2 tuşları ile gaz fren yapıp oynamaya çalıştım pedalları görmüyor çünkü bir türlü 2 yarışi dayanabildim tam tamına bir fiyasko kimse alayım demesin.
    GT5 ilk çıktığında çok büyük hayal kırıklığına uğramıştım şimdi anlıyorum kıymetini..
    Menüleri yavaş olsada, müzikleri bayık olsada, o her yarış için araba arama sıkıntısı olsada sen genede 1 numerosun GT5 diroum ..
  • Kendi fikrim Gayet başarılı bir oyun bence..Görsel olarak kokpit kamera açısı oyunun albenisi olmuş birazda :)
    Sonuçta oyundan ne istediğine bağlı..Benim elimde gt5 te vardı ve aylardır sürekli oynuyordum hiç de sıkıntım yoktu,şimdi shift2 aldım ondan da gayet memnunum farklı stil de farklı bir yarış şekli olmuş.
    Bu oyunu topa tutucak kadar bi eksiğini göremedim dediğim gibi oyundan ne beklediğinize bağlı veya nasıl bir beklentiyle aldın sorularını yöneltmek lasım ?.. Sonuçta gt5 çok iyi bir oyun,ama kokpiti kötü idi yol gözükmüyordu özellikle virajlarda çok sıkıntılı idi.Aynı performansı bekleyemezsin kulvarları farklı zaten.Hani bu oyunu bu kadar kötülüyenler için herhalde gt5 den daha iyidir kesin diyerek aldıklarını düşünüyorum.Sonucunda süper oyun olmuş kesinlikle yarış sever (sim ağırlıklı değil) arkadaşlara tavsiye ederim.
  • Ben GT5'i de büyük zevkle oynayıp bitirdim diyebilirim. Shift 2 başta çok dandik geldi biraz daha oynadıkça ve direksiyon ayarını oturtunca gayet eğlenceli buldum oyunu. gece yarışlarında farların dinamik gölge yaratmasına bayıldım özellikle. sürüş gt5 olamaz asla ama grid'den iyidir bence. zevkli oyun hele araç sesleri harika, efektler harika motion blur bir harika.
  • gt 5 rakip bekliyoruz
    bi forza kaldı hadi bakalım
  • Oyunu almıyacagımı belirtmiştim ama kafamda hep acaba diye soru işareti vardı forumdaki arkadaşlar sagolsun yok günde bi dünya para vericektim gt5 baya daha akar...
  • DfGt desteği bile yok oyunda.Yazıklar olsun..
  • shift tide bitirdiler hep aynı şey bi iyi yapıyorlar bi kötü
    pes dede fifadada cod dada bc de nfs dede

pc dede ps3 de takıldım biraz hiç zevk vermedi 1 daha güzeldi
    araba sevdasına biraz zorlayarak oynıyacagız artık bi gt5 bi shift 2...oyun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

shift tide bitirdiler hep aynı şey bi iyi yapıyorlar bi kötü
    pes dede fifadada cod dada bc de nfs dede

pc dede ps3 de takıldım biraz hiç zevk vermedi 1 daha güzeldi
    araba sevdasına biraz zorlayarak oynıyacagız artık bi gt5 bi shift 2...oyun yok

Henüz oyunu oynayamadım, bu kadar kötü mü gerçekten? Hani Shift 1 den bile kötü diyenler oldu şaşırdım açıkçası. Bakalım Shift 2 den sonra çıkmasını beklediğim Dirt 3 nasıl olacak? Orada da konsept değişti Colin Mcrae adını kaldırdılar efsane yarışçıya ayıp edildi. Oyun neredeyse ralliden ziyade Ken BLock reklamı yapılan bir oyuna dönüştü. Her neyse konumuza dönersek, shift 2 bakalım ne kadar beni saracak.

• GT5'e rakip bir oyun değil GT5 Rakip olacak oyun Forza'dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Salus -- 31 Mart 2011; 17:30:32 >
  • iyidir iyi....
    oynanabilitesi var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ECBalaban -- 31 Mart 2011; 19:30:32 >
  • Var hocam, liste asagida:

Officially Supported Steering Wheels:

PC
    Logitech G27 Racing Wheel
    Logitech G25 Racing Wheel
    Logitech Driving Force GT
    Logitech Formula Force EX
    Logitech Driving Force
    Logitech Driving Force EX
    Logitech Driving Force RX
    Logitech Driving Force Pro
    Logitech MOMO Force
    Logitech MOMO Racing
    Thrustmaster RGT FFB Pro Clutch
    Thrustmaster Ferrari GT Experience
    Thrustmaster Ferrari 430
    Fanatec Porsche 911 Turbo S

PS3
    Nascar Racing Wheel
    Logitech Driving Force
    Logitech Driving Force EX
    Logitech Driving Force Pro
    Logitech G25 Racing Wheel
    Logitech G27 Racing Wheel
    Logitech Driving Force GT – full support for all buttons and dial
    Thrustmaster F430 FFB
    Thrustmaster RGT FFB Clutch

Xbox 360
    Microsoft Force Feedback Wheel
    Fanatec Porsche 911 Turbo

quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

DfGt desteği bile yok oyunda.Yazıklar olsun..

• dfgt destekliyor mu desteklemiyor mu bi karar verin ona göre satıcam. motostorm'da tırt bence daha adam akıllı yarış oyunu çıkmaz dirt3 dışında..
  • saçmalamayın ya dfgt yi desteklemez olurmu hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

oyunu pc de 1920*1080 full ayar ve high aa olarak denedim(ilk oyun 1920*1080 8xAA) üstüste 2 oyunuda açtım ilk oyuna göre grafiklerde ilerleme değil gerileme var gibi geldi bana özellikle pist ve çevresinde ciddi detay düşüklüğü hissettim(ilk oyuna göre)ancak gözümüzü alan güneş ve farklı ton seçimini beğendim sürüş deneyimi olarak ilk oyundaki keyifli sürüşü tercih ederim(tabi bu kişiden kişiye değişir ancak arcade sürüşün tadı biraz kaçmış gibi) sanırım ilk oyun pc de kalmaya devam edecek 2. oyun için birkaç deneme şansı daha vericem Gran Turismo ve Nürburgring Nordschleife özlemişim

wayy wayy kimleri görüyorum aklım son bahardaki kadroya gitti dostum seni görünce

• quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

oyun geldi arkadaşlar satışta takasta.. 110 Tl

çok para be dostum,en son oluru kaç bunun
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.