Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (242. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.509
Cevap
3
Favori
432.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pc nin anasını ağlatan bu oyunu adamalar wii denen 400liralık alette oynuyor ya, wiinin grafik gücü baya yüksek vede çok zevkli bi alete benziyor

Orjinalden alıntı: vuslat06

pc nin anasını ağlatan bu oyunu adamalar wii denen 400liralık alette oynuyor ya, wiinin grafik gücü baya yüksek vede çok zevkli bi alete benziyor

oyun oynamak için tabiki konsollar herzaman karlı olmuştur
    Birgün bütün isteklerin yerine gelecek...

• beyler oyunun daha 3. yerindeyim sanırım ama geçemiiyorum drifti yapmadınız gibi bi uyarı cıkıyo anlamadım zaten drift yokki önceki yarışta gecemedim bi türlü yeni yere nasıl olcak bu iş
    MOVE FAST AND BREAK THINGS
  • Reward'tan kazandığım bi arabayı nasıl drag ya da speed arabası yapabilirim? Bulamadım yaw
    Hani Bi Sefer Görmüştüm Cocuk Oyunları Vardı Ondan Böyle Bir Hisse Kapıldım Herhalde...
    Grafikler Şimdi PC den İyimi Yani....

Yanlız Ben O Kolla Oyle Oynasam..Babam Beni Deliler Hastanesine Yatırır Derhal

quote:

Orjinalden alıntı: erulu

Reward'tan kazandığım bi arabayı nasıl drag ya da speed arabası yapabilirim? Bulamadım yaw

Bu soruyu cevaplayacak bi arkadaş yok mu?
    Elde para yok araba var...

quote:

Reward'tan kazandığım bi arabayı nasıl drag ya da speed arabası yapabilirim? Bulamadım yaw

Altta Change Mode Var.......
    2 numaralı tuş olması lazım....
    ordan değiştirebilirsin...

Bu soruyu cevaplayacak bi arkadaş yok mu?
    Elde para yok araba var...

quote:

garage ye gel. ordan kazandığın arabayı seç ve 2 ye bas. daha sonra ordan ister drag ı seç ister speedi...

Pioneer VSX-921
  • teşekkürler

Orjinalden alıntı: Neo145

Arkadaşlar oyunu oynarken bir anda donup kalıyor ve sadece makinaya res atabiliyorsun.Başka birşey yapılmıyor neden ne olabilir acaba ?

Oyunda sorun olabilir diğer oyunlarda bu sorunu yapıyorsa virüs olabilir

Orjinalden alıntı: Neo145

Arkadaşlar oyunu oynarken bir anda donup kalıyor ve sadece makinaya res atabiliyorsun.Başka birşey yapılmıyor neden ne olabilir acaba ?

sistemin ne ona göre yorum yapabiliriz

Ya şu açılmayan araçlara bi çözüm bulundu mu sinir oldum baksanıza...

• oyunu bende aldım da hiç beyenmedim EA games'e hiç yakıştıramadım oyun resimlerdeki gibi öyle ahım şahım birşey değil çıkmasını merakla beklerken aldım ve büyük bir hayal kırıklığına uğradım nfs serisinden değil gibi ya ne bu oyun o nfs lerin alıp götüren heyecanını vermiyor bu olmamış EA games olmamış most wanted oynarım daha iyi
    Asus N61JQ-X1

Pioneer VSX-921
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxiii

versiyonu 1.1 e yükselttikten sonra hiçbir money trainer çalışmıyor.
    çalıştırabildiğiniz money trainer varmı.

hocam gamecopyworld den indir çalışıyor 1,1 trainer

Orjinalden alıntı: at_anger

YORUMSUZ....

YIL:2006 KASIM ... NFS CARBON.

YORUMLARIN ÖZETİ: NFS NİN İŞİ BİTTİ,YILLARDIR HEP AYNI NUMARA.KENDİ KENDİNİ TEKRAR EDİYOR ARTIK... HİÇ BİR YENİLİK YOK...

SONUÇ: BERBAT...

YIL:2007 KASIM... NFS PROSTREET

YORUMLARIN ÖZETİ : NFS NİN İŞİ BİTTİ. BAMBAŞKA BİŞE OLMUŞ,NFS ÖZÜNÜ KAYBETTİ... CARBON DAKİ ,MOST WANTED DAKİ RUH YOK.. AHH NERDE O ESKİ GÜNLER

SONUÇ: BERBAT...

SAYGILAR... İYİ AKŞAMLAR...

helal be n güzel anlatmışın.ea n yapsa begendiremio arkadas millete.tmm carbon harbi kotuydu ama pro street oynadıgım en ii nfs.mw dan bile daa ii yw.bi kere oyuna gerçekçilik gelmş.hele damage süper olmş.kasıosn oynarken aman bi yere carpmayım diye.tek ekisisi menünün kötülüğü.ben cok beendim walla begenmeyenide anlamıorum.ama bence oynadıkça beenilecek bu oyun.helel be nfs.tam istedigim gibin bişi yapmışın

• arkadaşlar oyunu az önce yükledim biraz oynadım,oyunla ilgili yama çıkmıştır kesin,ilk sayfada göremedim,link verir seniz çok sevinirim.
  • Beyler kariyer dosyası ile başı belada olan varmı aramızda benim gb oyunun 4/3ünü bitirmişim careerime countinue deyince exe hatası verip oyundan atıyor yalnız nfs klasöründeki save dosyasından kendi kariyerimi sildim tabi yedeğini alıp yeni kariyer yaptım oyun çatır çatır çalışıyor şimdi hep böyle olursa yandık bu kariyerdede aynı sorun olunca yenidenmi başlıcaz döncez dolaşcaz aynı yere gelicez bu sorunu nasıl hallederiz yardımlarınızı esirgemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy35 -- 4 Ocak 2008; 19:57:37 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.