Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (240. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.509
Cevap
3
Favori
432.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyuna berbat diyen gitsin Juiced 2 oynasın. EA bile aynı şeyleri yapmaktan bıkıp çok farklı bir şey yapmayı denemiş ve olmuş, siz bu büyük değişikliği hor görüyorsunuz. Suçu EA'da değil, kendinizde arayın.
    EA yaptığı kapsamlı bi araştırma sonrasında oyuncuların ihtiyaclarını karşilamak için böyle bi oyun sundu... Oyun beğenilir ya da beğenilmez ama EA bizlere kulak verip böyle bi oyun sunmuş... Gerçi ben daha oyunun başlarındayım erken konuşuyo olabilirim ama ne istediysek oyun da var aslında... Beni rhatsız eden oyunun yanıltıcı ismi: Street, bir şehirdeki caddeye verilen isimdir... Ama oyuna baktığımda dağda, ovada, çölde geçiyor

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Bu oyuna berbat diyen gitsin Juiced 2 oynasın. EA bile aynı şeyleri yapmaktan bıkıp çok farklı bir şey yapmayı denemiş ve olmuş, siz bu büyük değişikliği hor görüyorsunuz. Suçu EA'da değil, kendinizde arayın.

• quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Bu oyuna berbat diyen gitsin Juiced 2 oynasın. EA bile aynı şeyleri yapmaktan bıkıp çok farklı bir şey yapmayı denemiş ve olmuş, siz bu büyük değişikliği hor görüyorsunuz. Suçu EA'da değil, kendinizde arayın.

Kesinlikle katılıyorum. Bence laf edenler ne istediklerini bilmiyolar. Önceki serilerde 200km de arabamı dönermiş diyenler şimdi tam tersini savunuyor. Oyuna NFS miş gibi bakmayıp başka bir oyunmuş gibi girin ve oynayın en azından. Most Wanted dan sonra Pro Street bence tam yerinde olmuş. (Carbon u saymıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BhdrBss -- 31 Aralık 2007; 12:23:42 >

Orjinalden alıntı: AIR JORDAN

arkadaşlar side winder direksyonum var ama bu oyuna firen tuşunu ayarlayamıyorum ben nasıl çözebilirm

Bende de MS side winder var. Tüm nfs serilerinde problem yaşadım, fren tuşunu hep direksiyondaki düğmelerden biri olarak ayarlamıştım.. İlk kez bu oyunda adam gibi gaz fren kullanabiliyorum.. nası oldu bilmiyorum açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erulu -- 31 Aralık 2007; 14:32:21 >
  • bu yama yeni arabaları açıomu

Orjinalden alıntı: faust13

bu yama yeni arabaları açıomu

2 tane dandik araba çıkıyor. fakat rakiplerde 15 e yakın yeni araba var. hepsi birbirinden güzel ama açabilen yok henüz.

Orjinalden alıntı: caprinx

quote:

Orjinalden alıntı: faust13

bu yama yeni arabaları açıomu

2 tane dandik araba çıkıyor. fakat rakiplerde 15 e yakın yeni araba var. hepsi birbirinden güzel ama açabilen yok henüz.

Evet bakın bi şuna

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU]

• yok kardeş dier arabalar mevcut zaten carlot da .benım sorduum dier arabalar 190 tane araba muabbetı wardı ona dayanarak soledım .hanı carrera gt ,gallardo ,slr falan nerdee?
  • arkadaşlar biliyorum burası pc bölümü ama konsol bölümünde kimse cvp vermedi.Bu gizli 180 arabayı PS3 de nasıl açıyoruz.unlockallthings bi işe yaramıyor.ayrıca update 1.1 le yeni bir süre araba geldi ama carlot a topu topu 2 araba eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 1 Ocak 2008; 13:23:50 >
    DrıfterBoyz
  • Bısey sorucam pc de yaptıgım hersey kapayıp acınca sılınıyor neden acaba:(
    PSN TR: SAMSARA_H
  • yok deıl kendı pc me neden deepfrize kuruyımkı patchı ındırdım attım pc obursu gun actım patch ın setupuda yok olmus dosyalarda

pc yı kapıyorum ekran cozunurlugu en yuksekteken acıyorum bı bakıyorum ekran cozunurluk ayarı ılk ayara donmus:S

dogrulugu var mı acaba
    nasıl oluyoda 155 hplik arabayla 465 hplik arabayı geçiyorum grip yarışlarında...
    Bi de yoldaki yeşil yol çizgilerini nasıl kaldırabailirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erulu

benim anlamadığım şu
    nasıl oluyoda 155 hplik arabayla 465 hplik arabayı geçiyorum grip yarışlarında...
    Bi de yoldaki yeşil yol çizgilerini nasıl kaldırabailirim?

Bana kalırsa onun sebebi eğer oyunun başındaysan oyunun sana bi kolaylık sağlaması yoksa ilk yarışlar geçilmez kolayca
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.