Şimdi Ara

Need for Speed: Porsche Unleashed -- Hatırlayan var mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
1
Favori
37.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birde Need for speed 3 vardı sadece.. onu biliyormusunuz? lamborgihini tarzında bi araba vardı galiba oydu neyse porshe mercedes felan vardı oda çok zevkliydi.çift kişi oynayabiliyorduk.ekran alt lı üstlü olarak ikiye ayrılıyordu hatırlıyormusunuz?
  • Gaza geldim canım çekti indiriyorum 5 part
  • Hastasıyım bu oyunun ya.Hele Alp bölümü süperdi.Hala duruyor bende
  • Oynadığım ilk yarış oyunu
    Hemen indirecem
  • Bilgisayarı 99 yılında almıştım 2 sene sonra'mı ne bu oyun çıkmıştı merakla bekliyodum, o günden beri hastasıyım bu oyunun hele o eski porcheler yokmu çok süper yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanaltintas

quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

Ohoo dostum ne eskisi bunlar yeni oyunlar.
    sen ciddimisin oyun 2001 de çıktı ?

@gktgys
    yüzbaşısın ama buranın paylaşım sitesi olmadığını daha ögrenememişsin

buradaki herkesin, burayı paylaşım sitesi olmadığını bilğim için pm yi kastedmek istedim fakat boş bulundum.zaten bir arkadaşla pm den görüştük.millet o kadar müzik linki, program linki atarken hiç birşey olmuyo.uyardığın için teşekkür ederim.birkaç şey daha söylemek istiyorum;ben mesajı attığım zaman işler çok yoğundu ve 10 dk lık zaman aralığında foruma girdim doğal olarakta kafam kazan gibi.insanları rütbeleriyle yorumlamaktan vazgeç

• birde BOMBACI diye oyun vardı o zaman ufaktım bilg. açma ve kapamasını yaparmıyordum okulada gitmiyordum abım giderken bilg. açıyordu ben BOMBACI oynayıp sıkılınca fiş ten kapatıyordum :=)
  • hatırlamazmıyım bee anasını satiyim o dönüşlerde kaç takla atmışlığım vardır
    need for spped in efsane oyunlarından biridir. şimdi olsa yine oynarım... ne günlerdi bee sabah oturur akşam kalkardım pc başından... ben bunu oynadığımda 10 yaşımda falandımm.. hey gidi günler heyy
  • Mükemmel bir arcade-simülasyon harmanıydı. Porsche Unleashed gibi NFS bir daha gelmedi, bu gidişle de gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 2 Temmuz 2008; 17:22:43 >
  • Şimdiye kadar oynadığım nfs serisinin en güzeli bence iç kamera özelliği hasar özeliği aracın sürate göre kontrolünün zorlaşması uzun bi çalışmanın göstergesi çok emek verilmiş 2000 yılına kadar üretilen bütün porsche'leri tanımış olmuştuk sayesinde hala durur cd si arada kurar oynarım bazen yarışı bırakır monaco sokaklarında yavaş yavaş gezerim hatta
  • mükemmel oyundur nfs porsche..çıktığı seneye göre hasar modelleme mükemmeldi ayrıca yol tutuşu şimdiki birçok oyuna kafa tutar
  • quote:

Orjinalden alıntı: FenderX5

En sevdiğim ve zamanında arkadaşla kitabını yazdığımız oyundu[:)]En zorlandığım yer 360 derece dönme vardı onda zorlanmıştım bide 911 turbolarla falan yarışlarda 1. olmaya çalışıyoduk o yarışlarda çok zorlanıyodum son turda falan kaza yaptığımda sinirden ağlayacak duruma geldiğim zamanlar çok olmuştu.

Ne güzel oyundu bee,nfsnin en sürükleyici oyunuydu bence.

O 360 derece olayını hiçbir zaman yapamadım.
  • Part2'deyim

Need for Speed: Porsche Unleashed -- Hatırlayan var mı?
  • nfs 3 yanlız bu

geçen torrentte istek yaptım yayınladılar hemen nfs3 hot pursuit süper süper

hatta haritanın adı hometown

quote:

Orjinalden alıntı: brk_066

eski oyunları nasıl içinize sindirip oynayabiliyorsunuz anlamıyorum.meraktan baktım yani grafikleri görünce midem bulandı.yarış vs gibi oyunlarda insan grafik arıyor.

senin yaş küçük belli.yada pc pyunu oynamaya geç başladın.bunlar bizim çocukluğumuzn oyunları.o zamanlar en iyileri.insan eskiyi maziiy özlüyor.çocukluğuna döünce hüzünleniyor.eski yad etmek istiyor.bu yüzden kimse oynarken grafiğe bakmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 2 Temmuz 2008; 17:50:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: uzil

nfs 3 yanlız bu

yaa o oyunda eski sayılır :=)

onuda çok oynardım
  • geçenlerde yükledim (geçenlerde dediğim geçen yıl ) açılmamıştı
  • XP için ise yama yüklemek gerekiyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

geçenlerde yükledim (geçenlerde dediğim geçen yıl ) açılmamıştı
  •  Need for Speed: Porsche Unleashed -- Hatırlayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 2 Temmuz 2008; 18:35:07 >
  • OO benim gibi oynayanların çok olması ne güzel
    Bide middow madness miydi neydi onuda az oynamadım ha deliriyordum onun için
  • quote:

Orjinalden alıntı: desing

Arkadaşlar birde Need for speed 3 vardı sadece.. onu biliyormusunuz? lamborgihini tarzında bi araba vardı galiba oydu neyse porshe mercedes felan vardı oda çok zevkliydi.çift kişi oynayabiliyorduk.ekran alt lı üstlü olarak ikiye ayrılıyordu hatırlıyormusunuz?

buyur sana diablo

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.