sürüş dinamikleri simülasyon oyunları ile elbette karşılaştırılmaz ama grid ve nfs undercoverden daha iyi olduğu kesin
var mı? daha başka hatırlayan
Hala zevkle oynadığım ve bu zamanda bile beni pc başında un uzun süre tutabilen oyundur Need For Speed Posche Unleashed. Bu güne kadar oynadığım tüm oyunlar arasındaki en iyi sürüş dinamiklerine sahip oyun bence.Yapıldığı zamana göre FF tepkileri felanda çok çok iyi. NFS Underground serisi ile büyük hata yaptı, oyunun karakterini easy bi simülasyondan direk arcade e çektiler. Yukarıda bir arkadaşımızın dediği gibi oyuna diğer markaların araçlarıyla daha geliştirilmiş versiyonlar çıkarıp,çizgisini bosmasaydı şimdi her açıdan çok daha güçlü bir oyun olurdu. En büyük hatalarından biri yeni oyunlarda kokpit kamerasının olmamasıydı,UG sonrası NFS lerın hepsi eskileri arattı bence.
Bide eskiden AMİGA 500de stunts diye bir oyun vardı NFS tadında,araçların kokpit goruntulerı felan gercekten modellenmıstı ama grafıkler rezalet tabı.oda iyi oyundu zamanında..
Gelin organize olalım internet veya hamaci üzerinden DH serveri açıp online oynayalım Porscheyi, eminim çok zevk alırız.
Saygılar..
ilk direksiyonumu bu oyunda kullanmıştım süperdi ya o gün için
@oktard hamachi üzerinden oynayacaksak ben varım, daha önce yazmıştım ama kimse ilgilenmedi
Hamachi vistada sorun çıkartıyormu? uyumlumu? Bide ben daha önce kullanmadım arkadaşlar, nasıl kullanımı? aksam ewe geçince kurayım oynayalım. Başka oynuyacak olan yokmu?
sorun çıkaracağını sanmam, kullanımı çok kolay.
moby dick ve 65 911 coupe favorimdi garajımda 5-6 tane 911 coupe biriktirmiştim
eskiden çektiğim bi foto buldum
oyunu yeniden yüklettirceksiniz bana
porsche unleashed nasıl unutulur 3dfx ekran kartım olmadığı için oyunu almama rağmen oynayamıyordum ekran kartını değiştirdikten sonra en büyük zevklerimden biri koyu yeşil boxter ile trafik kurallarına uyarak araba sürmekti
oyun çıktığında lise sondaydım.factory driver da 360 derece olayını bir türlü becerememiş deli olmuştum.aradan 9 sene geçmiş.hala geçemiyorum o aşamayı bir oyun sizi kendine bağlıyorsa ve yıllar sonra da vazgeçemiyorsanız o oyun en iyi oyundur :) Porsche Unleashed ve q3 hala en bağımlısı oldugum oyunlardan.ben yeni oyunları, microsoftun xp'yi makyajlayıp vista'yı yeni işletim sistemi diye önümüze koymasına benzetiyorum.sadece grafikler güzelleşiyor, ama oynanabilirlik gerçeğe yaklaşmıyor aksine gerçekten uzaklaşıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: hakan.
Evet. Halen NFS serisindeki en beğendiğim oyundur. Hatta hatırlattın şimdi kurmam gerekecek.
aynen
Arkadaşlar nfs lerin sıralaması nasıl İlk hangi oyun çıktı vs... falan?
Bu arada bence en iyi NFS oyunları bana göre Underground (ilk versiyon) ve Most Wanted. Gerçekten bu ikisinden çok zevk aldım.
xp de kuruluyormu ? kurulsa da çalışıyormu ?
arkadaşlar nfs'nin hangi serisinde klasik araçlarlada yarış vardı, ben hatırlıyorum 70-80 model mercedesle yarış olduğunu ama hangi seriydi
up beyler üstteki sorumu bilen yok mu
quote:
Orjinalden alıntı: çakaLcık
up beyler üstteki sorumu bilen yok mu
Mercedes yoktu. Ama klasik Porsche'lerle NFS 5: Porsche Unlimited'da bayağı bir yarışıyorsun.
1956 model arabalarla başlayıp devam ediyorsun.
NFS Sıralaması da yukarıda yazılı.
Kısaca: 1, 2, 2 SE, 3 HP, 4 HS, 5 PU, 6 HP2, 7 UG 1, 8 UG2, 9 MW, 10 Carbon, 11 Pro Street, 12 UC.
quote:
Orjinalden alıntı: çakaLcık
arkadaşlar nfs'nin hangi serisinde klasik araçlarlada yarış vardı, ben hatırlıyorum 70-80 model mercedesle yarış olduğunu ama hangi seriydi
Mercedes yoktu yaw...
Nerden aklıma getirdin bak şimdi Neyse yukledim oyunu acıyorum profil ekledikten sonra girişe bastıgımda hata raporu veriyor bu neden olabilir ?
quote:
Orjinalden alıntı: unforgiv3n
Nerden aklıma getirdin bak şimdi Neyse yukledim oyunu acıyorum profil ekledikten sonra girişe bastıgımda hata raporu veriyor bu neden olabilir ?