Şimdi Ara

Need for Speed Most Wanted Araba Listesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
25.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Volkswagen Golf yokmu yani.Golf süz bir araba yarışı düşünülemez...
  • skyline

ama merak etmeyin daha fazlası olacak....
  • ARABA AZ OLSUN AMA DETAYLI OLSUN.BAKIN NFS 5 PORCHE UNLEASHED DA ADAMLAR ARABALARIN İCİNE BİLE NAKADAR DETAYLI YAPMISLARDI SONRA BUKADAR DETAY GOREMEDİK HİC BİR SERİSİNDE.AZ OLSUN AMA DETAY OLSUN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozanunal

Corvette 1954 çok iyi ama hiç Honda yok, Skyline yok, peugeotlar yok. Herhalde daha eklenir.

inşallah eklenir skyline ve 206 olmazsa underground 2 yi tekrardan bitiririm daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: semxx

yine az araba yine az araba bu ne iki üç tena araba

ewet ya araba tercihi çok az.oyun kimbilr ne kadar uzun bir oyun ama araba seçimi çok az.artırmaları gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: radaR

bu markalar sallama olmasın...daha oyunun folu yok yumurtası yok...

oyun hakkında ayrıntılı bilgi için ;

http://forum.donanimhaber.com/m_3306829/tm.htm
  • gusel araclar
  • Arkadaşlar bunlar sadece ilk etapta oyunda olacak arabalar.ortalama 100 araba civarı olacagı söyleniyor. Fakat S.U.V. ve Ferrari olmayacak. Ayrıca 4 ayrı şehirde yarışma imkanı ve bu şehirler birbirine bağlı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: joanofarc

ya herkes skyline falan yazmis bence ve her arabayi birer birer test eden kisi olarak nfs underground 2'de en hizli araba audi tt idi varsa iddia eden hemen modifiye edip denesin farki gorsun...
    ve ben ozellikle most wanted'da audi tt olsun derim . . .

istediğin kadar modifiye et audini getir benim skyline le drag yapalım nesine istersen
  • WRX STI varsa gerisini at gitsin....... hhehehehheeheheheehehehehehe
  • bi düşünün şimdi lamborghini falan bunlar hızlı arabalr bunları bide modifiye yaptıkmı biz ne olacak 500 ü aşacaz heralde
  • evet Porsche Carrera GT original hali 605 beygir
    bir de bunu modifiye ettiğinizi düşünün
  • Hiç McLaren'sız olurmuuu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CFD572C6 -- 29 Temmuz 2005, 15:57:32 >
  • porsche nin felan oyuna dahil olması bence hiç güzel olmamış....

ben alırım skyline mi keyfime bakarım gerçi ama havası kaçmış olabilir oyunun...
  • C O R V E T T E Z06
  • Skyline yokmu simdi???!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kevin_romeo

porsche nin felan oyuna dahil olması bence hiç güzel olmamış....

ben alırım skyline mi keyfime bakarım gerçi ama havası kaçmış olabilir oyunun...

sana katılıyorum kardeş..böyle lüks arabalar hiç hoş diil..200 sx..180 sx..ae86..300zx olmazsa poq gibi olur...
  • underground la alakası olmayan bir oyunda çıkabilir ondan fazla heveslenmeyelim beyler sonuçta underground değil oyunun adı...

ama hala porcshe ve corvette felan oyuna ters düştüğü kanısındayım...

underground serisi ile nfs ii bir çıkış yakalamıştı bari bunu devam ettirebilsinler....
  • arabalar mükemmell, çıksın artık şu oyun
  • underground ile alakasız bir oyun cıkmayacak. yine underground street racer olacagız. tek fark bu kez pesimizde polislerin de olacak olması. eski underground serisini bir düsünün... sehirde o kadar hız yapıyorsunuz ve sizi bir tek polis dahi takip etmiyor ???
    bu kez muhteşem olacak.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainman71 -- 29 Temmuz 2005, 19:52:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.