Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU] (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.007
Cevap
10
Favori
172.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kontrollerin neresi zor be? Gayet basit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herzaman klavyede kontrolleri ok tuşlarıyla oynarım w a s d hiç sevmem.Ayrıca yeni kontrol sistemi bazılarınızda zor olmasının nedeni klavyeniz dandik.Bende orjinal nfs nin verdigi kontrol sisteminde oynayamadım ayarlardan up down left righ yapıp oklarla oynuyorum.Şimdi nfs moswantedden bir farkı yok.Öteki türlü orjinal halde oynayınca dönmüyor araba.Sanırım dandik klavyelerde oluyor bu durum banada garip geldi.Oklara alıp oynayın sizde farkedicesiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DETROID

Herzaman klavyede kontrolleri ok tuşlarıyla oynarım w a s d hiç sevmem.Ayrıca yeni kontrol sistemi bazılarınızda zor olmasının nedeni klavyeniz dandik.Bende orjinal nfs nin verdigi kontrol sisteminde oynayamadım ayarlardan up down left righ yapıp oklarla oynuyorum.Şimdi nfs moswantedden bir farkı yok.Öteki türlü orjinal halde oynayınca dönmüyor araba.Sanırım dandik klavyelerde oluyor bu durum banada garip geldi.Oklara alıp oynayın sizde farkedicesiniz.

Ne şans ben de oklarla oynuyorum

• Bir NFSMW 2012 incelemesinde kullanılan başlık: Need for Speed Most Wanted review: paradise found

İncelemede oyunun Burnout Paradise'ın yeni sürümü gibi durduğu belirtilmiş. Burnout Paradise'daki bir çok özelliğin bu oyunda da olduğu söylenmiş. Sonuç olarak Need For Speed'in ismi nedeniyle bundan ayrıldığı belirtilmiş.

Orjinal yazı:

quote:

Need for Speed Most Wanted is as much a follow-up to Burnout Paradise as it is a new Need for Speed. The open-world racing of Criterion's Paradise invented Easy Drive mode, and was one of the first in its genre to blend single-player and multiplayer. Clearly Burnout Paradise's heart beats within Most Wanted: the beautiful vistas, manic multiplayer and obsession with high-speed collisions are all here. But as a franchise, Burnout games are wacky and light-hearted. In that capacity, Most Wanted is still very much a Need for Speed game, steeped in a sense of cool that's been brewing since Steve McQueen starred in Bullitt.

Need for Speed Most Wanted is really the best of both brands' personalities. Quirky, but sleek. Realistic, but spectacular.

Kaynak

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Atahan SIR'a topluca cevap vermeyelim. Anlaştık mı?

cok haklısın senı ayakta alkıslıyorum. kafa yapımız cok benzıyo

• beyler bu m3 haritada nerde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Atahan SIR

quote:

Orijinalden alıntı: Schayter

quote:

quote:

quote:

uzun bir aradan sonra geri geldim. pc tamirden geldi ve şimdi biraz daha oynadım ve oyunun hala neresini beğenmiyorsunuz diye soruyorum. neden derseniz oyunu internetten indirmeyip bir de orijinal oynasanız ciddi söylüyorum oyunda ki kontrol sorunu filan ne saydıysanız inanın gidiyor. oyunun kontrollerinde ben bir sorun göremedim. ben de kontroller iyiydi. ne var ki? sağa basıyorsun bildiğin dönüyor. bazen hızlı bazen yavaş dönüyor hikayesi yok. şöyle açıklayayım. araç
    hızlı giderken çok zor dönüyor. ama yavaşken de bir anda dönüyor. siz de bazen hızlı bazen de yavaş dönüyor diyip oyunu kötülüyorsunuz. 2 saat kadar aralıksız serbest gezdim. fps bir yerde 45'e düştü onun haricinde 50-60 arası gidip geldi. sizde neden sorun var anlamıyorum. ben de hd7850 var. ama gtx680 ile kasıyor diyorsunuz. benim de kafam karışıyor. tamam oyun güzel değil. senaryo modifiye cart curt yok ama bence oyunu oynarken assensins creed'den daha çok zevk alıyorum. atlama rampalarından filan atlayınca heyecan yapıyor insan. bir de bende yükseklik korkusu olunca...

arkadasım tamam da her rampa koyulan oyunu begenseydık... neyın kafasını yasıyosun yerlestırmısler kendını tekrar eden yarıslar guzel arabalarıda koyup kakalamıslar. asıl hala neyını begenebılıyosun

ZATEN KENDİNİ TEKRAR EDEN YARIŞLAR YÜZÜNDEN OYUNU MASAÜSTÜNDEN KALDIRDIM ama yine de bazı güzel yanları var oyunun. yani SERBEST GEZİNTİ MODU ŞİMDİYE KADAR OLAN EN İYİ SERBEST GEZİNTİ. OYUN ÇOK GÜZEL DEĞİL AMA YİNE DE O KADAR DA KÖTÜ DEĞİL YA. BENCE YİNE DE EN İYİ OPEn WORLD TARZI OYUNLARIN ARASINA GİRER

once sen kucuk harfle yazmayı ogren. madem oyunu sıldın ne hala savunuyosun. open world sacma sapan yolda arabalara ısınlanmak veya rampadan atlamak falan degıl.

oyunu silmedim. siler miyim hiç. ben sizin gibi bedavadan almıyorum oyunları. SİZİN GİBİ TORRENTTEN İNDİRENLER YÜZÜNDEN OYUN FİRMALARI PC'YE OYUN ÇIKARTMAZ OLDULAR.
    sadece oyunu masa üstünden kaldırdım. en eğlenceli oyunlar arasından yani ama open world derken yine de eğlendiriyor insanı. geriden noslayıp o rampalardan gök yüzüne filan süzülmek. kim ne derse desin. rampa kısmı güzel olmuş oyunda. NOKTA. hatta uçak enkazlarının olduğu bölüm var. uçurumdan aşşağı filan uçuyorsun mükemmel ya. o rampalar çok elmasa da oyunun bence çok büyük bir artısı

senın ıcın yas akıl fark etmez emın olabılırsın. konuyu trolleyıp bosuna pısletıyosun herkese laf yetıstırıp duruyon

• quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

hikayeden oyun olmuş yine optimizasyon sorunlu araç kontrolü sorunlu bişiler yapmaya çalıştıkca batırıyorlar iyice

+1111
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

oyuna patch falan gelir mi? hd5750 ile medium da 30 fps çok az

evet bend emerak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lauren_blanc

quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

oyuna patch falan gelir mi? hd5750 ile medium da 30 fps çok az

evet bend emerak ediyorum

yabanci ulkelerde de boyleyse kesin gelir.

• quote:

quote:

cok haklısın senı ayakta alkıslıyorum. kafa yapımız cok benzıyo

anlaştık. okey

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

uzun bir aradan sonra geri geldim. pc tamirden geldi ve şimdi biraz daha oynadım ve oyunun hala neresini beğenmiyorsunuz diye soruyorum. neden derseniz oyunu internetten indirmeyip bir de orijinal oynasanız ciddi söylüyorum oyunda ki kontrol sorunu filan ne saydıysanız inanın gidiyor. oyunun kontrollerinde ben bir sorun göremedim. ben de kontroller iyiydi. ne var ki? sağa basıyorsun bildiğin dönüyor. bazen hızlı bazen yavaş dönüyor hikayesi yok. şöyle açıklayayım. araç
    hızlı giderken çok zor dönüyor. ama yavaşken de bir anda dönüyor. siz de bazen hızlı bazen de yavaş dönüyor diyip oyunu kötülüyorsunuz. 2 saat kadar aralıksız serbest gezdim. fps bir yerde 45'e düştü onun haricinde 50-60 arası gidip geldi. sizde neden sorun var anlamıyorum. ben de hd7850 var. ama gtx680 ile kasıyor diyorsunuz. benim de kafam karışıyor. tamam oyun güzel değil. senaryo modifiye cart curt yok ama bence oyunu oynarken assensins creed'den daha çok zevk alıyorum. atlama rampalarından filan atlayınca heyecan yapıyor insan. bir de bende yükseklik korkusu olunca...

arkadasım tamam da her rampa koyulan oyunu begenseydık... neyın kafasını yasıyosun yerlestırmısler kendını tekrar eden yarıslar guzel arabalarıda koyup kakalamıslar. asıl hala neyını begenebılıyosun

ZATEN KENDİNİ TEKRAR EDEN YARIŞLAR YÜZÜNDEN OYUNU MASAÜSTÜNDEN KALDIRDIM ama yine de bazı güzel yanları var oyunun. yani SERBEST GEZİNTİ MODU ŞİMDİYE KADAR OLAN EN İYİ SERBEST GEZİNTİ. OYUN ÇOK GÜZEL DEĞİL AMA YİNE DE O KADAR DA KÖTÜ DEĞİL YA. BENCE YİNE DE EN İYİ OPEn WORLD TARZI OYUNLARIN ARASINA GİRER

once sen kucuk harfle yazmayı ogren. madem oyunu sıldın ne hala savunuyosun. open world sacma sapan yolda arabalara ısınlanmak veya rampadan atlamak falan degıl.

oyunu silmedim. siler miyim hiç. ben sizin gibi bedavadan almıyorum oyunları. SİZİN GİBİ TORRENTTEN İNDİRENLER YÜZÜNDEN OYUN FİRMALARI PC'YE OYUN ÇIKARTMAZ OLDULAR.
    sadece oyunu masa üstünden kaldırdım. en eğlenceli oyunlar arasından yani ama open world derken yine de eğlendiriyor insanı. geriden noslayıp o rampalardan gök yüzüne filan süzülmek. kim ne derse desin. rampa kısmı güzel olmuş oyunda. NOKTA. hatta uçak enkazlarının olduğu bölüm var. uçurumdan aşşağı filan uçuyorsun mükemmel ya. o rampalar çok elmasa da oyunun bence çok büyük bir artısı

senın ıcın yas akıl fark etmez emın olabılırsın. konuyu trolleyıp bosuna pısletıyosun herkese laf yetıstırıp duruyon

ben oyunu şu yönden savunuyorum: oyunda en azından bende kontrol sorunu yok. kontrol sorunu varsa nasıl bir sorun. söyleyin. ben bir sorun göremedim. onu söylemek istiyorum.

• quote:

bakıyorum da tek kişi alt edemediniz. madem yaşınız büyük. yaşınıza göre olgun davranın. ne bu topluca cevap vermeyelim. bilmem ne zart zurt. hem neden bu mesajı attın onu da anlamadım.
  • son model pc lerde oynanıyo sanırm sadece.böle oyun mu olur daha 1 sene olmadı pc yi yenileyeli ama oyunu kasmadan oynayamıyorum. kendi ayağına kurşun sıkıyo bence firma
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben oyunu şu yönden savunuyorum: oyunda en azından bende kontrol sorunu yok. kontrol sorunu varsa nasıl bir sorun. söyleyin. ben bir sorun göremedim. onu söylemek istiyorum.

'SİZİN GİBİ TORRENTTEN
    İNDİRENLER YÜZÜNDEN OYUN
    FİRMALARI PC'YE OYUN ÇIKARTMAZ
    OLDULAR.'

tamam.

• quote:

quote:

bakıyorum da tek kişi alt edemediniz. madem yaşınız büyük. yaşınıza göre olgun davranın. ne bu topluca cevap vermeyelim. bilmem ne zart zurt. hem neden bu mesajı attın onu da anlamadım.

Oyunu yapanlar bile senin kadar savunmuyor sen asosyal misin nesin arkadas başka isin mı yok ?

Sanırsın 2000 dolar maaş + sigorta li is vermişler adama forumda bizi savun diye

Herkesin görüşü farklı buna cevap veremezsin ben oyun iğrenç derim
    Cümlede Bence kelimesini kullandıktan sonra sana laf düşmez

• Atahana toplu cevap vermeme süper olmuş ya :D bir trollün sonu :D süper forum dayanışması budur
  • toplu cevap vermeme olayına çok güldüm. +
  • beyler oyunun kasma nedeni veya çözümünü bilen varmı sistemim yeni gtx 680 16gb ram 3770k 256gb ssd
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanakyollu

beyler oyunun kasma nedeni veya çözümünü bilen varmı sistemim yeni gtx 680 16gb ram 3770k 256gb ssd

oyundan kaynaklanıyor malesef aynı ekran kartına sahibim bende de aynı sorun
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.