Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU] (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
10
Favori
172.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar konuyu yalnış yere açtıysam üzgünüm..
    ben netten london 2012 olimpiyat oyunlarını indirdim ama oyunu kurdum içindeyim fakat oyunu bir türlü başlayamadım bu oyuna nasıl gircez resimli olarak anlatma şansınız warmı birde joyistik ile ayarı nerden yapılıyor yardımcı olursanız sevinirim.

birde nba 2k12 oyununuda indirdim kurmadım bunun Joyistik ayarı nerden yapılıyor.bide benim sistemimde oynanırmı kasarmı hafiften düşükde olsa oynamak isterim..
    sistemim aşagıda yardımcı olursanız sevinirim birine özel pmde atmak isterim kafayı yemek üzereyim Çünkü:)

2.5 ghz 4 çekirdek intel core i5 245om işlemci.

amd readon hd 7450M 1 GB DDR 3 EKRAN KARTI MODELİ.

750 GB HARD DİSK

6 gb rAM (not bu sistemde oynayabilecegimiz kasmadan en yüksek grafikte birde maceracı araba yarışı tavsiye ederemisiniz çok soru sordum tesekkürler:=) most wanted kaldırırmı benim sistemim..

• eyvallah hocam cevap için teşekkür ederim
  • Oynanışıyla grafikleriyle hoşuma gitti tek eksik modifiye. Biz most wantedi böyle bilmezdik. Hem hikayesi olurdu hemde ara videoları hemde modifiye özgürlüğü vardı renk boya bodykit jant istediğimiz gibi tasarlayabiliyorduk oyun 10 üzerinden 5 olarak değerlendiriyorum. Keşke hikaye oluştursalarmış. Oyundaki tek amaç yarışmak. sebepsizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Oynanışıyla grafikleriyle hoşuma gitti tek eksik modifiye. Biz most wantedi böyle bilmezdik. Hem hikayesi olurdu hemde ara videoları hemde modifiye özgürlüğü vardı renk boya bodykit jant istediğimiz gibi tasarlayabiliyorduk oyun 10 üzerinden 5 olarak değerlendiriyorum. Keşke hikaye oluştursalarmış. Oyundaki tek amaç yarışmak. sebepsizce

Most wanted diyince aklıma Fiat Punto

Underground diyince de Pejo 206 gelir aklıma

O body kit Ler vinly Ler şimdi grafikler güzel ama zevk yok adamlar most wanted a HD grafik ekleyip tekrar piyasaya sunsa bundan kat kat yine güzel olur bence

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Oynanışıyla grafikleriyle hoşuma gitti tek eksik modifiye. Biz most wantedi böyle bilmezdik. Hem hikayesi olurdu hemde ara videoları hemde modifiye özgürlüğü vardı renk boya bodykit jant istediğimiz gibi tasarlayabiliyorduk oyun 10 üzerinden 5 olarak değerlendiriyorum. Keşke hikaye oluştursalarmış. Oyundaki tek amaç yarışmak. sebepsizce

O body kit Ler vinly Ler şimdi grafikler güzel ama zevk yok adamlar most wanted a HD grafik ekleyip tekrar piyasaya sunsa bundan kat kat yine güzel olur bence

Aynı düşünceye sahibiz. Önceki sayfalarda bende böyle düşünmüştüm. Eskisini yenileyip yayınlasalar ne güzel olur. Carbondan sonraki tüm NFS sürümlerini ezer de geçerdi hit konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Aynı düşünceye sahibiz. Önceki sayfalarda bende böyle düşünmüştüm. Eskisini yenileyip yayınlasalar ne güzel olur. Carbondan sonraki tüm NFS sürümlerini ezer de geçerdi hit konusunda.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: playermemo

arkadaslar konuyu yalnış yere açtıysam üzgünüm..
    ben netten london 2012 olimpiyat oyunlarını indirdim ama oyunu kurdum içindeyim fakat oyunu bir türlü başlayamadım bu oyuna nasıl gircez resimli olarak anlatma şansınız warmı birde joyistik ile ayarı nerden yapılıyor yardımcı olursanız sevinirim.

birde nba 2k12 oyununuda indirdim kurmadım bunun Joyistik ayarı nerden yapılıyor.bide benim sistemimde oynanırmı kasarmı hafiften düşükde olsa oynamak isterim..
    sistemim aşagıda yardımcı olursanız sevinirim birine özel pmde atmak isterim kafayı yemek üzereyim Çünkü:)

2.5 ghz 4 çekirdek intel core i5 245om işlemci.

amd readon hd 7450M 1 GB DDR 3 EKRAN KARTI MODELİ.

750 GB HARD DİSK

6 gb rAM (not bu sistemde oynayabilecegimiz kasmadan en yüksek grafikte birde maceracı araba yarışı tavsiye ederemisiniz çok soru sordum tesekkürler:=) most wanted kaldırırmı benim sistemim..

1- Evet yanlış yere açtın kimse cevap vermez vermeye de tenezzül etmez çünkü topiği bozar.

2- London Olimpiyat oyunları bir yarış oyunu değil bu bakımdan da sorunun burada olması acayip. Konuyu spor oyunları bölümüne ve başkasının açtığı konuya değil kendin özel konu başlığında açarak sorman yerinde ve yararına olur.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_313/tt.htm

Sayfanın solunda Yeni Konu butonuna basarak derdinin dermanını arayabilirsin.

3- Most Wanted bu sistemde oynanır grafik ayarları oldukça düşürülebiliyor... Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dâurkhôneg

quote:

Orijinalden alıntı: Atahan SIR

quote:

Orijinalden alıntı: Schayter

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

uzun bir aradan sonra geri geldim. pc tamirden geldi ve şimdi biraz daha oynadım ve oyunun hala neresini beğenmiyorsunuz diye soruyorum. neden derseniz oyunu internetten indirmeyip bir de orijinal oynasanız ciddi söylüyorum oyunda ki kontrol sorunu filan ne saydıysanız inanın gidiyor. oyunun kontrollerinde ben bir sorun göremedim. ben de kontroller iyiydi. ne var ki? sağa basıyorsun bildiğin dönüyor. bazen hızlı bazen yavaş dönüyor hikayesi yok. şöyle açıklayayım. araç
    hızlı giderken çok zor dönüyor. ama yavaşken de bir anda dönüyor. siz de bazen hızlı bazen de yavaş dönüyor diyip oyunu kötülüyorsunuz. 2 saat kadar aralıksız serbest gezdim. fps bir yerde 45'e düştü onun haricinde 50-60 arası gidip geldi. sizde neden sorun var anlamıyorum. ben de hd7850 var. ama gtx680 ile kasıyor diyorsunuz. benim de kafam karışıyor. tamam oyun güzel değil. senaryo modifiye cart curt yok ama bence oyunu oynarken assensins creed'den daha çok zevk alıyorum. atlama rampalarından filan atlayınca heyecan yapıyor insan. bir de bende yükseklik korkusu olunca...

arkadasım tamam da her rampa koyulan oyunu begenseydık... neyın kafasını yasıyosun yerlestırmısler kendını tekrar eden yarıslar guzel arabalarıda koyup kakalamıslar. asıl hala neyını begenebılıyosun

ZATEN KENDİNİ TEKRAR EDEN YARIŞLAR YÜZÜNDEN OYUNU MASAÜSTÜNDEN KALDIRDIM ama yine de bazı güzel yanları var oyunun. yani SERBEST GEZİNTİ MODU ŞİMDİYE KADAR OLAN EN İYİ SERBEST GEZİNTİ. OYUN ÇOK GÜZEL DEĞİL AMA YİNE DE O KADAR DA KÖTÜ DEĞİL YA. BENCE YİNE DE EN İYİ OPEn WORLD TARZI OYUNLARIN ARASINA GİRER

once sen kucuk harfle yazmayı ogren. madem oyunu sıldın ne hala savunuyosun. open world sacma sapan yolda arabalara ısınlanmak veya rampadan atlamak falan degıl.

oyunu silmedim. siler miyim hiç. ben sizin gibi bedavadan almıyorum oyunları. SİZİN GİBİ TORRENTTEN İNDİRENLER YÜZÜNDEN OYUN FİRMALARI PC'YE OYUN ÇIKARTMAZ OLDULAR.
    sadece oyunu masa üstünden kaldırdım. en eğlenceli oyunlar arasından yani ama open world derken yine de eğlendiriyor insanı. geriden noslayıp o rampalardan gök yüzüne filan süzülmek. kim ne derse desin. rampa kısmı güzel olmuş oyunda. NOKTA. hatta uçak enkazlarının olduğu bölüm var. uçurumdan aşşağı filan uçuyorsun mükemmel ya. o rampalar çok elmasa da oyunun bence çok büyük bir artısı

senın ıcın yas akıl fark etmez emın olabılırsın. konuyu trolleyıp bosuna pısletıyosun herkese laf yetıstırıp duruyon

ben oyunu şu yönden savunuyorum: oyunda en azından bende kontrol sorunu yok. kontrol sorunu varsa nasıl bir sorun. söyleyin. ben bir sorun göremedim. onu söylemek istiyorum.

'SİZİN GİBİ TORRENTTEN
    İNDİRENLER YÜZÜNDEN OYUN
    FİRMALARI PC'YE OYUN ÇIKARTMAZ
    OLDULAR.'

tamam.

İnanın çok da orijinal oyun aldım ama GTA 4 serisinin bütün DVD'lerini de aldım ama artık kuramıyorum, Half Life Orange Box da dahil bir çok oyunum oyun firmalarının originalliğini ispatlama badireleri yüzünden saç baş yoldurup beni bezdirdi. Bunda tabii ki korsanı da büyük payı oldu, orasını es geemem.

Yok Windows ID yok eski versiyon yok senin mailini tanıyamadım tekrar tanıt filan falan derken DVD'lerimi kırmaktan beter ettiler. Steam'den henüz indirmedim onu da deniyeceğim ama sağlam bir korsan kadar rahat kurulma şansı vermeyen orijinal oyunlar artık bir çöpten aşka bi şey değil bi de kutularını istifle, zamanla yok olan DVD kalitesi filan, hepten insanı üzüyorlar.

Yoksa uygun fiyat, kolay kurulum ile neden korsan ile uğraşayım ben de isterim tabii ki, şimdilerde eski oyunlarımın hepsini Black Box olaraka yine HDD'lere atıyorum. Çaresiz.

Ha bir de Steam Store aylardır bende açılmıyor, hatta bir çok kişide açılmıyor bunu da bi kenara yazsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 14 Kasım 2012; 13:33:49 >

• Orjinal oyunu internetiniz sağlamsa, lag oluşturmuyorsa satın alın derim. Ben bir tane orjinal oyu aldım çok pişmanım bir daha almayacağım.
  • quote:

Orjinal oyunu internetiniz sağlamsa, lag oluşturmuyorsa satın alın derim. Ben bir tane orjinal oyu aldım çok pişmanım bir daha almayacağım.

Kopyalar ile online olmuyor mu?

• quote:

quote:

Atahan SIR'a topluca cevap vermeyelim. Anlaştık mı?

bakıyorum da tek kişi alt edemediniz. madem yaşınız büyük. yaşınıza göre olgun davranın. ne bu topluca cevap vermeyelim. bilmem ne zart zurt. hem neden bu mesajı attın onu da anlamadım.

Bende seni anlamıyorum birader.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

uzun bir aradan sonra geri geldim. pc tamirden geldi ve şimdi biraz daha oynadım ve oyunun hala neresini beğenmiyorsunuz diye soruyorum. neden derseniz oyunu internetten indirmeyip bir de orijinal oynasanız ciddi söylüyorum oyunda ki kontrol sorunu filan ne saydıysanız inanın gidiyor. oyunun kontrollerinde ben bir sorun göremedim. ben de kontroller iyiydi. ne var ki? sağa basıyorsun bildiğin dönüyor. bazen hızlı bazen yavaş dönüyor hikayesi yok. şöyle açıklayayım. araç
    hızlı giderken çok zor dönüyor. ama yavaşken de bir anda dönüyor. siz de bazen hızlı bazen de yavaş dönüyor diyip oyunu kötülüyorsunuz. 2 saat kadar aralıksız serbest gezdim. fps bir yerde 45'e düştü onun haricinde 50-60 arası gidip geldi. sizde neden sorun var anlamıyorum. ben de hd7850 var. ama gtx680 ile kasıyor diyorsunuz. benim de kafam karışıyor. tamam oyun güzel değil. senaryo modifiye cart curt yok ama bence oyunu oynarken assensins creed'den daha çok zevk alıyorum. atlama rampalarından filan atlayınca heyecan yapıyor insan. bir de bende yükseklik korkusu olunca...

arkadasım tamam da her rampa koyulan oyunu begenseydık... neyın kafasını yasıyosun yerlestırmısler kendını tekrar eden yarıslar guzel arabalarıda koyup kakalamıslar. asıl hala neyını begenebılıyosun

ZATEN KENDİNİ TEKRAR EDEN YARIŞLAR YÜZÜNDEN OYUNU MASAÜSTÜNDEN KALDIRDIM ama yine de bazı güzel yanları var oyunun. yani SERBEST GEZİNTİ MODU ŞİMDİYE KADAR OLAN EN İYİ SERBEST GEZİNTİ. OYUN ÇOK GÜZEL DEĞİL AMA YİNE DE O KADAR DA KÖTÜ DEĞİL YA. BENCE YİNE DE EN İYİ OPEn WORLD TARZI OYUNLARIN ARASINA GİRER

once sen kucuk harfle yazmayı ogren. madem oyunu sıldın ne hala savunuyosun. open world sacma sapan yolda arabalara ısınlanmak veya rampadan atlamak falan degıl.

oyunu silmedim. siler miyim hiç. ben sizin gibi bedavadan almıyorum oyunları. SİZİN GİBİ TORRENTTEN İNDİRENLER YÜZÜNDEN OYUN FİRMALARI PC'YE OYUN ÇIKARTMAZ OLDULAR.
    sadece oyunu masa üstünden kaldırdım. en eğlenceli oyunlar arasından yani ama open world derken yine de eğlendiriyor insanı. geriden noslayıp o rampalardan gök yüzüne filan süzülmek. kim ne derse desin. rampa kısmı güzel olmuş oyunda. NOKTA. hatta uçak enkazlarının olduğu bölüm var. uçurumdan aşşağı filan uçuyorsun mükemmel ya. o rampalar çok elmasa da oyunun bence çok büyük bir artısı

senın ıcın yas akıl fark etmez emın olabılırsın. konuyu trolleyıp bosuna pısletıyosun herkese laf yetıstırıp duruyon

ben oyunu şu yönden savunuyorum: oyunda en azından bende kontrol sorunu yok. kontrol sorunu varsa nasıl bir sorun. söyleyin. ben bir sorun göremedim. onu söylemek istiyorum.

oyunu bana bı arkadas verdı ıyıkı kendım gıdıp almamısım. oncelıkle bak goruyosun kı herkes sana kıl. bu kadar ınsan aptal olmadıgına gore ... trollemeyı bırakıp kaybol

• Need for Speed Most Wanted Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi: Windows Vista SP2/7
    İşlemci: 2 GHz Çift Çekidek (Core 2 Duo 2.4 GHz/Althon X2 2.7 GHz)
    Bellek: 2 GB (4 GB RAM önerilir)
    HDD: 20 GB boş disk alanı
    AMD Ekran Kartı: DirectX 10.1 uyumlu 512 MB ekran kartı (ATI Radeon
    3000, 4000, 5000 veya 6000 serisi, ATI Radeon 3870 ve üstü önerilir) Nvidia Ekran Kartı: DirectX 10.0 uyumlu 512 MB ekran kartı (NVIDIA
    GeForce 8, 9, 200, 300, 400 veya 500 serisi, NVIDIA GeForce 8800 GT ve
    üstü önerilir)
    Önerilen Ekran Kartı: DirectX 11 uyumlu 1 GB ekran kartı (NVIDIA
    GeForce GTX 560 veya ATI Radeon 6950)

Ekran kartı ve işlemci yırtıyor. Sanal ram i 2gb yaptıkmı tamam...
    Sizce oyun indirmeye değer mi? Konusu most wanted dan çıkmış ama farklı bir oyun gibi bakarsak nasıl olur?

• Su cocuga cevap vermeyin gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL -TR

Need for Speed Most Wanted Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi: Windows Vista SP2/7
    3000, 4000, 5000 veya 6000 serisi, ATI Radeon 3870 ve üstü önerilir) Nvidia Ekran Kartı: DirectX 10.0 uyumlu 512 MB ekran kartı (NVIDIA
    üstü önerilir)

Sizce oyun indirmeye değer mi? Konusu most wanted dan çıkmış ama farklı bir oyun gibi bakarsak nasıl olur?

Artık ekran kartımda GTX560 Ti Benim bir sorunum kalmadı oyunun kendi bozukluğundan kaynaklanan FPS sorunu dışında Senin içinse önerim şu: Hem oyun saçma ismine göre (başka bir oyun olarak düşünürsen iyi), hem de iyi ekran kartı ve işlemci istiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oyunu bana bı arkadas verdı ıyıkı kendım gıdıp almamısım. oncelıkle bak goruyosun kı herkes sana kıl. bu kadar ınsan aptal olmadıgına gore ... trollemeyı bırakıp kaybol

öncelikle sen trollemeye kafayı takmışsın. ben oyunun kontrollerinde bir sorun göremedim. yahu yemin billah diyorum. belki benim aldığım oyun da bir değişiklik vardır ama bu gerçekten. bende yemin ederim kontrol sorunu yok. öyle kolay kolay yemin edilmez ama beni mecbur bırakıyorsunuz. gölge ayarıyla bilmem ne ile uğraşmadım ama Allah çarpsın kontrol sorunu yok yaa. aynı eski mw'dekine benziyor. tamam bu oyundan daha, çok daha güzelleri var ama oyun o kadar da kötü değil. arkadaşlarıyla eğlenmeyi ve SERBEST GEZİNTİyi sevenlerin bir numaralı tercihi olacaktır.

• quote:

quote:

Need for Speed Most Wanted Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi: Windows Vista SP2/7
    üstü önerilir)

Artık ekran kartımda GTX560 Ti Benim bir sorunum kalmadı oyunun kendi bozukluğundan kaynaklanan FPS sorunu dışında Senin içinse önerim şu: Hem oyun saçma ismine göre (başka bir oyun olarak düşünürsen iyi), hem de iyi ekran kartı ve işlemci istiyor.

Ekran kartı 512mb
    işlemci 2.20ghz çift çekirdekli

Low da oynarım diye düşünüyorum. Bu özelliklerle gta 4 ü oynamış kişiyim.
    ---------------
    Eski kartı naptın?

• quote:

quote:

quote:

üstü önerilir)

Ekran kartı 512mb
    işlemci 2.20ghz çift çekirdekli

Low da oynarım diye düşünüyorum. Bu özelliklerle gta 4 ü oynamış kişiyim.
    ---------------
    Eski kartı naptın?

Denemekten zarar gelmez

Eski kart duruyor. Yedekte tutuyorum.

• Bugün biraz daha oynadım oyunu uzun süre , kontroller hakkındaki fikrim negatif yönde arttı. NFS The Run oynamamıştım fakat izlediğim kadarıyla kontroller daha rahat şimdi onu deneyeceğim.
  • Beyler haritada m3'ü bulan oldu mu? Bi m3 le tozu dumana katayım diyorum da arabayı bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.