Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU] (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
10
Favori
172.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL -TR

quote:

quote:

Need for Speed Most Wanted Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi: Windows Vista SP2/7
    İşlemci: 2 GHz Çift Çekidek (Core 2 Duo 2.4 GHz/Althon X2 2.7 GHz)
    Bellek: 2 GB (4 GB RAM önerilir)
    HDD: 20 GB boş disk alanı
    AMD Ekran Kartı: DirectX 10.1 uyumlu 512 MB ekran kartı (ATI Radeon
    3000, 4000, 5000 veya 6000 serisi, ATI Radeon 3870 ve üstü önerilir) Nvidia Ekran Kartı: DirectX 10.0 uyumlu 512 MB ekran kartı (NVIDIA
    GeForce 8, 9, 200, 300, 400 veya 500 serisi, NVIDIA GeForce 8800 GT ve
    üstü önerilir)
    Önerilen Ekran Kartı: DirectX 11 uyumlu 1 GB ekran kartı (NVIDIA
    GeForce GTX 560 veya ATI Radeon 6950)

Ekran kartı ve işlemci yırtıyor. Sanal ram i 2gb yaptıkmı tamam...
    Sizce oyun indirmeye değer mi? Konusu most wanted dan çıkmış ama farklı bir oyun gibi bakarsak nasıl olur?

Artık ekran kartımda GTX560 Ti Benim bir sorunum kalmadı oyunun kendi bozukluğundan kaynaklanan FPS sorunu dışında Senin içinse önerim şu: Hem oyun saçma ismine göre (başka bir oyun olarak düşünürsen iyi), hem de iyi ekran kartı ve işlemci istiyor.

Ekran kartı 512mb
    işlemci 2.20ghz çift çekirdekli

Low da oynarım diye düşünüyorum. Bu özelliklerle gta 4 ü oynamış kişiyim.
    ---------------
    Eski kartı naptın?

Denemekten zarar gelmez

Eski kart duruyor. Yedekte tutuyorum.

Ekran kartını overclock yapsam faydası olurmu?

2. Cümlenden mesajı aldım. Kartında gözüm yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Bugün biraz daha oynadım oyunu uzun süre , kontroller hakkındaki fikrim negatif yönde arttı. NFS The Run oynamamıştım fakat izlediğim kadarıyla kontroller daha rahat şimdi onu deneyeceğim.

Runda da zor. Araba zor dönüyor. :( Drift çekmek çok zor.

• quote:

quote:

Bugün biraz daha oynadım oyunu uzun süre , kontroller hakkındaki fikrim negatif yönde arttı. NFS The Run oynamamıştım fakat izlediğim kadarıyla kontroller daha rahat şimdi onu deneyeceğim.

Runda dönüş uzun sürüyor gördüğüm kadarıyla ama bunda hızlı giderken sol yada sağ tuşuna bas araba direk tosluyor bir yere. Makas falan atamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Beyler haritada m3'ü bulan oldu mu? Bi m3 le tozu dumana katayım diyorum da arabayı bulamadım

park gibi bi yer varya, su falan var, bi çıkışında countach var. orda var bi tane m3
  • quote:

quote:

quote:

Runda dönüş uzun sürüyor gördüğüm kadarıyla ama bunda hızlı giderken sol yada sağ tuşuna bas araba direk tosluyor bir yere. Makas falan atamıyorum.

Oyunda arabalar çok ağırmış gibi his veriyor. :( Sanki 10 ton.

• quote:

quote:

quote:

quote:

MW'den iyidir ya Az sol şeride geçeyim dedim ters yöne girdim Crashed

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

MW'den iyidir ya Az sol şeride geçeyim dedim ters yöne girdim Crashed

Düz yollarda ki yarışlar fena olmuyor aslında.

• skidrow yeni kürek çıkarmış deneyen var mı? optimizasyon düzelmş midir acepp
  • arkadaşlar vakitsizlikten fazla oynayamadım pekte anlamam oyundan ama ilkini beğenmiştim.bunda hikayeyi çözmüş değilim eski mw gibi 15 kişiyi geçme vs gibi şeyler varmı birkaç yarış yaptım biraz şehirde dolandım. kısacası amacı bulamadım ya araç alma modifiye vs varmı ?
    kısaca özet geçecek arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • nfs ruhundan uzak bi oyun olmş. çarpmadan 200 metre gidemiyorumm. yarış oyununda bu kadar da trafik olmaz kii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schayter

quote:

Orijinalden alıntı: Atahan SIR

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

uzun bir aradan sonra geri geldim. pc tamirden geldi ve şimdi biraz daha oynadım ve oyunun hala neresini beğenmiyorsunuz diye soruyorum. neden derseniz oyunu internetten indirmeyip bir de orijinal oynasanız ciddi söylüyorum oyunda ki kontrol sorunu filan ne saydıysanız inanın gidiyor. oyunun kontrollerinde ben bir sorun göremedim. ben de kontroller iyiydi. ne var ki? sağa basıyorsun bildiğin dönüyor. bazen hızlı bazen yavaş dönüyor hikayesi yok. şöyle açıklayayım. araç
    hızlı giderken çok zor dönüyor. ama yavaşken de bir anda dönüyor. siz de bazen hızlı bazen de yavaş dönüyor diyip oyunu kötülüyorsunuz. 2 saat kadar aralıksız serbest gezdim. fps bir yerde 45'e düştü onun haricinde 50-60 arası gidip geldi. sizde neden sorun var anlamıyorum. ben de hd7850 var. ama gtx680 ile kasıyor diyorsunuz. benim de kafam karışıyor. tamam oyun güzel değil. senaryo modifiye cart curt yok ama bence oyunu oynarken assensins creed'den daha çok zevk alıyorum. atlama rampalarından filan atlayınca heyecan yapıyor insan. bir de bende yükseklik korkusu olunca...

arkadasım tamam da her rampa koyulan oyunu begenseydık... neyın kafasını yasıyosun yerlestırmısler kendını tekrar eden yarıslar guzel arabalarıda koyup kakalamıslar. asıl hala neyını begenebılıyosun

ZATEN KENDİNİ TEKRAR EDEN YARIŞLAR YÜZÜNDEN OYUNU MASAÜSTÜNDEN KALDIRDIM ama yine de bazı güzel yanları var oyunun. yani SERBEST GEZİNTİ MODU ŞİMDİYE KADAR OLAN EN İYİ SERBEST GEZİNTİ. OYUN ÇOK GÜZEL DEĞİL AMA YİNE DE O KADAR DA KÖTÜ DEĞİL YA. BENCE YİNE DE EN İYİ OPEn WORLD TARZI OYUNLARIN ARASINA GİRER

once sen kucuk harfle yazmayı ogren. madem oyunu sıldın ne hala savunuyosun. open world sacma sapan yolda arabalara ısınlanmak veya rampadan atlamak falan degıl.

oyunu silmedim. siler miyim hiç. ben sizin gibi bedavadan almıyorum oyunları. SİZİN GİBİ TORRENTTEN İNDİRENLER YÜZÜNDEN OYUN FİRMALARI PC'YE OYUN ÇIKARTMAZ OLDULAR.
    sadece oyunu masa üstünden kaldırdım. en eğlenceli oyunlar arasından yani ama open world derken yine de eğlendiriyor insanı. geriden noslayıp o rampalardan gök yüzüne filan süzülmek. kim ne derse desin. rampa kısmı güzel olmuş oyunda. NOKTA. hatta uçak enkazlarının olduğu bölüm var. uçurumdan aşşağı filan uçuyorsun mükemmel ya. o rampalar çok elmasa da oyunun bence çok büyük bir artısı

senın ıcın yas akıl fark etmez emın olabılırsın. konuyu trolleyıp bosuna pısletıyosun herkese laf yetıstırıp duruyon

ben oyunu şu yönden savunuyorum: oyunda en azından bende kontrol sorunu yok. kontrol sorunu varsa nasıl bir sorun. söyleyin. ben bir sorun göremedim. onu söylemek istiyorum.

oyunu bana bı arkadas verdı ıyıkı kendım gıdıp almamısım. oncelıkle bak goruyosun kı herkes sana kıl. bu kadar ınsan aptal olmadıgına gore ... trollemeyı bırakıp kaybol

msenın kontreldrn bana ne kontroller kotu demedım kı. bu oyunun open world le ne alakası var araba bulmaktan baska kendını ea nın calısanı mı sanıyon

• quote:

Orijinalden alıntı: lauren_blanc

skidrow yeni kürek çıkarmış deneyen var mı? optimizasyon düzelmş midir acepp

Özelden link at bakayım.

• burda kitleniyor işte ayar oldum ya . save indirdim oyunu oynayabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallOfTheWild

arkadaşlar vakitsizlikten fazla oynayamadım pekte anlamam oyundan ama ilkini beğenmiştim.bunda hikayeyi çözmüş değilim eski mw gibi 15 kişiyi geçme vs gibi şeyler varmı birkaç yarış yaptım biraz şehirde dolandım. kısacası amacı bulamadım ya araç alma modifiye vs varmı ?
    kısaca özet geçecek arkadaşlardan yardım bekliyorum.

- Hikaye yok.
    - Görsel modifiye renk olarak var, gövde modifiyesi görmedim ama egzoz, rüzgârlık, jant vs. modifiyeleri yok.
    - Polisler diğer MW'da olduğu gibi etkili değiller. Yakalanırsan, polislerden elde ettiğin puan dışında hiçbir kaybın olmuyor.
    + Görsel olarak mükemmel bir oyun.
    ? Açık dünyası çok iyi. Ancak çok fazla tuzak var. Trafikteki araçlar gerçek hayatta olduğu gibi biri hızlı biri yavaş gidebiliyor, bu da hoşuma gitti. Eski MW'da hepsi sabit 60 km hızla gidiyordu galiba.

quote:

Orijinalden alıntı: lauren_blanc

nfs ruhundan uzak bi oyun olmş. çarpmadan 200 metre gidemiyorumm. yarış oyununda bu kadar da trafik olmaz kii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 14 Kasım 2012; 21:39:17 >

• Benim duruma yardım edecek kimse yokmu kimsedemi donmadı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratucarr

Benim duruma yardım edecek kimse yokmu kimsedemi donmadı ya

Bende donmadı. İlgili bölümün save dosyasını bul ya da c.rack değiştir.
  • quote:

İçine edecekler hiç kuşkusuz EA değil, Crytek yapsın şu oyunu

Bu yorumum tuttu en çok buna üzülüyorum
  • quote:

quote:

crytek ne alaka grafikleri iyi zaten bence criterion yerine black box yapsa daha iyi olurdu

• oyun bitti bence güzeldi kontrollerde bir sorun yok ben gayet rahat kullanıyorum tek şikayetim kaza yaptığım zaman ki sahneler çok uzun müzikler+grafikler süper ben mediumda oynuyorum hakkını veriyor
  • quote:

quote:

crytek le araba yarışının ne alakası var ? araçlara nanosuit giydirip görünmezlik, güç ya da hızlandırma gibi özellikler eklenmesini düşünüyorsan bilemem ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 15 Kasım 2012; 0:34:00 >

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.