Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU] (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
10
Favori
172.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DETROID

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Buyrun; Need For Speed Most Wanted - Bir Criterion Game Bozuntusu adlı videom:

Tamamen kişiseldir

Ellerine saglik da, sende hicbirseyi begenmemissin.
    1.si Araba yolda yarista parcalansa ben dahil kimse oynamaz.Cunku pc de ve ps3 bircok araba yarisinda var hic zevkli degil.Yani hafif duvara surtsen on teker kopuyor saglam carptiginda da pert oluyor oyunu yeniden baslatiyon.Simdi nfsmostwanted da polis var barikata carpsan polis sana arkadan zaten saldiriyor pert olur bir daha oyunu oynamazsiniz.Ayrica yarislar uzun pahali ekran kartlarinda yol gorunmuyor pat, oyun bitti 7 turu bastan oyna kim oynar.
    2.si zengin birisin zaten normal mostwantedten dunya kadar araba kazandin birakta heryerde arabam olsun.
    3.su Araba belirli bir hizdan sonra sapitiyor demissin, tabi sapitir, oyunda tum arabalar modifiyesiz sen hic gercek hayatta araba kullanmadinmi arabasina gore 200u gecince hem kontrol zorlasir hemde donusler modifiyesiz aracla 120 ile viraja girersen araba donmez.Modifiye et bak noluyor.
    Ayrica ekran kartin kotu, oyunun kalas gibi kontrolu olmasinin sebebide bu ekran kartin goruntuyu sana 30, sanise gec gonderiyor(0.30 sanayiye neyse iste)
    Ben oyunu cok begendim, tek sorunum fps az geliyor 15, 20 olsa ucucak sizde 15 de agir cekim yapar bende 5 de.

Güzel güzel tartışalım :)

Cevap 1: Benim burda istediğim aracın en az Burnout Paradise'daki gibi hasar alması. Madem çarpma sahnelerini gösteriyorsun, bari aracın mesela kaputu iyice ezilsin. Sahneden sonra Burnout Paradise'daki gibi görsel hasarlı haliyle devam edelim. Öyle ki, 200 KMH ile kafa kafaya çarpıyorsun, birşey yok
    Cevap 2: NFS Hot Pursuit 2010'da da zengindik ama otomobilleri puanlarla açıyorduk :). Otomobillerin önceden açık gelmesi heyecanı azaltmış. Burnout Paradise kopyası diyoruz, onda bile otomobilleri kazanmak için çaba sarfediyorduk. Emek yoksa yemek yoktur mantığını kaldırmışlar. Zengin birisi bile olsan yolda gördüğün arabayı alman GTA gibi olduğunu gösterir (kabadayılık )
    Cevap 3: Gerçek hayatta 200'ün üzeri ölüm demek O yüzden bu hıza hiç ulaşan bir arabaya binmişliğim yoktur. Ancak akrabam 140 KMH ile otomobil kullanırken, aracın oyundaki kadar kontrolünün zorlaştığını görmedim. Çok rahat :) Videoda düz yolda arabayı tutamadığımı söyledim, 120 ile neden viraja giremediğimi değil

Ekran kartım AMD Radeon HD5650

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 12 Kasım 2012; 13:08:54 >

• quote:

quote:

quote:

Tamamen kişiseldir

1.si Araba yolda yarista parcalansa ben dahil kimse oynamaz.Cunku pc de ve ps3 bircok araba yarisinda var hic zevkli degil.Yani hafif duvara surtsen on teker kopuyor saglam carptiginda da pert oluyor oyunu yeniden baslatiyon.Simdi nfsmostwanted da polis var barikata carpsan polis sana arkadan zaten saldiriyor pert olur bir daha oyunu oynamazsiniz.Ayrica yarislar uzun pahali ekran kartlarinda yol gorunmuyor pat, oyun bitti 7 turu bastan oyna kim oynar.
    2.si zengin birisin zaten normal mostwantedten dunya kadar araba kazandin birakta heryerde arabam olsun.
    3.su Araba belirli bir hizdan sonra sapitiyor demissin, tabi sapitir, oyunda tum arabalar modifiyesiz sen hic gercek hayatta araba kullanmadinmi arabasina gore 200u gecince hem kontrol zorlasir hemde donusler modifiyesiz aracla 120 ile viraja girersen araba donmez.Modifiye et bak noluyor.
    Ayrica ekran kartin kotu, oyunun kalas gibi kontrolu olmasinin sebebide bu ekran kartin goruntuyu sana 30, sanise gec gonderiyor(0.30 sanayiye neyse iste)
    Ben oyunu cok begendim, tek sorunum fps az geliyor 15, 20 olsa ucucak sizde 15 de agir cekim yapar bende 5 de.

Cevap 1: Benim burda istediğim aracın en az Burnout Paradise'daki gibi hasar alması. Madem çarpma sahnelerini gösteriyorsun, bari aracın mesela kaputu iyice ezilsin. Sahneden sonra Burnout Paradise'daki gibi görsel hasarlı haliyle devam edelim. Öyle ki, 200 KMH ile kafa kafaya çarpıyorsun, birşey yok
    Cevap 2: NFS Hot Pursuit 2010'da da zengindik ama otomobilleri puanlarla açıyorduk :). Otomobillerin önceden açık gelmesi heyecanı azaltmış. Burnout Paradise kopyası diyoruz, onda bile otomobilleri kazanmak için çaba sarfediyorduk. Emek yoksa yemek yoktur mantığını kaldırmışlar. Zengin birisi bile olsan yolda gördüğün arabayı alman GTA gibi olduğunu gösterir (kabadayılık )
    Cevap 3: Gerçek hayatta 200'ün üzeri ölüm demek O yüzden bu hıza hiç ulaşan bir arabaya binmişliğim yoktur. Ancak akrabam 140 KMH ile otomobil kullanırken, aracın oyundaki kadar kontrolünün zorlaştığını görmedim. Çok rahat :) Videoda düz yolda arabayı tutamadığımı söyledim, 120 ile neden viraja giremediğimi değil

bu oyunda sacma olan sey su, oyunda islemcim (p4 3.0 ht) % 60 da calisiyor, ekran kartim (4350hd) %98 le.Bu oyun %100 grafige yukleniyor.Yani aslinda islemci yetisiyor ekran kartim pert.Oyuzden oyun takilmiyor ama bazen 15fps sabitken 8 e indiginde yavasliyor.Bence oyun agirlassin diye sehrin altinda fazlaliklar var ekran karti oyuzden tavan yapiyor herkezde.Yakinda fazlaliklari kaldirirlar, grafikleri dusururler pack diye sunarlar oyun duzelir.

• Burnout Paradise gibi kaza grafikleri olmasını kim istemez ama gel gör ki lisanslı arabalarla bu yapılmıyor. Araçlar lisansız olsa bu sefer de millet çakma araçlar şöyle böyle diye dırdır ediyor. Criterion'un Burnout yapması lazım gerçekten, NFS'yi bu saatten sonra kimse kurtaramaz zaten, ancak böyle tadımlık oyunlar, farklılaşmaya çalışan ya da başka oyunların kopyası olan oyunlar gelir. Millet de "bir Most Wanted deği"l der anca. Most Wanted'ın yapımcısı bile tekrar Most Wanted yapmayı beceremedi, UC diye rezil bir oyun yaptılar, kimden MW tarzı bir oyun bekleniyor ben de bilemiyorum. Gelmeyecek, gelemez de. Eskiye özlem duymayı bırakıp yeni şeylere alışmak zorundayız yarış oyuncuları olarak malesef.
  • quote:

quote:

quote:

Tamamen kişiseldir

Dikkat ettim de... Videoların o kadarda kaliteli değil. Saniyede ki kare hızı çok az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL -TR

Kusura bakma, tüm ayarlar low' da. Bir ara high' e çekmiştim kalite çok süper olmuştu.
    Eee tabi kastı.
    Birde medium da çekerim.
    Belki bu benzerlik isimden kaynaklanıyor olabilir. Bilinç altı o ismin anlamına göre davranıyordur?

edit:http://www.fulloyun.com/f20/need-for-speed-undercover-hd-patch-yama-%5Bresimli%5D-235mb-7885/

Bunun ile denedin mi?

Oyunu onunla bitirmiştim yine de grafikleri iyi değildi.

Bende bitirecektim. Bugattiyi almıştım baya kullanmıştım. Ama sonra nedense oyunu bıraktım.

Şimdi yeniden başladım. low da oynadığım için grafikler pek fark etmiyor.

• Arkadaşlar bende bugun yükledim oyunu. Başlangıçta Aston Martin var. Tam jackin yanına gidicem köprüyü dönünce kitleniyor oyun bu sorun bendemi var veya yaması felan varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atahan SIR

quote:

Orijinalden alıntı: Schayter

quote:

uzun bir aradan sonra geri geldim. pc tamirden geldi ve şimdi biraz daha oynadım ve oyunun hala neresini beğenmiyorsunuz diye soruyorum. neden derseniz oyunu internetten indirmeyip bir de orijinal oynasanız ciddi söylüyorum oyunda ki kontrol sorunu filan ne saydıysanız inanın gidiyor. oyunun kontrollerinde ben bir sorun göremedim. ben de kontroller iyiydi. ne var ki? sağa basıyorsun bildiğin dönüyor. bazen hızlı bazen yavaş dönüyor hikayesi yok. şöyle açıklayayım. araç
    hızlı giderken çok zor dönüyor. ama yavaşken de bir anda dönüyor. siz de bazen hızlı bazen de yavaş dönüyor diyip oyunu kötülüyorsunuz. 2 saat kadar aralıksız serbest gezdim. fps bir yerde 45'e düştü onun haricinde 50-60 arası gidip geldi. sizde neden sorun var anlamıyorum. ben de hd7850 var. ama gtx680 ile kasıyor diyorsunuz. benim de kafam karışıyor. tamam oyun güzel değil. senaryo modifiye cart curt yok ama bence oyunu oynarken assensins creed'den daha çok zevk alıyorum. atlama rampalarından filan atlayınca heyecan yapıyor insan. bir de bende yükseklik korkusu olunca...

arkadasım tamam da her rampa koyulan oyunu begenseydık... neyın kafasını yasıyosun yerlestırmısler kendını tekrar eden yarıslar guzel arabalarıda koyup kakalamıslar. asıl hala neyını begenebılıyosun

ZATEN KENDİNİ TEKRAR EDEN YARIŞLAR YÜZÜNDEN OYUNU MASAÜSTÜNDEN KALDIRDIM ama yine de bazı güzel yanları var oyunun. yani SERBEST GEZİNTİ MODU ŞİMDİYE KADAR OLAN EN İYİ SERBEST GEZİNTİ. OYUN ÇOK GÜZEL DEĞİL AMA YİNE DE O KADAR DA KÖTÜ DEĞİL YA. BENCE YİNE DE EN İYİ OPEn WORLD TARZI OYUNLARIN ARASINA GİRER

once sen kucuk harfle yazmayı ogren. madem oyunu sıldın ne hala savunuyosun. open world sacma sapan yolda arabalara ısınlanmak veya rampadan atlamak falan degıl.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: R-JeFF

Herkes kasıyor demiş. Ben 540m gt i5 2430 ile oynuyorum. Eğer gta 4 gibi optimasyon sorunu olsaydı farkederdim. Ben şanslıyım heralde. Çözünürlük 1920*1080 full hd textures dışında tüm ayarlar low ama full ayardada çok az kasıyordu. Acaip gözümü yordu ayrıca full ayarda. En düşük ayardaki grafikler gayet yeterli bence. Optimasyon sorunu dersek akla gta 4 gelir asıl onun yanında nfs masum kalır. Tüm ayarlar lowda adamı kanser ediyor bu sistemle 4 yıllık oyun.

bu lafını 2 gün sonra tekrar alacağım. ben de ilk başlarda kasmıyor diyordum ama oynadıkça...

Oyunu dün mesajı yazdığımda bitirdim. Ayrıca oynadıkça kasıyorsa sorun senin soğutma sistemindedir bi kontrol et derim.

• Abi yok böyle bir oyun.
    Oyunda daha yeniyim yani hala Porshe 911 olsada oyunu acayip seviyorum ki ileri de bi LFA felan aldığımda herhalde oyunun başından kalkamam :)
    Ancak 2 tanede problemim var.
    1-Polislerden kaçarken sizi görmeseler bile saklandığınız yerde buluyorlar
    2-Arabaların kontrolü çoook zor yani tamam gerçekçi olması için özellikle yapılmış bir ayar olduğunun bende farkındayım ancak klavyede oynamak nerdeyse imkansız :S
    Ama her şeye rağmen görüntüleriyle müzikleriyle araba kalitesiyle hala benim ilk tercihim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: eshero

Abi yok böyle bir oyun.
    Oyunda daha yeniyim yani hala Porshe 911 olsada oyunu acayip seviyorum ki ileri de bi LFA felan aldığımda herhalde oyunun başından kalkamam :)
    2-Arabaların kontrolü çoook zor yani tamam gerçekçi olması için özellikle yapılmış bir ayar olduğunun bende farkındayım ancak klavyede oynamak nerdeyse imkansız :S
    Ama her şeye rağmen görüntüleriyle müzikleriyle araba kalitesiyle hala benim ilk tercihim :))

Dönüşler için el freni yani space tuşunu onerirm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

Orijinalden alıntı: eshero

Abi yok böyle bir oyun.

Dönüşler için el freni yani space tuşunu onerirm.

Evet el freniyle biraz daha iyi dönsede ben bu kadar abartılmamasını dilerdim.
    Neyse artık oynaya oynaya alışıcaz umarım. [

• Ben ps3 koluyla oynuyorum. İlk başlarda bıraktırıyodu ama alışınca çok iyi oldu. Tavsiyem 10 liralıkta olsa bi gamepadle oynamak. Sadece bunda değil tüm oyunlarda geçerli aslında. Ps3 aldıktan sonra strateji oyunlarını bile kolla oynamaya başladım.
  • yarışlara otomatik giriş yapmıyor mu ? hepsinde haritadan süre süre mi gidecez.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

uzun bir aradan sonra geri geldim. pc tamirden geldi ve şimdi biraz daha oynadım ve oyunun hala neresini beğenmiyorsunuz diye soruyorum. neden derseniz oyunu internetten indirmeyip bir de orijinal oynasanız ciddi söylüyorum oyunda ki kontrol sorunu filan ne saydıysanız inanın gidiyor. oyunun kontrollerinde ben bir sorun göremedim. ben de kontroller iyiydi. ne var ki? sağa basıyorsun bildiğin dönüyor. bazen hızlı bazen yavaş dönüyor hikayesi yok. şöyle açıklayayım. araç
    hızlı giderken çok zor dönüyor. ama yavaşken de bir anda dönüyor. siz de bazen hızlı bazen de yavaş dönüyor diyip oyunu kötülüyorsunuz. 2 saat kadar aralıksız serbest gezdim. fps bir yerde 45'e düştü onun haricinde 50-60 arası gidip geldi. sizde neden sorun var anlamıyorum. ben de hd7850 var. ama gtx680 ile kasıyor diyorsunuz. benim de kafam karışıyor. tamam oyun güzel değil. senaryo modifiye cart curt yok ama bence oyunu oynarken assensins creed'den daha çok zevk alıyorum. atlama rampalarından filan atlayınca heyecan yapıyor insan. bir de bende yükseklik korkusu olunca...

arkadasım tamam da her rampa koyulan oyunu begenseydık... neyın kafasını yasıyosun yerlestırmısler kendını tekrar eden yarıslar guzel arabalarıda koyup kakalamıslar. asıl hala neyını begenebılıyosun

ZATEN KENDİNİ TEKRAR EDEN YARIŞLAR YÜZÜNDEN OYUNU MASAÜSTÜNDEN KALDIRDIM ama yine de bazı güzel yanları var oyunun. yani SERBEST GEZİNTİ MODU ŞİMDİYE KADAR OLAN EN İYİ SERBEST GEZİNTİ. OYUN ÇOK GÜZEL DEĞİL AMA YİNE DE O KADAR DA KÖTÜ DEĞİL YA. BENCE YİNE DE EN İYİ OPEn WORLD TARZI OYUNLARIN ARASINA GİRER

once sen kucuk harfle yazmayı ogren. madem oyunu sıldın ne hala savunuyosun. open world sacma sapan yolda arabalara ısınlanmak veya rampadan atlamak falan degıl.

oyunu silmedim. siler miyim hiç. ben sizin gibi bedavadan almıyorum oyunları. SİZİN GİBİ TORRENTTEN İNDİRENLER YÜZÜNDEN OYUN FİRMALARI PC'YE OYUN ÇIKARTMAZ OLDULAR.
    sadece oyunu masa üstünden kaldırdım. en eğlenceli oyunlar arasından yani ama open world derken yine de eğlendiriyor insanı. geriden noslayıp o rampalardan gök yüzüne filan süzülmek. kim ne derse desin. rampa kısmı güzel olmuş oyunda. NOKTA. hatta uçak enkazlarının olduğu bölüm var. uçurumdan aşşağı filan uçuyorsun mükemmel ya. o rampalar çok elmasa da oyunun bence çok büyük bir artısı

• Bugüne kadar satın aldığım tek oyun Street Fighter X Tekken olmuştur o da 22 TL ye Onu da online oynayamıyorum doğru dürüst. TTNet'in AKK kotası sayesinde ya da Türkiye'de bu oyunu satın alanların çok az olması dolayısıyla yurt dışı oyuncularla oynayınca çok fazla lag oluyor.

NFSMW 2012'yi satın alanlar onlineda lag olmadan oynayabiliyor mu? Eğer böyleyse bu oyununda Rusyadan satan birini bulur 20-30 liraya ilerde satın alabilirim
  • sen kımsınde benı korsancılıkla sucluyabılıyosun sen kendını ne zannedıyosun ben oyunu ps 3 te oynuyorum. nasıl bı kafadır bu 10yasunda falansın herhalde sen gorursun...

• Oyun güzel; fakat araba kontrolü cidden zor, alışırız zamanla
  • quote:

quote:

quote:

Tamamen kişiseldir

arkadaşlar siz de mi sorun var benim pc'mi şanslıç kafam karıştı. benim kotroller de yemin billahi tillahi kontrol sorunu yok. ya ben iyi kullanıyorum ya da siz beceremiyorsunuz. eğer şikayetiniz sürekli bir yerlere çarpmaksa oyuna çok fazla girinti çıkıntı yapmışlar. ama ben de kontroller çok iyi. hatta oynadığım en iyi kontrollü oyun diyebilirim. hem gerçekçi hemde kullanılabilir. ama bunları oyunu savunmak için söylemiyorum. yemin ediyorum. gerçekten en beğendiğim araç kotrolü bu oyunda. the run'ı oynadınız mı bilmiyorum ama asıl the run'ın kontrolleri berbat. zaten her oyunun kotrolü kendine göre oluyor. the run da araç zor bela döndüğü için yollar da dümdüz şehirler arası ana yollar. siz diyorsunuz ki. 250 ile giderken aracı bir yerlere çarpMadan gideyim. sizce bU, OYUNDAKİ DAR SOKAKLAR DA mümkünmü. ADAMLAR GERÇEKÇİ YAPMAYA ÇALIŞMIŞLAR. ARABA HIZLANDIKÇA KONTROLLER ZORLAŞIYOR. TABİ ESKİ MOST WANTED DA 400 KM İLE GİDERKEN BASINCA DÖNÜYIRDU ARABA. SİZEDE KOLAY GELİNCE BU OYUNUN KOTROLLERİ GÜZEL DEDİNİZ

• quote:

sen kımsınde benı korsancılıkla sucluyabılıyosun sen kendını ne zannedıyosun ben oyunu ps 3 te oynuyorum. nasıl bı kafadır bu 10yasunda falansın herhalde sen gorursun...

10 DEĞİL 16. AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR. EFENDİMMM!!!
  • Atahan SIR'a topluca cevap vermeyelim. Anlaştık mı?
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.