Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
10
Favori
172.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: el_nino_09

quote:

Orijinalden alıntı: Atahan SIR

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Bir kişi olumsuz yorum yazdı mı, bir diğerini etkiliyor, bu da ister istemez o kişide oyun kötüdür düşüncesi oluşturuyor..Böylece domino taşı gibi herkese ulaşıyor bu düşünce.Sonrada oyun patladı gibi mesajlar üst üste gelmeye başlıyor.Bu sefer oyundan zevk alan bir kişinin bile hevesini kırmış oluyorsunuz.Aslında oyun gayet kaliteli eğlenceli bir arcade yarış oyunu..Ama kafalardaki most wanted düşüncesini silmezseniz bu oyundan zevk almamanız doğaldır. Bu oyunun most wanted gibi olmayacağı başından beri belliydi.Kendinizi daha farklı bir oyun beklentisi içerisinde tutarsanız, bu oyundan çok çok zevk alacaksınız.Bu güzel oyunun hakkını verin, eğlencenize bakın.

[size=3] VALLAHA BRAVO BE!!! BEN OYUNU BÜYÜK HEVESLE ALICAKTIM VE BU YORUMLARI GÖRÜNCE ÖYLE BİR HEVESİM ÖYLE BİR KIRILDI Kİ ARTIK OYUN ESKİ MW'DEN DAHA GÜZEL OLSA BİLE OYUNDAN ZEVK ALAMAYACAĞIM BENCE OYUN MÜKEMMEL ÖTESİ BİR ŞEY. OYUN NE DEMEK BİLMEYENLER TUTTURMUŞ ESKİ MW ALLAH ESKİ MW. YAHU SİNİRİM BOZULDU BE. ARTIK ŞU ESKİ MW TUTKUSUNDAN KURTULUN BEYLER!!! İNSANLIK YENİLİĞE AÇIK OLMALI. ESKİ KAFALI OLMAMALI. AYNEN ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ BİR KİŞİ OLUMSUZ YORUM YAPTIMI BİR DİĞERİNİ ETKİLİYOR VE BU DOMİNO TAŞI GİBİ ARTARAK ÇOĞALIYOR. BU YORUMLARI OKUDUKÇA HEVESİM DAHA DA KIRILIYOR VE BEN HEPSİNİ OKUMADAN FORUMDAN AYRILIYORUM DAHA FAZLA YORUM OKURSAM BİR KARAMSARLIĞA KAPILACAM
    GT_55 BRAVO SANA. NE ZAMAN VURDUM DUYMAZ OLMAYAN DOĞRU DÜRÜST BİRİ ÇIKACAK DİYE BEKLİYORDUM.

ESKİ MW'Yİ BEKLEYENLER BU OYUNU HİÇ ALMASALARMIŞ. MW ESKİDE KALDI VE ESKİ DE KALACAK. OYUN MW GİBİ DEĞİL AMA EN AZ MW KADAR GÜZEL. BANA GÖRE ESKİ MW'YE 1000 BASAR. YENİ MW'NİN GRAFİKLERİ KÖTÜ DİYORSUNUZ O ZAMAN BİRDE ESKİ MW'YE BAKIN. MW'YE BENZEYEN HER OYUN GÜZEL OLACAK, BENZEMEYEN HER OYUN KÖTÜ OLACAK DİYE BİR ŞEY YOK

SİZ HER DOĞAN ÇOCUĞUN BİR ATATÜRK ZEKASINA VE KİŞİLİĞİNİ SAHİP OLMASINI BEKLERSENİZ BU İŞİN SONU GELMEZ HER DOĞAN ÇOCUĞU SİZ OLUMSUZ YORUMLAYARAK ONUN EKSİ YÖNLERİNİ ONA DOĞRULTURSANIZ O ÇOCUK İLERİDE ATATÜRK GİBİ OLACAKSA BİLE SİZ ONUN HEVESİNİ KIRIP HAYATTAN BEKLENTİSİNİ DÜŞÜRMÜŞ OLURSUNUZ
    AYNI SİZİN ŞİMDİ YAPTIĞINIZ YORUMLAR GİBİ

oyun sımdı nekadar patch yese de bır mw olamayacak hocam

tamam ama bir mw olmayacak derken sanki mw'den güzel oyun yokmuş gibi söylüyorsunuz. evet bir mw değil, mw'den daha güzel bir oyunbir mw olsaydı daha güzel olamazdı bu benim görüşüm

• hd6950 ekran kartım var fps 22-30 arası değişiyor böyle olmaz patch gelmesi lazım
  • Oyuna güzel diyenleri çok merak ediyorum. 30Km hızla arabayı kontrol edemiyorum. Direksiyon , gamepad , klavye hiçbiri farketmiyor. Grafiklere felan laf söylediğim yok. Ama oyunu oynamazken yemişim grafiğini müziğini cartını curtunu. Sadece sağa sola çarpmak amaç başka bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir26

hd6950 ekran kartım var fps 22-30 arası değişiyor böyle olmaz patch gelmesi lazım

• SSlerden anladığım kadarıyla süper

Yarın oyunu test eder SSleri atarım

Gençler bu oyunun keyfi 400km/s ile rampadan uçup rakipin üstüne atlamayla hızdan görüntünün bulanıklaşmasıyla yağmur yağıncaki muhteşem görsellikle polislere it dalaşına girmeyle multideki heyecanıyla çıkar

NFS en sevdiğim seridir laf atmayın uleeeeen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fura -- 30 Ekim 2012; 19:27:07 >

• quote:

hd6950 ekran kartım var fps 22-30 arası değişiyor böyle olmaz patch gelmesi lazım

bende hd 7850 ekran kartı var. full ayarda bence rahat oynarım oynayabilir miyim. işlemci de amd fx-8150 3,6 ghz
    ULTRADA KASMADAN OYNATIR MI? BF3'Ü OYNATIYOR
  • Oyuna girmeden bir yorumları okuyayım dedimde bütün şevkimi kırdınız Ağır ağır oyuna giriyorum yorumları yazıcam birazdan
  • quote:

quote:

bende hd 7850 ekran kartı var. full ayarda bence rahat oynarım oynayabilir miyim. işlemci de amd fx-8150 3,6 ghz

gtx680 , i5 3570k 4.3 Ghz ultra ayarlarda kasıyor ... optimasyon sorunlu bir oyun
    30-45 FPS'e düştüğü oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

quote:

quote:

gtx680 , i5 3570k 4.3 Ghz ultra ayarlarda kasıyor ... optimasyon sorunlu bir oyun

BAK ŞİMDİ OYUNU ÇOK BEĞENMİŞTİM AMA EN UFAK BİR KASMA BİLE OLURSA BENİM İÇİN EN KÖTÜ OYUN. AMA BENCE SİZ İNTERNETTEN CORSAN YANİ OYUNUN ÇIKIŞ TARİHİNDEN ÖNCE YARIM YAMALAK İNDİRİYORSUNUZ VE SONUCUNDA SORUNLAR OLUŞUYOR. ULTRADA OYNAYANLAR NASIL OYNUYOR GTX 680 KASIYORSA ..........

• quote:

quote:

quote:

quote:

BAK ŞİMDİ OYUNU ÇOK BEĞENMİŞTİM AMA EN UFAK BİR KASMA BİLE OLURSA BENİM İÇİN EN KÖTÜ OYUN. AMA BENCE SİZ İNTERNETTEN CORSAN YANİ OYUNUN ÇIKIŞ TARİHİNDEN ÖNCE YARIM YAMALAK İNDİRİYORSUNUZ VE SONUCUNDA SORUNLAR OLUŞUYOR. ULTRADA OYNAYANLAR NASIL OYNUYOR GTX 680 KASIYORSA ..........

Oyun orj. VPN ile aktif ettim Kore gibi ülkelerde çıktı oyun
    Herkeste aynı sorun var. Patchle düzeltilir belki .

• quote:

quote:

quote:

quote:

gtx 680 lighting var bende .arkadaşın dediği gibi 35-40 lara kadar düşüyor.acaba hangi sistemde düşük fps görmeden çalıştırıyor merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faewox

Oyuna girmeden bir yorumları okuyayım dedimde bütün şevkimi kırdınız Ağır ağır oyuna giriyorum yorumları yazıcam birazdan

Grafikler sesler iyide , kontrol edemiyorum arabayı. Kasıyor diyeceğim ama jilet gibi dönüyor. Bide sen dene bakalım haber ver :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Oyunu önsipariş ettim. Başka orijinal alanlar varsa beni listelerinize ekleyin. Id imzamda var.
    1 kasımda keyi yollayacaklar bir önyükleme yaparız artık.

Bu arada beğenmeyen arkadaşlar zaten hep kırık oyun oynamışlar. Bari orijinal alıp hem SP hem MP olarak değerlendirseydiniz, ölmüş batmış, kokmuş, sakın almayın demeden önce.
    Şu ana kadarki editör incelemeler mesela çok pozitif oldu Edge ve Game Informer 10 üzerinden 9 verdiler oyuna. 2 kasımı bekleyelim de ona göre fikir yürütelim.

Sanırım sen eski Most Wanted'ı oynamamışsın

Orj. oynayınca oyun kaliteli oluyor demi ağa ya. Arabanın çekişi felanda artıyor orj. ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtax

Oyuna güzel diyenleri çok merak ediyorum. 30Km hızla arabayı kontrol edemiyorum. Direksiyon , gamepad , klavye hiçbiri farketmiyor. Grafiklere felan laf söylediğim yok. Ama oyunu oynamazken yemişim grafiğini müziğini cartını curtunu. Sadece sağa sola çarpmak amaç başka bişey yok.

Aynen hele 200 den sonra facia oluyor biraz saga bassam donuyor arac

Bir de 250 ile el frenini çekiyorsun bir şey yok gibi donuyor ama 30 la öyle donmuyor

Oyun facia ah ah ne hevesle indirdim ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • runla kıyaslamam bile ben bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beckham'ın Varisi

runla kıyaslamam bile ben bunu

Run daki kontroller bunda olsaydı idare ettirirdi

Yok abi bende mı bir şey var ? Cogu dönüşü bile kaçırıyorum

• Guncelleme ile belki duzeltirler ama umitliydim bu oyundan.

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: Beckham'ın Varisi

runla kıyaslamam bile ben bunu

Run daki kontroller bunda olsaydı idare ettirirdi

Yok abi bende mı bir şey var ? Cogu dönüşü bile kaçırıyorum

SENDE SORUN VAR RUNDAKİ KONTROL KADAR KÖTÜ BİR KONTROL İSTESELER BİLE YAPAMAZLAR. ŞEHİRDE Kİ KESKİN VİRAJLARI RUN SÜRÜŞ DİNAMİĞİ İLE ALAMAZDIN

• quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

aylar once oyunun kotu olacagini soylemistimde inanmamistiniz

HALA İNANMIYORUM. OYUN BENCE ÇOK GÜZEL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

aylar once oyunun kotu olacagini soylemistimde inanmamistiniz

HALA İNANMIYORUM. BENCE OYUN MÜKEMMEL
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.