Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.007
Cevap
10
Favori
172.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motor Nos vs. modifiyesi olsun bari o da mı yok ?
  • frostb2 modifiyeye uygun bı oyun motoru değil bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

frostb2 modifiyeye uygun bı oyun motoru değil bence

Yok öyle birşey. İsteseler her motorla yaparlar. Frosbite 2.0 ile de yaparlar, Unreal, Unity, RAGE , Cryengine 3 ile de yaparlar.
  • Josie maran olacakmı acaba bu oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

frostb2 modifiyeye uygun bı oyun motoru değil bence

Niye olmasın ki, ekstra bir grafik efekti değil ki bu.Sadece bir kaç fazladan poligonluk cisimler.
    Yapımcıların ek işden kaçındığı için modifiye koymadıklarını düşünüyorum ben.
  • Isteseler her turlu modifiyenin kralini koyarlar fakat uc kagatcilar maaliyetten kacmak icin yan ciziyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sırf nostalji olsun diye most wanted'ı kurup oynuyorum böyle süper oyunu inş. batırmazlar sesimizi duyarlarda şu oyuna modifiyeyi eklerler

most wanted 2'de josie maran olmazsa hiç oynanmaz hikaye açısından carbondan sonrasını anlatsa süper olur ama hiçbirinin olacağını zannetmiyorum bu criterion games sokak yarışlarını bir türlü yapamıyor veya yapmak istemiyor
  • Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU]

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Modifiye yok mu? Yine boşa çıktı hayaller o zaman.

Modifiye olmasını zaten istemeyen arkadaşlar;
    Modifiye sevmiyor, yapmıyor olabilirsiniz. Ama modifiye olmasının size bir zararı yok, isterseniz sadece renk değiştirip sürebilirsiniz yine arabanızı. Ama biz seviyoruz, yaparken eğleniyoruz, kendi arabamızmış gibi zevk alıyoruz oyundan. Sonuçta başka kimsenin yapmadığı bir hale getirip kullanıyorsunuz arabayı. PC'ye çıkan bütün NFSleri oynamış biri olarak modifiye olmamasına rağmen güzel (Underground'a kadar ki NFSler+ Hot Pursuit 2010) ve modifiye olmasına rağmen kötü (Undercover, hiçbir yenilik yok, her şey daha kötü) oyunlar oynadım. Modifiye NFS'nin özünde olmamasına rağmen Underground'dan Carbon'a kadar olan süreçte modifiyenin NFS'ye çok güzel uyduğunu gösterdi bize EA. Bu bakımdan modifiye olmaması bir eksikliktir.

Bu konuda modifiyeye karşı olmanın hiçbir anlamı yoktur. Zira modifiye bir şart olarak değil artı özellik oalrak sunuluyor bizlere.

Katılıyorum

• Oynana bilir demo su yuzune ne zaman cikiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her şey bir yana keşke harita yı gerçek şehirlerden alıntı yapsalardı hayali haritalarda sürüş zevkli olmuyo nedense
  • Bedava verseler almam artık. Bkunu çıkardı bu nfs bilmiyoki nasıl satış yapsın. Modifie yok kuru kuru oyna rezalet bi oyun geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

bu oyunun run 'dan bir farkı yok sadece şehir içinde geçiyor yine casual oyuncular için geniş yollar düz arabalar
  • Gerçekten kötü olmuş pwned videosunu izledikten sonra anladım. Nerde eski mw?
  • pwned video'suyla çizgisini belli etti.Criterion'ın Genel Müdür Yardımcısı olan Alex Wald "Gelecekteki tüm Need for Speed ve Burnout markası altındaki yapımlarda Criterion imzasını göreceksiniz." demişti.yazık oldu seriye.Burnout başka Nfs başkadır.
  • Çöp.
  • Fazla Burnout havası sezdim oyunda yine anlaşılan Most Wanted ismini kullanarak uyduruk bir NFS serisi geliyor
  • yazık oldu nfs serisi bitti anlaşılan çok özleyeceğiz düz arabalar ile yarış hiç sarmıyor

Nfs kendi kendini batırdı
  • Arkadaşlar haberiniz var mı bilmiyorum
    "Oyunda aracınızın lastiklerini, jantlarını, süspansiyonlarını, nitro sistemini, motorunu, gövdesini ve araç üzerindeki hemen her şeyi değiştirmeniz mümkün olacak."

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-NFS_MW_En_Genis_Arac_Yelpazesine_Sahip_NFS_Olacak-29252.htm
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.