Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
10
Favori
172.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyseki motifiye var. Ama yarışın ortasında geriye dönüp kazayı göstermesi gercekten kötü olmuş. Nfs Hot Pursuit'te de vardı. Gereksiz bir detay bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyunu içine etmeden çıkartsınlar dişimi kıracam
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Şu oyunu içine etmeden çıkartsınlar dişimi kıracam

Reyiz yazın içiyor muyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: InTime

Ama yarışın ortasında geriye dönüp kazayı göstermesi gercekten kötü olmuş. Nfs Hot Pursuit'te de vardı. Gereksiz bir detay bence.
    Burnout mantığı diye buna diyoruz işte. NFS çarpışan arabaların oyunu değil ve Criterion Games halâ Burnout mantığıyla NFS yapmakta ısrar ediyor.
  • yav most wantedı aynı oyun motoruyla sadece grafik ayarlarını güzelleştirip modifiyeyi artırsalar oyun gene efsane olur ama bu haliyele tam bir çöp, oyuncak araba gibiler resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Reyiz yazın içiyor muyuz

Sen benim hic ara verdigimi gordun mu yaz kis devam (:

Gel nfs de aliyim anahtarini :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu bu most wanted oyununda blacklist karakterleri ile yarışırken ecel terleri döküyorum. NFS tarihinde zaten bu çok genel bir durum artık illallah dedim fakat
    yine de bitirmek istediğim için kavga dövüş söve söve oynuyorum. Nfs geçmişinde hep bir catch up sorunu vardı, konsol komutu ne kadar doğru bilmiyorum ama
    bence hiç işe yaramıyor hatta benim araba veri olarak bilgisayarın yönettiği arabadan her yönden daha iyi olmasına rağmen sürekli onu geçicem diye kıçımdan ter
    süzülüyor nosu köklüyorum aracı yüksek devire getirdim daha bir hız kazanıyorum deli gibi fırlıyorum hatta tranier indirdim ani ivmelenme kullanıyorum fakat
    bilgisayar sürekli yağ gibi arkamdan yetişip durmadan öne geçiyor ve liderliğini sürdürüyor. En son çıkan the run versiyonda bile aynı tereke. Lan bi oyunda da şunu yapmayın be.

catchup işi çok bozuyor. Carbon oyununda herşey daha iyiydi fakat yine bir catch up vardı. En son audi boss inanılmaz zordu fakat onda da iflahım sevildiği için trainer ile
    2 dakkaya işi bitirmiştim. Under cover oyununu kamera açısı kazulet gibi olduğu için yarıda bıraktım. The run oyununu da iptal ettim adamlar sürekli kıçımızda bitiyor.

varmı bu oyunda zorlanmadan adam akıllı blacklist karakteri devirebilen?

• bu oyunun tam amacı ne yahu 2-3 yarış yaptık alt ettik onları şimdi şehire saldılar bizi polislerle kovalamaca oynuyoruz para da kazanıyoruz da paso dönüp dolaşıyoruz oyun bitmiyor bir türlü taa ki polise yakalanıncaya kadar :) burada bölüm atlama olayı nasıl oluyor bölüm atlıyoruzda bizmi fark etmiyoruz, tek tek en üst noktaya kadar ulaşmak için hangi adımları geçmemiz gerekir bunu anlatan bir yazı varmı.
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

yahu bu most wanted oyununda blacklist karakterleri ile yarışırken ecel terleri döküyorum. NFS tarihinde zaten bu çok genel bir durum artık illallah dedim fakat
    yine de bitirmek istediğim için kavga dövüş söve söve oynuyorum. Nfs geçmişinde hep bir catch up sorunu vardı, konsol komutu ne kadar doğru bilmiyorum ama
    bence hiç işe yaramıyor hatta benim araba veri olarak bilgisayarın yönettiği arabadan her yönden daha iyi olmasına rağmen sürekli onu geçicem diye kıçımdan ter
    süzülüyor nosu köklüyorum aracı yüksek devire getirdim daha bir hız kazanıyorum deli gibi fırlıyorum hatta tranier indirdim ani ivmelenme kullanıyorum fakat
    bilgisayar sürekli yağ gibi arkamdan yetişip durmadan öne geçiyor ve liderliğini sürdürüyor. En son çıkan the run versiyonda bile aynı tereke. Lan bi oyunda da şunu yapmayın be.

catchup işi çok bozuyor. Carbon oyununda herşey daha iyiydi fakat yine bir catch up vardı. En son audi boss inanılmaz zordu fakat onda da iflahım sevildiği için trainer ile
    2 dakkaya işi bitirmiştim. Under cover oyununu kamera açısı kazulet gibi olduğu için yarıda bıraktım. The run oyununu da iptal ettim adamlar sürekli kıçımızda bitiyor.

Undercover iyi dayanmışın o oyun tam bir rezalet ama most wanted blacklistlerini basit geçiyordum ayrıca audi R8 de bir zorlanmıştım zamanında.Ama hakkaten yapmamaları lazım kaza yapınca yada yanlıs bir harekette geçmeliler seni.

• İNŞ. ŞU YENİ MOST WANTED KONTROLLERİ MODİFİYE ARAÇLARIN KENDİNE HAS SÜRÜŞ ÖZELLİKLERİ İLE DETAYLI BİR OYUN.MOST WANTEDDEN SONRA HİÇ BİR NFS SERİSİNİ BEĞENMEDİM.EN SON THE RUNDA SAÇMA SAPAN YÖNLENDİRMESİ OLAN HİSSİZ BİR OYUNDU.İNŞ. BU OYUNU ADAM GİBİ YAPARLARDA OYUN OYNAMIŞ OLURUZ.DİRT 2 DİRT 3Ü EN SON BİTİRDİM.BUNLARDAN BERİ ARABA YARIŞI BULAMADIM KAFAMA GÖRE.İNŞ. BU OYUN HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATMAZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

yahu bu most wanted oyununda blacklist karakterleri ile yarışırken ecel terleri döküyorum. NFS tarihinde zaten bu çok genel bir durum artık illallah dedim fakat

öhöm öhöm (şuanda içimde kalmadı ama) nfs fanıyım bu ilgiden olsa gerek dediğiniz bölümleri onlarca defa bitirmişimdir.nfs oyunlarında zorluk seviyelerinin iyi ayarlanmadığı doğru.dediğiniz catch up olayısıyla özellikle most wanted'da klavye söktürmüştür.nfs prostreet,undercover,run bana göre tırt oyunlardı.
    nfs autolog geliştirerek multiplayden para kazanma derdinde yeni Most Wanted'da da bunu göreceğiz.yapımcılar üzerine basa basa söylüyor multiplay iyi felan diye hepsi autolog için.oyun çıkınca dh autolog ekibi kurarız.

• selam arkadaşlar. bende bir most wanted sever olarak size biR SORUM olacak. most wanted oyununu gameranger üzerinden online oynayan varmı? varsa bunu nasıl başardı? yani nasıl oynanıyor? ben uğraştım ayarlıyamadım. oyun versyonu 1.3 bilen varsa cevaplayabilirmi, sabırsızlıkla cevaplarnınzı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar burada onlıne kimse yokmu yaa?? konuları açıp açıp gidiyormusunuz??? bir soru sordum hala cevap bekliyorum. kimse yokmu buraya giren?????
  • Ben Ea kapattı diye biliyorum korsanı bilemem artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy61

arkadaşlar burada onlıne kimse yokmu yaa?? konuları açıp açıp gidiyormusunuz??? bir soru sordum hala cevap bekliyorum. kimse yokmu buraya giren?????

Buraya giren var ama senin sorunun cevabını bilen yok.
  • buda bir cevap
  • NFS serisi NFS PORSCHE den sonra bitti. Underground mış hepsi boş. NFS'i diğer oyunlardan ayıran özelliği polislerin kovalaması ve o muhteşem atmosferiydi. NFS Porsche yi bitirmek için günlerimi harcamıştım, ve gerçekten de zevk alıyodum ama ne zaman şu Underground denen şey çıktı NFS bozdu. Şöyle NFS 3-4-5 in HD remakelerini yapsalar eminim diğer bütün NFSlerden daha fazla satıcaktır.
  • Idda ediyorum oyun cok guzel olacak. Bakin yaziyorum buraya unutmayin !!
  • quote:

aman dostum yazık dişine
    Criterion oyunu olacak bu sonuçta, hot pursuitte yapamadıklarımızı bu oyunda yapacaz diyede özellikle vurguladılar, black box dese bu lafı sallamamda criteriona güvenim tam
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.