Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
10
Favori
172.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: o.aydınlı

quote:

Orijinalden alıntı: ayhanbilgin

most wantedin namusu kirlenmiştir.bu namusun temizlenmesi gerekmektedir.

adam haklı

Alıntıları Göster
    değişik yerlerde yorumları okuyorum burda okuyorum herkes dertli modifiye falan olmamasından hala ne bu ısrar önceden de yazdım bunu. bu oyunun the run dan ne farkı olucak şmdi hiç bi farkı olmicak büyük ihtimalle fabrika çıkış pahalı arabaları al sür zevki nerde bunun. ben bu oyunu niye almalıyım sorusunun cevabını arıyorum hala bulamadım:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

değişik yerlerde yorumları okuyorum burda okuyorum herkes dertli modifiye falan olmamasından hala ne bu ısrar önceden de yazdım bunu. bu oyunun the run dan ne farkı olucak şmdi hiç bi farkı olmicak büyük ihtimalle fabrika çıkış pahalı arabaları al sür zevki nerde bunun. ben bu oyunu niye almalıyım sorusunun cevabını arıyorum hala bulamadım:D

Alıntıları Göster
    modifiyesiz most wanted bir b...........................................k'a benzemez (the run ile hot pursuit karışımı birşey olacak) yani berbat

• quote:

Orijinalden alıntı: sisone

quote:

adam haklı

http://inciswf.com/1277738426.swf

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

quote:

Orijinalden alıntı: sisone

quote:

adam haklı

http://inciswf.com/1277738426.swf

Alıntıları Göster
    Modifiye yok şaka gibi Ea Black Box yapmalıydı keşke the runu cg bunu ea black box yapmalıydı niye derseniz runda azda olsa modifiye vardı şimdi bu oyunda onuda koymazlarsa yuh derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg

Modifiye yok şaka gibi Ea Black Box yapmalıydı keşke the runu cg bunu ea black box yapmalıydı niye derseniz runda azda olsa modifiye vardı şimdi bu oyunda onuda koymazlarsa yuh derim.

Alıntıları Göster
    Ne modifiye aşkıymış arkadaş sizdeki de. Underground-Mw 'de falan modifiye olarak motoron-frenin vs. güncellemesini saymazsak yaptığım tek modifiye arabanın rengini değiştirmektir. Onu da genelde siyah yapar öyle oynarım, cıvıl cıvıl modifiyeli araçlar hiç bana göre değil açıkçası. Oyunda "bence" modifiye olmamasının hiç bir mahsuru yok. Biraz daha detaylar gelsin, içime sinerse ön siparişi çakarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

Ne modifiye aşkıymış arkadaş sizdeki de. Underground-Mw 'de falan modifiye olarak motoron-frenin vs. güncellemesini saymazsak yaptığım tek modifiye arabanın rengini değiştirmektir. Onu da genelde siyah yapar öyle oynarım, cıvıl cıvıl modifiyeli araçlar hiç bana göre değil açıkçası. Oyunda "bence" modifiye olmamasının hiç bir mahsuru yok. Biraz daha detaylar gelsin, içime sinerse ön siparişi çakarım.

Alıntıları Göster
    @smd: Sen sadece arabanın rengini değiştirmek istiyorsan o zaman sen Most Wanted oynamamışsın demektir. Hatta Underground'u hiç sevmemişsindir. Sana göre bu iki oyunda berbat. Bize göre ise efsane. Yani zevkler kişiseldir.

Ancak Most Wanted'ı efsane yapan, çok fazla oyuncunun bu oyunu sevmesidir. Oyuncuların oyunu sevmesinin en temel sebebi Underground modifiyesi ve mükemmel bir hikayenin birleştirilmesidir.

Şimdi yeni çıkacak most wanted ise hikayeden yoksun, görsel efektleri yüksek, modifiyesizdir. Bu Most Wanted adını lekeler. Artık bizim için 2 Most Wanted var: Eski efsane ve yeni dandik.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkangunes04

@smd: Sen sadece arabanın rengini değiştirmek istiyorsan o zaman sen Most Wanted oynamamışsın demektir. Hatta Underground'u hiç sevmemişsindir. Sana göre bu iki oyunda berbat. Bize göre ise efsane. Yani zevkler kişiseldir.

Ancak Most Wanted'ı efsane yapan, çok fazla oyuncunun bu oyunu sevmesidir. Oyuncuların oyunu sevmesinin en temel sebebi Underground modifiyesi ve mükemmel bir hikayenin birleştirilmesidir.

Şimdi yeni çıkacak most wanted ise hikayeden yoksun, görsel efektleri yüksek, modifiyesizdir. Bu Most Wanted adını lekeler. Artık bizim için 2 Most Wanted var: Eski efsane ve yeni dandik.

Alıntıları Göster
    Modifiye olmayacağı kesin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: smd

Hele sukur birisi daha cikti benim gibi modifiyeye onem vermeyen (: Onemli olan direksiyon ve kullanisin mw deki olmasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Hele sukur birisi daha cikti benim gibi modifiyeye onem vermeyen (: Onemli olan direksiyon ve kullanisin mw deki olmasi

Alıntıları Göster
    Size modifiyenin olmayacağını kim söyledi ? Tek videoya göre bütün oyunu yargılamayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Size modifiyenin olmayacağını kim söyledi ? Tek videoya göre bütün oyunu yargılamayın.

Alıntıları Göster
    bu oyunda modifiye olmaz ilk trailerdan belli

hot pursuite benzeyecek ama şehirde bu sefer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Hayır hocam iki seriyi de sevdim iki seriyi de en az 20 kere bitirmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

siz 2 nize "fast and furious" serisini izlemenizi tavsiye ediyorum. özellikle 1,2 ve tokyo drift i..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Hayır hocam iki seriyi de sevdim iki seriyi de en az 20 kere bitirmişimdir.

Alıntıları Göster
    Modifiye yok mu? Yine boşa çıktı hayaller o zaman.

Modifiye olmasını zaten istemeyen arkadaşlar;
    Modifiye sevmiyor, yapmıyor olabilirsiniz. Ama modifiye olmasının size bir zararı yok, isterseniz sadece renk değiştirip sürebilirsiniz yine arabanızı. Ama biz seviyoruz, yaparken eğleniyoruz, kendi arabamızmış gibi zevk alıyoruz oyundan. Sonuçta başka kimsenin yapmadığı bir hale getirip kullanıyorsunuz arabayı. PC'ye çıkan bütün NFSleri oynamış biri olarak modifiye olmamasına rağmen güzel (Underground'a kadar ki NFSler+ Hot Pursuit 2010) ve modifiye olmasına rağmen kötü (Undercover, hiçbir yenilik yok, her şey daha kötü) oyunlar oynadım. Modifiye NFS'nin özünde olmamasına rağmen Underground'dan Carbon'a kadar olan süreçte modifiyenin NFS'ye çok güzel uyduğunu gösterdi bize EA. Bu bakımdan modifiye olmaması bir eksikliktir.

Bu konuda modifiyeye karşı olmanın hiçbir anlamı yoktur. Zira modifiye bir şart olarak değil artı özellik oalrak sunuluyor bizlere.

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Modifiye sevmiyor, yapmıyor olabilirsiniz. Ama modifiye olmasının size bir zararı yok, isterseniz sadece renk değiştirip sürebilirsiniz yine arabanızı. Ama biz seviyoruz, yaparken eğleniyoruz, kendi arabamızmış gibi zevk alıyoruz oyundan. Sonuçta başka kimsenin yapmadığı bir hale getirip kullanıyorsunuz arabayı. PC'ye çıkan bütün NFSleri oynamış biri olarak modifiye olmamasına rağmen güzel (Underground'a kadar ki NFSler+ Hot Pursuit 2010) ve modifiye olmasına rağmen kötü (Undercover, hiçbir yenilik yok, her şey daha kötü) oyunlar oynadım. Modifiye NFS'nin özünde olmamasına rağmen Underground'dan Carbon'a kadar olan süreçte modifiyenin NFS'ye çok güzel uyduğunu gösterdi bize EA. Bu bakımdan modifiye olmaması bir eksikliktir.

Bu konuda modifiyeye karşı olmanın hiçbir anlamı yoktur. Zira modifiye bir şart olarak değil artı özellik oalrak sunuluyor bizlere.

Ben karşı değilim ki modifiyeye, benim için olsa da olur olmasa da olur öyle bir özellik. Yani koysalar "Neden koydunuz arkadaş?" demem. Sadece ben modifiyeyi sevmiyorum, her arabanın orijinal hali bana daha iyi geliyor o kadar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Ben karşı değilim ki modifiyeye, benim için olsa da olur olmasa da olur öyle bir özellik. Yani koysalar "Neden koydunuz arkadaş?" demem. Sadece ben modifiyeyi sevmiyorum, her arabanın orijinal hali bana daha iyi geliyor o kadar.

Alıntıları Göster
    Need for Speed'in resmi Twitter hesabından birkaç şey buldum

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: So Much Ado

Need for Speed'in resmi Twitter hesabından birkaç şey buldum

Alıntıları Göster
    Bu EA ya gıcık oluyorum arkadaşın nfs underground 2 de modifyede tavan yaptı sonra modifiye yok
    Most Wanted modifye underground 2 kadar detaylı olmasada iyidi amabu seferde polis kovalamacaları ile oyun bizi mest etti.

Birleştir ikisini işte sun bizlere mükemmel bir oyun ama yok illa Nfs serisini tamamen bitirecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 13 Haziran 2012; 0:34:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Şimdiye kadar forumda yarış oyunlarındaki yazılarıma denk gelmiş olan arkadaşlar vardır.
    Benim için NFS Most Wanted gelmiş geçmiş en iyi yarış oyunudur tartışmasız yanına dahi
    yanaşacak bir oyun benim nezlimde yoktur.

NFS seriside Most Wanted la son buldu gibi zaten ondan sonraki oyunlar eskilerinin
    yanından bile geçemez.
    NFS serisinin içine ettiler umarım Most Wanted adına yaraşır bir oyun olur.Ben gibi
    Most Wanted hastası birisi için müştiş bir haber lakin oyunun içine
    edecekler diyede korkularım mevcut.Hadi hayırlı deyip beklemeye başlayalım.

doğru soluosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: katilcerrah

quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Şimdiye kadar forumda yarış oyunlarındaki yazılarıma denk gelmiş olan arkadaşlar vardır.
    Benim için NFS Most Wanted gelmiş geçmiş en iyi yarış oyunudur tartışmasız yanına dahi
    yanaşacak bir oyun benim nezlimde yoktur.

NFS seriside Most Wanted la son buldu gibi zaten ondan sonraki oyunlar eskilerinin
    yanından bile geçemez.
    NFS serisinin içine ettiler umarım Most Wanted adına yaraşır bir oyun olur.Ben gibi
    Most Wanted hastası birisi için müştiş bir haber lakin oyunun içine
    edecekler diyede korkularım mevcut.Hadi hayırlı deyip beklemeye başlayalım.

doğru soluosun

Alıntıları Göster
    Belki modifiye muhabbetini dlc ile getirirler, ne yapacakları belli olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

Adının most wanted 2 olması zaten saçmalık olurdu.Zira most wantedin devamı carbondu.Yeni nesil grafiklerle bir Mw oynatmaya çalışacaklar,zira ruh olmadan.Videodan anladığım kadarıyla oyun motoru frostbite 2.theRun grafiklerinde,Hot pursuit - Burnout karışımı bir oyun geliyor iste.Çabuk oyun çıksın diye utanmasalar DLC leri yeni oyun diye satacaklar
    İyi bari, blacklist olacakmış

Modifiye hastası değilim ama en azından spoiler,ayna falan iyi gidiyordu yani

MostWanted ile birlikte bir heyecan oluştu içimde fakat nfs eskiye dönemeyecek sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Orijinalden alıntı: Alan Breck

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

Criteron Games

Asıl Black Box.

Hayır EA

Hayır City Interactive.

Edit: Pardon yanlış yer.

Kim ne derse desin apple

Nokia

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.