Şimdi Ara

Need For Speed: Hot Pursuit (CIKTI) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
22.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hacı kinect takılır gümrükte.. para olarak sınır aşmıyor ama geçirmezler malesef elektronik alet ya.. değerli birşey diye algılarlar
  • Bende Brotherhood'u sipariş verebilirim shopto dan ama daha kesin karar vermedim Hot Pursuit'i de alabilirim.
  • Oyun çok güzel olmuş. PC bölümünden alıntımı koyayım:

Oyunun kötü olacağını en çok düşünenlerden biri olarak single player hakkında şunu söyleyeyim: Oynadıkça kalitelileşiyor. Biraz sabretmeniz gerek. İlerideki yarışlar oldukça eğlenceli. Hiç düşünmezdim ama oyunu beğendim. Tabii ki tamamen arcade ve bir Butnout Paradise asla olamaz. Ama grafikleri çok kaliteli, shader kullanımı harika olmuş. Oynanış da basit olsa da zevkli oluyor aslında. Polis kovalamaca sahneleri hoş olmuş ayrıca. Bence oyunda career'de ilerledikçe kaliteli yarışlar göreceğiz. Ama bu oyun asla 9 luk değil.

SS aldım arkadaşlar. Grafikler gerçekten harika.

[simage]http://img176.imageshack.us/img176/693/nfs112010111623262903.png[/simage}

O değil de şaka maka 4 saat olmuş başından kalkamamışım. Araç kazandıkça sürüşünü sesini merak edip yeni yarışlara giriyorsunuz, girdikçe araba kazanıyorsunuz, kazandıkça giriyorsunuz. Grafikler de çok tatlı olunca başından kaldırtmıyor Yeni yarışlarda çok sağlam mekanlar var ışıklandırma olarak örneğin bir tünelde gidiyordum uzunca, aniden bir çıktım apaydınlık upuzun bir yola, bakakaldım görüntüye diyebilirim.

Spike strip, emp gibi silahlarımız var. Tam bir arcade aksiyon yarışı olmuş.

Ama hala diyorum 9 luk bir oyun değil. Oyun kötü olduğundan demiyorum bunu, ama bu tür arcade oyunlar 9 gibi puanlar almamalı bence. Tamam baya bi eğlenceli ama arcade sonuçta. 8-8.5 arası idealdir bu oyuna. Böyle oyunlar 9 alırsa detaylı simulasyonlar kaç alacak.

• Oyun cidden çok güzel olmuş. Black Ops'a ara verip bir göz atıyım dedim, 2 saat geçmiş bile Cidden bayramda çıkması iyi oldu, oyunsuz kalmadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante
    Ama hala diyorum 9 luk bir oyun değil. Oyun kötü olduğundan demiyorum bunu, ama bu tür arcade oyunlar 9 gibi puanlar almamalı bence. Tamam baya bi eğlenceli ama arcade sonuçta. 8-8.5 arası idealdir bu oyuna. Böyle oyunlar 9 alırsa detaylı simulasyonlar kaç alacak.

dostum xbox versiyonu zaten 8.5 mi ne almıştı,ps3 versiyonu 9 üstü aldı...criterion ps3 e daha özenli çalışıyor,bu burnout tada olmuştu.. birde sim ve arcade i puanlarken hepsini ayrı katagoride kıyaslıyorlar,yani yarın bi gün GT5 de 9 puan alırsa bu şu demek değil,nfs ile gt5 aynı kalitede...adamlar oyun klasmanlarının farklı olduğunun farkında,bizim gibi elmayla armutu karşıtırmıyorlar..yani simi değerlendirme kriterleri ayrı,arcade yi değerlendirme ölçüleri ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 17 Kasım 2010; 14:30:03 >
  • Dün 3-4 gündür bakmadığım epostalarıma bakayım dedim. shopto.net'ten oyununuz yollandı mailini görünce kısa bir şoktan sonra 1 ay falan önce preorder yaptığımı hatırladım oyunu. Onay falan beklemeden yollamışlar. Gerçi böyle bir şey var mı bilmiyorum ama 3. orjinal oyunum olacak kendileri. Umarım buna değer.
  • Beyler şimdi bu oyunu nasıl oynayacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Beyler şimdi bu oyunu nasıl oynayacaz

Orjinalini alarak ya da yeni fw nin çıkmasını bekleyeceksin.
  • walla benım makınede oynuyorum arkadaslar benım sorununm yok yenı oyunların hepsıne tam gaz dewam !!!
  • O bu değil de oyunun yansıma efektleri muhteşem ötesi olmuş ama aa eksiği çok belli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

O bu değil de oyunun yansıma efektleri muhteşem ötesi olmuş ama aa eksiği çok belli oluyor

aa sorunu hiçbir yerde dile getirilmedi,adı bile geçmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 20 Kasım 2010; 18:46:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VuLTuRe*

hacı kinect takılır gümrükte.. para olarak sınır aşmıyor ama geçirmezler malesef elektronik alet ya.. değerli birşey diye algılarlar

hoca benim ki takılmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: VuLTuRe*

hacı kinect takılır gümrükte.. para olarak sınır aşmıyor ama geçirmezler malesef elektronik alet ya.. değerli birşey diye algılarlar

babam gumrukcu kınect alsam yardımı olurmukı gumruge takılmadan almam konusunda merak ettım
  • Oyunu kurdum, oyuna girerken "the disc is unreadable " hatasını alıyorum. Ne yapmam lazım?
  • 3 platform karşılaştırma resimleri.Nvidia-ati kontrast farkı dışında farklılık göremedim.PC versiyonunda ise AA açılamıyormuş.
    http://www.eurogamer.net/gallery.php?game_id=13479&article_id=1302427
  • pc versıyonu grafık olarak baya ıyı konsollara göre
  • bayram münasebetiyle oyunu daha kimse temin edemedi mi ondan yorum filan yok???oynayan arkadaşlar tavsiye eder mi bunu alınır mı yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

bayram münasebetiyle oyunu daha kimse temin edemedi mi ondan yorum filan yok???oynayan arkadaşlar tavsiye eder mi bunu alınır mı yani?

kimse almıyor çünkü 2-3 güne herkes granturismo yollarında olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

3 platform karşılaştırma resimleri.Nvidia-ati kontrast farkı dışında farklılık göremedim.PC versiyonunda ise AA açılamıyormuş.
    http://www.eurogamer.net/gallery.php?game_id=13479&article_id=1302427

24x'e kadar açıyorum sorun yok.

• 360 ile PC nin grafikleri aynı. AA açamama sorunu vardı o düzeldi mi bilmiyorum ama şu resimlerde AA yok. Ben PC de oynuyorum, gamepadin verdiği hazı vermiyor klavye tabii ama idare ediyorum...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.