Şimdi Ara

Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
600
Cevap
11
Favori
25.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey

    Kesinlikle hocam yarış oyunlarının büyük derdi bu bence denge problemi, benden gelişim istiyorsun ona göre önüme rakip çıkart yahu Porsche'yi geçmem imkansız bana birinci olmamı söylüyor görev olarak e nasıl olacak 10k araba al yarış diyor ayar oldum en son NFS most wanted ile rafa kaldırdım yarış oyunlarını.

    Unbound hoşuma gitti yalan yok e biraz da açlık var haliyle saydığım sebebler insanı soğutuyor biraz ilerisi nasıl olur bilemem bu konu da sınıf da kalmış para kazanmani istiyor 2k veriyor ödül olarak e bunun 500$ yarışa katılma payı 4. olyorsun bu sefer de kazandığını para 1k sonra benden de A sınıfı 60k araba al diyor e sen vermezsen bana ben nasıl alabilirim ki araçları anlamış değilim.

    Alıntıları Göster
    İşte bu yuzden oyunları eğlenceli hale getirmek icin modlu oynuyorum mesela yariştan 2k veriyosa ben
    onlari 4k 6k aynı şekilde reptede bunları yapan modlari indiriyorum hem boylece sinirsiz paraymiş gibi olmuyo oyun motivasyonun duruyo ayni zamanda ilerlemen kolaylasiyo keyif alarak sıkılmadan bitiriyorum oyunu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko

    İşte bu yuzden oyunları eğlenceli hale getirmek icin modlu oynuyorum mesela yariştan 2k veriyosa ben
    onlari 4k 6k aynı şekilde reptede bunları yapan modlari indiriyorum hem boylece sinirsiz paraymiş gibi olmuyo oyun motivasyonun duruyo ayni zamanda ilerlemen kolaylasiyo keyif alarak sıkılmadan bitiriyorum oyunu

    Alıntıları Göster
    Konsol da mod yapma olayı olmuyor ki hocam PC de ucun açık para sıkıntısı cekmezsin ama konsol köylüsü olarak malesef verdiği paraya tamah etmek zorundayiz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu oyundaki polisler Heat gibi biraz daha zorlu olsa zevkli olurmuş. Yıllar sonra biraz da olsa Most Wanted tadı alabildim şu seriden. Araba çeşitliliği az evet ve para sistemi kötü olmuş onun dışında güzel oyun. Bu parayı hak eder mi etmez! Malum sebeplerden dolayı online kısmına bakmadım ama oynayanlar çok şikayet ediyor aynı yarışlar kontent eksikliği vs. EA şaka gibi bir firma zaten keşke batsaydıda ve şu seriyi daha iyi yapabilecek başka bir firma falan alsaydı diyorum. O kadar nefret ediyorum yani bu aç gözlü hıyarlardan!


    Kısaaca indirime girerse yada bir şekilde oynama imkanınız olursa şans verilir. Arcade yarış budur kardeşim sürüşüyle, ortamıyla daha iyi olması dileğiyle...

  • ARKADAŞlar, ps5 i yeni aldım. kendime bir tane yarış oyunu almak istiyorum. 3 tane oyun arasında kaldım.

    NFS unbound , GT7 ve Grid Legends !!

    Hangisini alıp oynamam benim için daha hayırlı olur. Çok uzun zamandır yarış oyunu oynamıyorum. En son BUrnout Paradise oynadığımı hatırlıyorum düşünün. Bire bir her sene NFS takip eden biri değilim.İndirim varken alıp oynamayı düşünüyorum. online oynamayı da severim. O yüzden hangisini tercih etmeliyim ?

  • Haleluyah kullanıcısına yanıt

    Gran Turismo al. Hem oyun da Türkçe.

  • Güzel oyundu zevk alarak oynadım platin yapmak zor çünkü online kısmında 8 kişi ile yarış bitir diye kupa koymuşlar ve 8 tam kişi yarışı bitirmek zorundasınız 7 kalırsanız vermiyor kupayı. Ve oyunun online kısmında yarış yapan az oyuncu var sanırım kime davet atarsam atayım yarışlar hep 2-3-4 kişi yada 6 kişi başlıyordu.


    Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 21 Şubat 2023; 18:19:57 >
  • Ea games yine bizi şaşırtmadı.1 ay geçti hemen oyun öldü ne güncelleme ne yeni eklentiler.Bu sefer iyi oldu dedik eksiklikleri düzeltilir dedik yine yok.En azında yeni yarışlar yeni karakter modellemeleri felan getirselerdi.Çok az içeriği var.

  • Need for Speed Unbound - Vol. 2 İçerik Güncellemesi Fragmanı | PS5 Games


    Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-gb/games/need-for-speed-unbound/ The evolution of Lakeshore Online begins... Tear up the streets with friends as Need for Speed Unbound brings new ways to compare and compete in Lakeshore Online, with the first free content update starting March 21st. The streets of Lakeshore just got hotter! Hit up your homies for exhilarating cop chases through the streets and battle it out on packed grids in brand-new Rumble and Endurance races introducing more opportunities for you to risk it all for some crazy new rewards! Return to the city every day for 3 new Daily Challenges and receive XP and Bank in return. Take part in new Playlist events, or put your pace to the test in new Hot Laps circuits to earn “The Ultimate Luxury” ride or take home a new Custom Build, the Lotus Emira Balmain Edition 2021. Want to build Bank faster? Cut straight to the chase and unlock all collectibles and activities in every district across Lakeshore thanks to the new Keys To The Map DLC!* * Requires Need for Speed Unbound (sold separately), all game updates, internet connection & an EA Account. #ps5 #ps5games #NeedForSpeed
    https://www.youtube.com/watch?v=Ug19yixFHNw
  • Punisher_1907 kullanıcısına yanıt

    hocam cozebildiniz mi para sorununu varmidir konsol icin bir hile


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Need for Speed Unbound - Vol. 3 İçerik Güncellemesi Fragmanı | PS5 Games


    Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/need-for-speed-unbound/ LINKUP, RANK UP, GEAR UP Get ready to work together to crush intense stunt-based challenges against the clock, as Need for Speed™ Unbound Vol 3 (arriving June 20, 2023) brings new ways to earn XP and Bank. Elevate your style and rank up with Speed Pass, a new system rewarding progression with 75 free cosmetics and customizations, and show the streets what you’re about with new premium content in the Store including the mecha-themed Robojets Swag Pack, a Legendary Custom Ford Mustang GT (2015) with a 10-level Speed Pass boost, and a Vol 3 Customs Pack*. Get your first look at the new Chat Wheel that gives you new ways to communicate quickly with the Lakeshore community, the Daily and Weekly Challenges you’ll complete to rank up and grab the goods you need to light up the streets with your style, and more! * Requires Need for Speed Unbound (sold separately), all game updates, internet connection & an EA Account. #ps5 #ps5games #NeedForSpeed
    https://www.youtube.com/watch?v=3xt5U8Xgmho
  • frspider kullanıcısına yanıt

    Malesef yok bol bol etkinliklere katılıp kasmak lazım parayı.

  • Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022

    Playstation EA play eklendi merak edenler aylık 40 tl ödeyerek oynayabilir.

  • Leona Heidern kullanıcısına yanıt
    Gururlu bir fakir olarak beklediğime değdi, sonunda be :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selam arkadaşlar, Palace Edition'ı satın alarak aranıza katılmış oldum da... aklımda sorular var:

    1. Oyuna yeni başladım, bu Yaz isimli kız niye bizimle? Yarışlara tek girmek istiyorum, yola odaklanmak istiyorum, sohbet etmek istemiyorum, niye bizimle geliyor bu eleman?

    2. Lamborghini'yi başlangıç arabası diye aldım ama pişman oldum. Dedemin arabası gibi duruyor. Diğer arabaları nasıl alıyorum? Yoksa sıfırdan mı başlayayım kariyere?

    3. Araç hızlı gidince yolu seçemiyorum. Dönüşleri kaçırıyorum. Bu normal mi (en son NFS 2015'i oynadım, onun oynanışı gayet güzeldi)?

    4. Bu restart reset olayı ne, onu da anlamadım.

    Yardımcı olur musunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar. Tskeover yarışında mevcut puanı tutturmam ve mor varilleri tamamen yıkama rağmen 3 4 kere yarışı tekrarlstıyor. Bunun sebebi nedir?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps5 konsolunda oyunu indirdim ve sonuç iğrenç ötesi. 2023 olmuş nfs nin geldiği hale bakın. Çizgi film gibi animasyonlar eklenmiş ama kamera açıları rezalet. Çok yakın çekim hepsi. Oyun hissiyatı sıfır motor sesi yok gibi. Araba sürdüğünü hissetmiyorsun ayrıca hiç zevkli değil. Heat in yaması gibi oyun yapmışlar iyiki parayla almamışım.

    Ayrıca PS5 denen rezil konsol bu oyunu 60 hertz oynatıyor 120 hz yok. Heat ten farksız. 60 fps oynayabilirsiniz ama menülerde de oyundada hertz olarak 120 olması lazımdı ps5 in. Series x siparişi verdim en azından 120 hz tazeleme hızında gözlerimiz bayram eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 16 Aralık 2023; 0:13:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022


    Bu resmin bir mesajı var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.