Şimdi Ara

Need For Speed (2014) | Sinema Filmi | Sinemalarda (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
7
Favori
21.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

nfsyi sinemaya uyarlayacaklarına;

sinemaya uygun, deus ex, assassin's creed, diablo gibi oyunları uyarlasınlar ya..gerçi deus ex ile assassin's creed hakkında söylentiler var ama deus ex uyarlansa bileti 200 lira yapsınlar gitmezsem Allah belamı versin.gerçi işin içinde derin devlet olayları falan var deus ex pek tutmaz sanırım ama assassin's creed konusunda ısrarcıyım..

bence crysis ve dead space yapmaları valla the avangers flim gibi tutulmazsa neyim
  • İyi bir senaryo kaliteli oyuncular ve birde guzel araclar olursa eger F&F kafa tutabilir belki bir ihtimal ama yıllardır sinemada F&F filmleri oynadıgından tahtını elinden alamaz belki ama sallayabilir Rekabet iyidir.Güzel filmler acısından.Merakla bekliyorum.
    | AMD® Ryzen™ 7 5700X | ASUS Prime X570 Pro | CORSAIR Vengeance® RGB PRO 16GB 3600MHz | EVGA RTX 3060Ti XC O8G | LG 27GL850-B UltraGear™ 27" 1440p@144Hz | WD_BLACK™ SN750 500GB | SANDISK ULTRA 3D 500GB |
    | COOLER MASTER MasterCase H500P Mesh White ARGB | CORSAIR RM850x 80PLUS® Gold | Noctua NH-U12S SE | Logitech Z313 | Razer Basilisk Chroma | Bloody B640 | Plantronics Gamecom 388 | Logitech® F510 Rumble |
  • Oha iyimiş. :D Çok oynardım Most Wanted'ı. :)
    I'm a cowboy, on a steel horse I ride
  • Yine vasat bir aksiyon filmi seyredeceğiz büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kauppatore -- 14 Temmuz 2012; 12:11:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hizli ve ofkelinin sacma yonu cok ucuk kacik seylere girisiyor olmasi. bir sey soyleyecegim sonra ho spoiler napiyon lan felan tepkiler alacagim o yuzden soylemiyorum. bazen cuneyt abimizin eli kilicli 4 adam uzerine atladigi sahneleri hatirlar gibi oluyordum hizli ve ofkeliyi izlerken ama tokyo drift - her ne kadar simarik ergenleri ele alsa da - gercekten iyi filmdi bak ona bir sey demem
    bence de bir sekilde most wanted ile baglayabilirler senaryoyu. polis departmaninin icinde mia gibi asufte bir hatun bizim ezige yardim ediyor sozde esas amac yarisci cetenin cokertilmesi. hani underground serisinden de bir seyler olsa diye geciyor icimden ama hic polis felan olmadigi icin o oyunlarda pek bir imkansiz duruyor.
    fakat yine de cok fazla bir beklenti icine girmeyin arkadaslar bence. bu tarz senaryolarin alacagi maksimum puan 7.0. ya da biraz acitasyon ust duzey olacak fazla olumlu felan, polis suv ekibi havada felan ucusacak infilak eden aynasiz helikopterleri hatta masum insanlarin arabalari pert olacak, yanacak vs. ee onun da maliyetinin onune gecemezsin. isin ozu aynen hizli ve ofkeli gibi sacma sapan bir film daha geliyor.

• yeni gördüm haberi inşallah güzel olur

Vizyon tarihi; 7 Şubat 2014

Orijinalden alıntı: Destdestron

Bence the run gibi berbat bir oyundan uyarlarsalar berbat olur.Underground 2 yada Most wanted'dan yaparlasa çok güzel olur.Çünkü son oyunları berbat.

Hızlı ve öfkeli'yede laf atmıyalım arkadaşlar.

Bence Carbon da iyiydi hocam
    There's always a reason to live. The gods would set you on the proper path.
    武士度
    PSN GalacticHope
    #Playstation
  • Niye tutmasın yahu? Şimdiki olgun neslin deli gibi oynadığı bir oyundu NFS2 , görünce anılar hatırlanır izlenir. Bence tutar.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• allah allah. hızlı ve öfkeli nfs serisinden alıntılanmadı mı ? daha sonra roller değişti hızlı ve öfkeli nfs'ye uyarlandı.
    ben mi yanlış biliyorum.
    Tonight is the night
  • Mostwantedda blacklıst olayı vardı ona benzer bırseyler yaparlarsa guzel olabılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte beklediğim haber

• Most Wanted'i aynı hikayeyle sinemaya uyarlasalar fena olmaz hani
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.