Şimdi Ara

Need For Speed (2014) | Sinema Filmi | Sinemalarda (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
7
Favori
21.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Hızlı ve öfkeli gibi saçma bir film daha ortaya çıkacak desenize.

+1 bunu demek için girmiştim.
  • Beklemedeyik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Fear drives everything, Stephen. Everything. Your life is governed by fear. Every decision you make is a product of that fear. You married your wife because you were scared of dying alone. You have children because you are scared of leaving nothing behind that really matters. You go to the doctors because you're scared of dying. Do I need to go on?
  • _____________________________
    BMW ///M 6
  • oyununu çok severdim sabahladığımı bilirim özellikle carbon harikaydı filmininde iyi olacağına inanıyorum

Aaron Paul Joins Need for Speed
    Need for Speed comes to theaters February 7th, 2014 and stars Aaron Paul. The film is directed by Scott Waugh.

http://www.movieweb.com/news/aaron-paul-joins-need-for-speed
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5

• quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

Most Wanted gerçekten efsane bir oyundu. Film tadındaydı. PC oyunlarında çağ atlamıştı zamanında. Sinema filmi olursa ilginç olur.

Gerçekten çocukluğumdan beri kullandığım şu bilgisayarlarda oynadığım en sağlam oyundu. Bence o oyunda oyun içi videolarda ki oyuncuları seçmeliler. Özellikle de o kız ve Razor

Orijinalden alıntı: erkayer62

half life dururken uğraştıkları oyunlara bak

tarz farklı ama
    İşte o zaman paranın yenmediğini anlayacaksın,
    beyaz adam!
  • DreamWorks stüdyosu film hakkında açıklama yapmış. Film 70'lerin geleneksel araba kültürü filmlerinin köklerini taşırken, aynı zamanda video oyunu serisinin ruhuna da sadık bir uyarlama olacağı belirtildi.

http://www.dreamworksstudios.com/news/emmy-winner-aaron-paul-to-play-lead-in-dreamworks-studios-need-for-speed

Orijinalden alıntı: mactotherack

aaron paul iyi oturur bi filme

aynen.film hakkında çok olumsuz yorumlar atıplıp tutulmuşta daha trailer bile görmeden bu ne önyargı ? ben filmden umutluyum ne de olsa o kadar ff filmi çekildi nelerin tutulduğunu analiz etmişlerdir oyuncularıda hikaye olarak tatmin ederlerse bu film tutar.

POTANSİYEL TROLL
  • hızlı ve öfkeli serisinin rakibi olmak mı ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.