Şimdi Ara

nedir şu kasların erir muhabbeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
24.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    duzenli spor yapıyorıyorum.yaşım 17.sürekli şınav ,dumble, çalışıyorum.vucut gelitirmeye fln gidiyordum şimdi bıraktım.
    ama kimi görsem bukdar kasma kasların erir diyo.kasların erirden maksat ne.kaslarım gücsüzlesir mi kas hacmi mi kuculur.eskisi gibi çalısamaz mıyım.performansım mı duser.
    daha fazla calısınca kaslar daha cok güçlenmez mi? niye erisin
    birde şey diyorlar.cok kas çalısırsan boyun uzamaz daha.kasın boy uzamasıyla alakası var mı?eger varsa yapmıyım kalırım cüce:D
    bilgilerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godzillax -- 3 Temmuz 2014; 16:45:07 >

• Kas kesinlikle erimez siz diyet yapmayıp gerekli kaloriyi aldığınız sürece.Kas içindeki depolanmış glikojeni ve suyu kaybeder dolayısıyla hacim kaybeder ayrıca kas performansı zamanla düşer.Ancak siz tekrar aynı tempoda çalıştırmaya başlayınca yavaş yavaş eski haline geri döner.Yeni başlamış birinden çok daha hızlı gelişirsiniz.(kas hafızası)
  • Hepsi kolpa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana kendimden örnek vereyim, yazın en fit zamanımda 25kg lık çuvallardan oluşan 7tonluk malı tek başıam kamyondan indire biliyordum üzerine birde çalışma vs, vücut her zaman fit sürekli çalışma vs. kış geldi okul başladı günde 10saatten fazla pc başında oturarak geçirdim, bu sürede spor yapmayı bıraktım, ocak ayında sırtımda bir kas hareketsizlikten kasıldı ve haziran ayına kadar acısını çektim, kas çapım yarıya bile düştü, tekara yaz başı 5 çuvalı 2 kat yukarıya taşırken bile nefes nefese kalmıştım. özetle kas erir
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

sana kendimden örnek vereyim, yazın en fit zamanımda 25kg lık çuvallardan oluşan 7tonluk malı tek başıam kamyondan indire biliyordum üzerine birde çalışma vs, vücut her zaman fit sürekli çalışma vs. kış geldi okul başladı günde 10saatten fazla pc başında oturarak geçirdim, bu sürede spor yapmayı bıraktım, ocak ayında sırtımda bir kas hareketsizlikten kasıldı ve haziran ayına kadar acısını çektim, kas çapım yarıya bile düştü, tekara yaz başı 5 çuvalı 2 kat yukarıya taşırken bile nefes nefese kalmıştım. özetle kas erir

Sen kasını oturarak eritmişsin adam fazla abanarak eritmekten bahsediyor.
  • ''Kas,yemek yemezsen erir.''Prof. Dr. Canan Karatay.
  • Kas kesinlikle erimez siz diyet yapmayıp gerekli kaloriyi aldığınız sürece.Kas içindeki depolanmış glikojeni ve suyu kaybeder dolayısıyla hacim kaybeder ayrıca kas performansı zamanla düşer.Ancak siz tekrar aynı tempoda çalıştırmaya başlayınca yavaş yavaş eski haline geri döner.Yeni başlamış birinden çok daha hızlı gelişirsiniz.(kas hafızası)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

sana kendimden örnek vereyim, yazın en fit zamanımda 25kg lık çuvallardan oluşan 7tonluk malı tek başıam kamyondan indire biliyordum üzerine birde çalışma vs, vücut her zaman fit sürekli çalışma vs. kış geldi okul başladı günde 10saatten fazla pc başında oturarak geçirdim, bu sürede spor yapmayı bıraktım, ocak ayında sırtımda bir kas hareketsizlikten kasıldı ve haziran ayına kadar acısını çektim, kas çapım yarıya bile düştü, tekara yaz başı 5 çuvalı 2 kat yukarıya taşırken bile nefes nefese kalmıştım. özetle kas erir

Sen kasını oturarak eritmişsin adam fazla abanarak eritmekten bahsediyor.

olsun buda böyle bi anım işte anlatmak istedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LudoTurin

''Kas,yemek yemezsen erir.''Prof. Dr. Canan Karatay.

Katiliyorum.Ben de birakali 1 ay olucak nerdeyse hala ayniyim.

• Kalici degil tabi, birakirsan kondisyon da güç de gider. Supplement kullandiysan yaglanabilirsin bildigim kadariyla, fit olmayi hedeflemek en iyisi. Her daim bacak calis, hic birakma

Bir de antremanin ters tepmesi diye bilimsel bir sey var ama tam olarak ingilizce adini hatirlayamadim, biraz kurcala googlei istersen

• Vücudun hazırda 2000 kalorilik yakıtı vardır bu bittiği zaman vücut ordan burdan yakıt bulmaya çalışmaya devam etmeye çalışır bunu yaparken kaslara da uğrar. Yani bi kerede 2bin kalori bitirmiyorsan sorun olmaz. Zaten bitirdiğin zaman yerinden kalkacak halin olmaz.
  • quote:

hamlamışssın normal
  • ara ile çalış her gün çalışarak kas yapamazsın, kaslar çalıştığında değil durduğunda gelişir dinlendiğinde gelişir bunu unutma
  • Vücut geliştirmeyi en az 6 ay yapmamış kimsenin sözüne kulak asma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yttuncel

Kalici degil tabi, birakirsan kondisyon da güç de gider. Supplement kullandiysan yaglanabilirsin bildigim kadariyla, fit olmayi hedeflemek en iyisi. Her daim bacak calis, hic birakma

Bir de antremanin ters tepmesi diye bilimsel bir sey var ama tam olarak ingilizce adini hatirlayamadim, biraz kurcala googlei istersen

toz fln kullanmadım veya dedigin takviyelerden.amacım bu yazda kaslarımı bayagı geliştirmek.
    ama dedigin terimi bulamadım.geri tepme diye?
  • quote:

lıkır lıkır cahillik akıyor
  • Geliştirdiğiniz bir kas grubunun eski haline dönmesi iki kat fazla zaman alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: godzillax

quote:

Kalici degil tabi, birakirsan kondisyon da güç de gider. Supplement kullandiysan yaglanabilirsin bildigim kadariyla, fit olmayi hedeflemek en iyisi. Her daim bacak calis, hic birakma

toz fln kullanmadım veya dedigin takviyelerden.amacım bu yazda kaslarımı bayagı geliştirmek.
    ama dedigin terimi bulamadım.geri tepme diye?

Overtraining olmasi lazim, ingilizcen varsa girip okuyabilirsin. Ozet olarak su, vucudun kendisini onarip kas eklediginden daha fazla(turkcesini bulamadim, kelime rate) antreman yapip kas yikiyosan net olarak bi kayba gidiyosun. Uzun zaman oldu terimler yok kafamda cok halk isi bi aciklama oldu kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yttuncel -- 3 Temmuz 2014; 17:19:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Poison Was The Cure

quote:

lıkır lıkır cahillik akıyor

laf soktu
     nedir şu kasların erir muhabbeti

• quote:

supplement bırakmanın yağlanmayla ilgisini anlamadım, protein tozundan bahsediyoruz burada değil mi?
  • beslenmesi iyi olan birinin sporu bıraktıktan sonra kas kaybı yaşamazı çok zor olur dostum kaslarında dinlenmeye onarılmaya ihtiyacı var her gün spor yapıp günde 2 saat çalışırsan tabi ters etki yaratırsın küçülmeler olur zaten bu mantıkla neden spor yaparsınız anlamam kasların erimesi hakkında hiçbir bilimsel bir bilgi elde tutulur bir şey yok sen yap 10 ay da vücudu kollar 40 cm sonra bir 10 ay bırak masa başı çalış düzenli beslenme kol gelsin 36 sonra kaslarım eridi diye ağla yok öyle 3 kuruşa 5 köfte 10 yapayım 10 ayda beni götürür mantığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengin84 -- 3 Temmuz 2014; 17:31:17 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.